reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
O Dara przypomniałaś mi o kawie :) A zaszaleje i sobie zrobie skoro i tak już @ przyszła [emoji28] [emoji28] .

Głupi ten okres totalnie u mnie. Poniedziałek, wtorek krwawienie. Środa cisza ( w nocy trochę plamień) i dziś znów plamienie, ale to takie różowe jest...[emoji849]
Na zdrówko!

Mnie zaczyna boleć brzuch a jestem w pracy także mam nadzieję, że do wieczora @przyjdzie

Bierzecie coś na wzrost endometrium?? Może macie jakieś sprawdzone "domowe" sposoby??

Ostro się trzeba wziąć, żeby Luty był szczęśliwy [emoji4] [emoji177]

Pol godziny to jest minimum, zaleca się żeby tabletkę brać godzinę przed posilkiem.
A mi z kolei endo powiedział że 15 minut wystarczy i że tu chodzi tak naprawdę o szybsze wchłanianie się hormonu. Jeśli zjemy za wcześnie to się po prostu dłużej będzie wchłaniać lek.. Ciekawe.. Ile. Lekarzy tyle opinii 🙄

Jak się wszystkie chwalilyscie to i ja się pochwalę A co :D
Chłop już nie bardzo może na mnie patrzeć, ale biorę go sposobami ^^
Według apki clue owu jutro, według tej dziś więc nie pozostaje nic innego jak jutro pociągnąć maraton A później co 2 dni :)
Martwię się tylko trochę o tsh bo skończyły mi się tabletki i nie szłam do rodzinnego po kolejne bo udało mi się na 3 lutego dostać do endokrynologa i kilka dni przed mam zbadać tsh ft4 i ft3 i juz chcialam na czysto, bo u mnie tarczyca kiedyś tak swirowala, że bez brania leków po 2 tyg już była w normie.
My z mężem oprócz starań weszliśmy spowrotem na dietę (mż tak zwane, poprostu wszystko normalnie tylko liczymy kalorie) i powiem wam ze w koncu nie czuje się ciągle przejedzona. Dieta od 3 dni A mnie już 1,5kg zeszło (szybko zrzucam ale też szybko przybieram taki moj urok)

Załączniki

• Screenshot_20200123-155319_My Calendar.jpg
    Screenshot_20200123-155319_My Calendar.jpg
    252 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry