Robiłam badania różne genetyczne tez witaminy tarczyce nie wiem sama co jest badania ok wyszło mi tylko jakaś mutacja ale genetyk powiedział ze taka jeszcze tylko hetero to 70% społeczeństwa to ma i żeby się nie przejmować. To jest pai 4g 5g coś takiego i coś tam jeszcze od krwi ale mam zalecenia ze w ciąży heparyne a inny lekarz ze nie widzi takiej potrzeby inny jeszcze ze acard wystarczy o matko . Próbujemy i dupa . W 1szej ciąży szybko zaskoczyło za 4tym razem bo sobie odpuscilam i zaskoczyło . Potem też szybko bo za drugim razem a potem próby próby nie liczę nie wiem ile ich już było kolotrzymam kochana kciuki bardzo mocno. masz jakies ogolnie problemy czy po prostu nie chce zaskoczyc?
reklama
MalyGosc
Fanka BB :)
Wiecie co teraz mnie nastraszylyscie troche... bo jak mi w 9dc usg robili to lekarz powiedzial ze endometrium 5.5 - na 98 procent jestem pewna... chyba sie podlamalam.... ostatnio usg mi nie robil wiec nie wiem jak bylo w poniedzialek... zaczynam sie stresowac....
Po @ endometrium jest cieńsze no worries
Qwertyy77
NAwet jeśli przeoczyłaś to pisałaś że boboseksy były,prawda? więc luzikKurcze, mi znów zawsze pozytywny pojawiał się po kilki negatywnych ale z druga blada kreska jednak. W tym miesiacu jest tak inaczej, jeszcze troche wierze bo w tamtym cyklu pozytywny był w 26 dc. Cykle 35-40 dni aktualnie.
martini87
Nie robiłam. I na razie raczej nie będę robic.Pamietam Cię ze staraczek z II połowy 2019 i sierpniowek chyba
Robiłaś jakieś badania?
wiola0904
rozumiem kochana. my straalismy sie cos ponad rok... i szczerze to zaszlam jak odpuscilam, wczesniej pilnowalam owulacji, bralam witaminy, pilam ziola, uzywalam lubrykantow pomagajacych plemnikom... i nic. zaczelismy remont, nawet nie myslalam, zeby zrobic testy owulacyjne w tym gruzie hehe. no ale przytulanki byly w kurzu i pyle niestety poronilam w 6tyg. serduszko bilo tylko 1 dzien. w druga ciaze zaszlam od razu, nie dostajac nawet miesiaczki. odpukac, dzisiaj 15+1.Robiłam badania różne genetyczne tez witaminy tarczyce nie wiem sama co jest badania ok wyszło mi tylko jakaś mutacja ale genetyk powiedział ze taka jeszcze tylko hetero to 70% społeczeństwa to ma i żeby się nie przejmować. To jest pai 4g 5g coś takiego i coś tam jeszcze od krwi ale mam zalecenia ze w ciąży heparyne a inny lekarz ze nie widzi takiej potrzeby inny jeszcze ze acard wystarczy o matko . Próbujemy i dupa . W 1szej ciąży szybko zaskoczyło za 4tym razem bo sobie odpuscilam i zaskoczyło . Potem też szybko bo za drugim razem a potem próby próby nie liczę nie wiem ile ich już było kolo
Rudaa94
27 lub 32 z czego ostatnie 3 miesiace po 27
A jak dlugie masz cykle? Ja w 9 dc mialam tylko 4,5 a w 11 dc juz 7,5 mm ono rosnie wraz z pecherzykiem wiec nic sie nie martw
Jest tu bardzo dużo dziewczyn no to zapytam
jest tu jakaś dziewczyna która się stumulowala clo?
bo ja nie mam problemów z owu i zawsze pękają mam tylko dlatego żeby zwiększyć szanse bliźniaków się nie boję gorzej jak 3 wypadna to mój mąż zejdzie z tego świata.
Bo ja mam normalny cykl zawsze 28 dni i dziś 3dc po dwóch tabletkach czuje ze zaraz moje jajniki rozwali tak mnie to meczy czy to normalne ? Monitoring zaczynam jutro ile jest pęcherzyków ale dziewczyna która robi mi monitoring nie jest lekarzem tylko normalna dziewczyna po 3mies kursie która sobie wykonuje usg . Dodam że niestety tu w UK tak jest nie ma lekarza . Wiec jej nie zapytam bo nie będzie wiedzieć
jest tu jakaś dziewczyna która się stumulowala clo?
bo ja nie mam problemów z owu i zawsze pękają mam tylko dlatego żeby zwiększyć szanse bliźniaków się nie boję gorzej jak 3 wypadna to mój mąż zejdzie z tego świata.
Bo ja mam normalny cykl zawsze 28 dni i dziś 3dc po dwóch tabletkach czuje ze zaraz moje jajniki rozwali tak mnie to meczy czy to normalne ? Monitoring zaczynam jutro ile jest pęcherzyków ale dziewczyna która robi mi monitoring nie jest lekarzem tylko normalna dziewczyna po 3mies kursie która sobie wykonuje usg . Dodam że niestety tu w UK tak jest nie ma lekarza . Wiec jej nie zapytam bo nie będzie wiedzieć
Kasiam13161
O kurcze, oby w tym cyklu sie udaloWitam serdecznie 1 dc [emoji2320] przyszła franca chociaz się nie spóźniła
Czekaj bo nie rozumiem to znaczy ze porobilas w 6tym tyg doszło do @ czyli krwawienia i zaraz po tym zaszłas tak ? No ja wtedy co zaszłam i długo utrzymała to tez bo nie było czasu myśleć bo mieliśmy gości i nie było czasurozumiem kochana. my straalismy sie cos ponad rok... i szczerze to zaszlam jak odpuscilam, wczesniej pilnowalam owulacji, bralam witaminy, pilam ziola, uzywalam lubrykantow pomagajacych plemnikom... i nic. zaczelismy remont, nawet nie myslalam, zeby zrobic testy owulacyjne w tym gruzie hehe. no ale przytulanki byly w kurzu i pyle niestety poronilam w 6tyg. serduszko bilo tylko 1 dzien. w druga ciaze zaszlam od razu, nie dostajac nawet miesiaczki. odpukac, dzisiaj 15+1.
reklama
Daraa_94
Są tabletki także od jutra zaczynamy przygodę z nimi, za 3 tygodnie pomówię wszystkie wyniki i 13 lutego mam wizytę. ZobaczymyO kurcze, oby w tym cyklu sie udalo[emoji9]