reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Co nazywasz objawem ? Jajniki przeszly, zgaga tez sobie poszła [emoji14] dzis totalne zero [emoji14] jak zawsze mialsm cien cienia cienistego na tescie po nawet 2 godzinach tak dzis biaaaalo jak w górach [emoji14] a ta jedna to taka krwista jak nigdy az oczy bola :D nadziei tez juz nie mam w sumie :) bo te "objawy" to pewnie byl wytwor placebo :)
Ty chociaz mąż jakieś objawy, a ja nic nic ZERO! [emoji52] Nadzieja już umarła [emoji848]

Ja Ci powiem że mi nawet się testować nie chce w tym miesiącu, aż tak stracilqmnnadzieje wiecbpostanowilam czekać na @ A jak nie przyjdzie wtedy zatestuje [emoji23] Zwariować idzie z tą ciąża! [emoji23][emoji23]
Co nazywasz objawem ? Jajniki przeszly, zgaga tez sobie poszła [emoji14] dzis totalne zero [emoji14] jak zawsze mialsm cien cienia cienistego na tescie po nawet 2 godzinach tak dzis biaaaalo jak w górach [emoji14] a ta jedna to taka krwista jak nigdy az oczy bola :D nadziei tez juz nie mam w sumie :) bo te "objawy" to pewnie byl wytwor placebo :)

Dziewczyny jeszcze jesteśmy w grze😉 ja 21 dc i zero nic nie czuje ani na okres ani na ciąże. Z resztą moja córka zaraz 7 lat kończy to już nie pamiętam jak to jest w niej być😏 A miała byc mała różnica wieku...

witam się z bolącym gardłem i minimalnym bólem głowy. na śląsku wietrzno, także wiem dlaczego średnio się czuje. Małpa się powoli rozkręca, także czekam na kolejny cykl. Będzie to u mnie 6 cykl starań, a myślałam że zajdę w 1-2 cyklu... no nic, głowa do góry, cycki przed siebie :) ważne że dzisiaj jest weekendu początek :)

reklama
U mnie 22 dc ;) na jakies 27 :) tez nie czuje sie na nic, bo sie czuje do niczego przez ta pogode;) jeszcze kolano znow kręci.... a w pierwszej to bym nawet nie wiedziala ze jestem zeby mi mama podstepem testu nie zrobila ;)
Dziewczyny jeszcze jesteśmy w grze[emoji6] ja 21 dc i zero nic nie czuje ani na okres ani na ciąże. Z resztą moja córka zaraz 7 lat kończy to już nie pamiętam jak to jest w niej być[emoji57] A miała byc mała różnica wieku...

Do góry