reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Właśnie wyszłam od lekarza. Okres nadchodzi. Endometrium 1 cm więc za mało na ciążowe. Szkoda. Przykro mi bardzo, że się nie udało. Po cichu miałam jednak nadzieję, że się w tym cyklu uda. Jak starałam się o pierwsze dziecko za każdym razem zachodziłam w ciążę przy pierwszym cyklu staran. 2 razy poroniłam ale z zajściem w kolejne ciążę nie miałam żadnego problemu. Teraz nie dość że nie tak łatwo mi zajść w ciążę to i poronienie też już mam za sobą.. gdybym wiedziała, że tak ciężko pójdzie już wcześniej bym się zabrała za starania. Z miesiąca na miesiąc gorzej znoszę te rozczarowania związane z brakiem ciąży bo tak bardzo marzylam, żeby między dziećmi była mała różnica wieku 😔
Następny cykl będzie Twój :) Nie martw się :)

W takim razie trzymam mocno kciuki za kolejny cykl:*

Tez bym chciala miec mala roznice wieku :) ale u mnie to niemozliwe bo mloda w marcu 8 lat.

Właśnie wyszłam od lekarza. Okres nadchodzi. Endometrium 1 cm więc za mało na ciążowe. Szkoda. Przykro mi bardzo, że się nie udało. Po cichu miałam jednak nadzieję, że się w tym cyklu uda. Jak starałam się o pierwsze dziecko za każdym razem zachodziłam w ciążę przy pierwszym cyklu staran. 2 razy poroniłam ale z zajściem w kolejne ciążę nie miałam żadnego problemu. Teraz nie dość że nie tak łatwo mi zajść w ciążę to i poronienie też już mam za sobą.. gdybym wiedziała, że tak ciężko pójdzie już wcześniej bym się zabrała za starania. Z miesiąca na miesiąc gorzej znoszę te rozczarowania związane z brakiem ciąży bo tak bardzo marzylam, żeby między dziećmi była mała różnica wieku [emoji17]

Ja już po wizycie mam nadzieję że po tabletkach coś pomoże
IMG_20200123_085118.jpeg

mi w 12dpo test wyszedl taki, ze kreski na zewnatrz pod slonce szukalam. w 13dpo wcale nie bylo lepiej ale jakis cien cienia sie pojawil choc moj P. tego nie widzial w ogole. w 14dpo mialam sluz zabarwiony krwia, taki maly skrzep. wiec nie wiem czy u mnie nie wtedy doszlo do zagniezdzenia. owulacje wiem kiedy mialam raz ze z testow a dwa, ze potwierdza to data porodu z usg. w 16 dniu cyklu beta wynosila 36. wiec nie wszystko jeszcze u Ciebie stracone mysle :)
Ojej to nadal mam nadzieję poki @ nie ma

reklama
Jednej znajomej wygadalam ciaze [emoji14] to sie do mnie juz daawno nie odzywa :)

A zaczelo sie od : "wez odejdz bo smierdzisz" (akurat wrocilam z papierosa a ona wczesniej paląca)

Nadzieje zawsze trzeba miec i mimo rozczarowan podnosic sie i dążyc do celu dalej :)
Ojej to nadal mam nadzieję poki @ nie ma

Do góry