reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Bez clo endo ok 14-15 mm, przy clo 7-8 mm. Olej z wiesiołka jem od sierpnia w pierwszej fazie cyklu do owulacji i nic nie pomaga [emoji51]
A pamiętasz może ile miało endometrium przy braniu clo tzn dużo było cieńsze bo ja sama w sobie endo mam cienkie . To w tym cyklu musze jeść dużo orzechów wina czerwonego . A próbowałas oleju z wiesiołka na śluz ? Przy clo

No oczywiście że tak... Przecież nikt nie będzie chwalił tym na forum, wiadomo. Faceci to jednak są dziwni jest z nimi coś nie tak. A teraz mojemu powiedziałam że czuje że nic z tego A on no kurde znów? To chyba coś z nami nie tak. Więc mu odpowiedziałam że od początku miałam że to nie ejstbtakie.proste... [emoji4]
Tak na prawde nie ma co patrzec na nasze objawy... bo moga byc mylne, lub organizm moze platac nam figle duzo podswiadomie mozemy wymyslic. Ja np od owulacji przez tydzien czulam sie jak na okres z kazdym dniem coraz bardziej, choc bylo na to znacznie za szybko, potem nagle wszystko ustąpiło i nie miałam zadnych objawow na nic a wyszly jednak II :) takze dopuki @ nie ma kazda ma szanse ze akurat sie uda:)
U mnie 7tc i dalej objawow praktycznoe brak, takze kazda z nas jest inna :)

No i wez tu cos zaznacz :D moja ma jeszcze czas na darcie ryjka do konca miesiaca :)
Nie chce @ i nie zanacze ! Oby nie przyszła ✊✊✊✊✊
Dziewczyny jeszcze jesteśmy w grze😉 ja 21 dc i zero nic nie czuje ani na okres ani na ciąże. Z resztą moja córka zaraz 7 lat kończy to już nie pamiętam jak to jest w niej być😏 A miała byc mała różnica wieku...
Taaa ja chciałam różnice max dwa lata ale po 4 latach po porodzie dopiero dojrzałam do ewentualnej drugiej ciąży . Mój młody w tym roku będzie miał 6 lat już 🙈

U mnie działa w nocy wysikalam we śnie II kreski a 5 minut temu @ Start
2 cykl starań zaczęty... [emoji16]Ja Cie postawie do pionu., z 1cm endo ciąży raczej nie będzie [emoji6]
Oby ten drugi był udany tak jak u mnie :)

Dziewczyny jeśli kropek miał na pierwszym usg wymiar 7+5 to jak sobie od daty tej wizyty odejmę te 7 tygodni i 5 dni to wyjdzie mi data zagnieżdżenia tak?

A tak z ciekawości na co jest steryd i heparyna?
Ja dziś zrobiłam 10 dni po owulacji i zobaczyłam cień cienia cienia cienia, czyli generalnie nic tam nie ma, ale wyobraźnia chyba działa [emoji23] Ale poszłam zrobić badanie progesteronu, homocysteiny i tsh, żeby zobaczyć jak się sprawy mają.. Tylko ja z momentem pozytywu muszę włączyć steryd plus heparynę, więc zależy mi na tym żeby jak najszybciej się dowiedzieć w razie czego ;)

reklama
Do góry