reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hehehe [emoji23][emoji23] zawsze tak się umówić A podobno po porodzie pierwszego ciężko się szybko zdecydować na drugie [emoji23] Ja Wam powiem że myślałam że będzie mi trochę łatwiej A tu dupa blada... mój mąż to wgl myślał że jeden strzał i już [emoji23][emoji23][emoji23] Ja już w tym cyklu się poddałam. Czuje ze nic z tego. 24 dc piersi bolą ale mniej czyli przestają bo zbliża się okres. Brzuch chwilami pobolewa i te bóle głowy. Czyli typowo @-owo [emoji23]
Dziewczyny jeszcze jesteśmy w grze[emoji6] ja 21 dc i zero nic nie czuje ani na okres ani na ciąże. Z resztą moja córka zaraz 7 lat kończy to już nie pamiętam jak to jest w niej być[emoji57] A miała byc mała różnica wieku...

U mnie 22 dc ;) na jakies 27 :) tez nie czuje sie na nic, bo sie czuje do niczego przez ta pogode;) jeszcze kolano znow kręci.... a w pierwszej to bym nawet nie wiedziala ze jestem zeby mi mama podstepem testu nie zrobila ;)
Moja droga a co Ci było w to kolano? Mnie bolały miałam stan zapalny i chodziłam do ortopedy(standard prywatnie) na zastrzyki z kwasem hialuronowym 3 serie i 2 razy na komórki macierzyste. Szczerze polecam.

U mnie to po wypadku. Osliznelam sie i sie wygielo bardzo nienaturalnie. Dopiero od niedawna wzglednie sie prostuje i zgina... ale mam wrazenie ze dalej delikatnie opuchniete... tez chodze prywatnie... cos z łakotką bylo bodajze
Moja droga a co Ci było w to kolano? Mnie bolały miałam stan zapalny i chodziłam do ortopedy(standard prywatnie) na zastrzyki z kwasem hialuronowym 3 serie i 2 razy na komórki macierzyste. Szczerze polecam.

Hehehe [emoji23][emoji23] zawsze tak się umówić A podobno po porodzie pierwszego ciężko się szybko zdecydować na drugie [emoji23] Ja Wam powiem że myślałam że będzie mi trochę łatwiej A tu dupa blada... mój mąż to wgl myślał że jeden strzał i już [emoji23][emoji23][emoji23] Ja już w tym cyklu się poddałam. Czuje ze nic z tego. 24 dc piersi bolą ale mniej czyli przestają bo zbliża się okres. Brzuch chwilami pobolewa i te bóle głowy. Czyli typowo @-owo [emoji23]
wiekszosc facetow chyba mysli, ze zeby zajsc w ciaze to wlasnie jeden zloty strzal... moj to samo. jak mowilam mu, ze to nie takie proste i nie zawsze jest tak jak sie chce to mi przykladami rzucal, zobacz a ania z pawlem od razu, a kamil z madzia, od razu. a potem okazalo sie, ze kazdy z nich staral sie nieco dluzej tylko nikt nie oglasza, ze wlasnie podejmuje starania.

Dzisiaj odebrałam zamówienie z apteki zamiast Ovarinu spróbuję Miositogyn( któraś z was polecała) dla mojego Acertin. Pani z apteki polecała Parenton ale nie znam to się nie zdecydowałam na zamiennik

No oczywiście że tak... Przecież nikt nie będzie chwalił tym na forum, wiadomo. Faceci to jednak są dziwni jest z nimi coś nie tak. A teraz mojemu powiedziałam że czuje że nic z tego A on no kurde znów? To chyba coś z nami nie tak. Więc mu odpowiedziałam że od początku miałam że to nie ejstbtakie.proste... [emoji4]
wiekszosc facetow chyba mysli, ze zeby zajsc w ciaze to wlasnie jeden zloty strzal... moj to samo. jak mowilam mu, ze to nie takie proste i nie zawsze jest tak jak sie chce to mi przykladami rzucal, zobacz a ania z pawlem od razu, a kamil z madzia, od razu. a potem okazalo sie, ze kazdy z nich staral sie nieco dluzej tylko nikt nie oglasza, ze wlasnie podejmuje starania.

reklama
U mnie to po wypadku. Osliznelam sie i sie wygielo bardzo nienaturalnie. Dopiero od niedawna wzglednie sie prostuje i zgina... ale mam wrazenie ze dalej delikatnie opuchniete... tez chodze prywatnie... cos z łakotką bylo bodajze
Zastrzyki nazywały się EASYGO 1,8%. Mój brat po rekonstrukcji więzadeł w kolanie brał i teraz żadnych problemów nie ma a dalej gra w piłkę.

Do góry