reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Pytałam w laboratorium szpitalnym o cenę AMH w ubiegłym tygodniu 103.00 zł dzisiaj już 197.00 zł w diagnostyce 147.15 zł. na początku stycznia 100,00 zł. Pani z laboratorium była w mega szoku. Z torbami pójdę przy tych wszystkich badaniach.

Musisz Kochana pamiętać, ze endometrium przed @ tez grubieje [emoji53] żeby miało się co złuszczać... Myśle, ze powinnaś zaufać w tej kwestii swojej gince, tym bardziej, ze Cię badała
Ale głowa do góry :) nie ten cykl to kolejny!
O i o takie ustawienie do pionu mi chodziło 😉 wiadro zimnej wody (racjonalnego spojrzenia) na łeb było mi potrzebne 😁 tylko niech ten okres już się zacznie bo zwariuje..

Pytałam w laboratorium szpitalnym o cenę AMH w ubiegłym tygodniu 103.00 zł dzisiaj już 197.00 zł w diagnostyce 147.15 zł. na początku stycznia 100,00 zł. Pani z laboratorium była w mega szoku. Z torbami pójdę przy tych wszystkich badaniach.
a nie masz szans na skierowanie na NFZ?

No już mnie zmeczyl ten ból okropnie. Zaraz idę znów do pracy. 3 dzień z bólem głowy. Wczoraj trochę przeszło po południu Ale boję się dzisiejszego dnia. [emoji52] Niech już ta @przylazi jak ma przyjść bo już mi się czekać nie chce [emoji23][emoji23][emoji23]
Wspolczuje tego bólu i sie z Toba w nim łącze. Do domu myslalam ze nie dojde dzis. Taka zawieszona w czasie i przestrzeni szłam.

a nie masz szans na skierowanie na NFZ?
Chodzę do lekarza prywatnie wiec on mi piszę jakie badania mam zrobić. Na NFZ w szpitalu nie próbowałam nigdy moja koleżanka czekała na NFZ 1,5 miesiąca. Zastanawiam się czy się zapisać do lekarza na NFZ i od początku zaczynać i też nie będę miała 100% pewności,że da mi to skierowanie. Chyba zrobię Prywatnie nie ma wyjścia.

O tyle dobrze ze ja moge to przespac :) z czegopewnie zaraz skorzystam bo czuje sie jak na jakims haju. Przywieszona w czasie i przestrzeni.... tragedia jakas
No już mnie zmeczyl ten ból okropnie. Zaraz idę znów do pracy. 3 dzień z bólem głowy. Wczoraj trochę przeszło po południu Ale boję się dzisiejszego dnia. [emoji52] Niech już ta @przylazi jak ma przyjść bo już mi się czekać nie chce [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Chodzę do lekarza prywatnie wiec on mi piszę jakie badania mam zrobić. Na NFZ w szpitalu nie próbowałam nigdy moja koleżanka czekała na NFZ 1,5 miesiąca. Zastanawiam się czy się zapisać do lekarza na NFZ i od początku zaczynać i też nie będę miała 100% pewności,że da mi to skierowanie. Chyba zrobię Prywatnie nie ma wyjścia.
najlepiej znalezc jakies dojscie do jakiegos lekarza na NFZ, ktory moglby wypisac skierowanie. kurde, jak sie nie pokombinuje to trzeba za wszystko placic... chore to ejst bo placimy grube skladki a nic z tego nie mamy

Do góry