reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Bo oni tam nie zwracają na to uwagi. Mój to WGL. Zrobi co swoje i tyle [emoji23][emoji23][emoji23] A my jak te głupie baby przeżywamy przez te 2 tygodnie... Ja to mam takie myśli czasami kurde A może bo to tamto, a później myślę nie napewno se wkrecam i takie błędne koło [emoji23][emoji23] hahaha
Dokładnie [emoji23] Mój to był w szoku, że to już tyle czasu minęło? Nieee, dopiero co zaczęliśmy się starać, a czas leci [emoji1745]

Bo oni tam nie zwracają na to uwagi. Mój to WGL. Zrobi co swoje i tyle [emoji23][emoji23][emoji23] A my jak te głupie baby przeżywamy przez te 2 tygodnie... Ja to mam takie myśli czasami kurde A może bo to tamto, a później myślę nie napewno se wkrecam i takie błędne koło [emoji23][emoji23] hahaha
No dokładnie, oni nie kumają co to DPO 😂😂😂😂😂

Mój też 32 w tym roku [emoji23] Ale nie wiem jakby zareagował bo to bardzo ciężko przypadek [emoji23][emoji23] Myślę że jego duma bardzo by ucierpiała na tym [emoji4] No ale niestety jak trzeba to trzeba [emoji4]
Wiesz co ja właśnie myślałam że będzie problem z ta dumą, że męskość itd, ale wziął to na klatę, poprostu bardzo chce mieć dzieci i widzę że sam też chce sprawdzić co może w tym kierunku ulepszyć ☺️
Ale miałam obawy, nie powiem, bo to delikatny temat 😁

reklama
Do góry