Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, ja też kiwam głową i mówię: tiaaaaaaaMi to się z tego chce śmiać [emoji23][emoji23][emoji23]jak on tak czasami gada to śmieje się pod nosem i mu przytakuje [emoji23][emoji23][emoji23] On już sobie postawił diagnozę [emoji23][emoji23][emoji23]
Mój jak mu w badaniach wyszło że nie jest idealnie to już się chciał ze mną rozstawać. Bo co mi po takim niedorobionym facecie...
Serio oni myślą, że wszystko się kręci wokół fiu..a.
A no widzisz, moja znajoma miała tak samo, że chciał się rozwodzić mój np, jak badania wyszły takie se, stwierdził ze leczyć się musi, i poszedł do lekarza i dietę zmienił etcMój jak mu w badaniach wyszło że nie jest idealnie to już się chciał ze mną rozstawać. Bo co mi po takim niedorobionym facecie...
Serio oni myślą, że wszystko się kręci wokół fiu..a.
Oj tak, ja też kiwam głową i mówię: tiaaaaaaa [emoji38][emoji38][emoji38]
Nooooo! Lepiej greka udawaćCzasami brak na ich słów, na serio! [emoji23][emoji23]
Ja skłamałem ze staramy się ponad rok . No i wyszło po masie badań , ze mam wrogi śluz i ratuje mnie inseminacja. Wogole u mnie głupi przypadek bo nie mam żadnych przeciwciał w krwi a śluz jest wrogi . Owulacja super , nasienie męża książkowe , wszystkie wyniki ok tylko ten śluz. W pojemniczku zbadany jest ekstra , ale jak po stosunku 2h pobrali mi z pochwy to prawie wszystkie unicestwilam także mowie . Warto iść jak już kilka cykli jest w d*pe
A no widzisz, moja znajoma miała tak samo, że chciał się rozwodzić [emoji28] mój np, jak badania wyszły takie se, stwierdził ze leczyć się musi, i poszedł do lekarza i dietę zmienił etc [emoji123]
Bo to są typowe "chlopy" inny gatunek! Nigdy ich nie rozumiałam i chyba nie zrozumiem! Niby grają odważnych Ale podług nas kobiet wypadają mega słabo! [emoji4] Jakby mieli przeżywać tyle co my to by wygineli! [emoji4][emoji23][emoji23]
Nooooo! Lepiej greka udawać [emoji2960]