reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Właśnie wyszłam od lekarza. Okres nadchodzi. Endometrium 1 cm więc za mało na ciążowe. Szkoda. Przykro mi bardzo, że się nie udało. Po cichu miałam jednak nadzieję, że się w tym cyklu uda. Jak starałam się o pierwsze dziecko za każdym razem zachodziłam w ciążę przy pierwszym cyklu staran. 2 razy poroniłam ale z zajściem w kolejne ciążę nie miałam żadnego problemu. Teraz nie dość że nie tak łatwo mi zajść w ciążę to i poronienie też już mam za sobą.. gdybym wiedziała, że tak ciężko pójdzie już wcześniej bym się zabrała za starania. Z miesiąca na miesiąc gorzej znoszę te rozczarowania związane z brakiem ciąży bo tak bardzo marzylam, żeby między dziećmi była mała różnica wieku 😔
Następny cykl będzie Twój :) Nie martw się :)

W takim razie trzymam mocno kciuki za kolejny cykl:*

Tez bym chciala miec mala roznice wieku :) ale u mnie to niemozliwe bo mloda w marcu 8 lat.

Właśnie wyszłam od lekarza. Okres nadchodzi. Endometrium 1 cm więc za mało na ciążowe. Szkoda. Przykro mi bardzo, że się nie udało. Po cichu miałam jednak nadzieję, że się w tym cyklu uda. Jak starałam się o pierwsze dziecko za każdym razem zachodziłam w ciążę przy pierwszym cyklu staran. 2 razy poroniłam ale z zajściem w kolejne ciążę nie miałam żadnego problemu. Teraz nie dość że nie tak łatwo mi zajść w ciążę to i poronienie też już mam za sobą.. gdybym wiedziała, że tak ciężko pójdzie już wcześniej bym się zabrała za starania. Z miesiąca na miesiąc gorzej znoszę te rozczarowania związane z brakiem ciąży bo tak bardzo marzylam, żeby między dziećmi była mała różnica wieku [emoji17]

Ja już po wizycie mam nadzieję że po tabletkach coś pomoże
IMG_20200123_085118.jpeg

mi w 12dpo test wyszedl taki, ze kreski na zewnatrz pod slonce szukalam. w 13dpo wcale nie bylo lepiej ale jakis cien cienia sie pojawil choc moj P. tego nie widzial w ogole. w 14dpo mialam sluz zabarwiony krwia, taki maly skrzep. wiec nie wiem czy u mnie nie wtedy doszlo do zagniezdzenia. owulacje wiem kiedy mialam raz ze z testow a dwa, ze potwierdza to data porodu z usg. w 16 dniu cyklu beta wynosila 36. wiec nie wszystko jeszcze u Ciebie stracone mysle :)
Ojej to nadal mam nadzieję poki @ nie ma

reklama
Jednej znajomej wygadalam ciaze [emoji14] to sie do mnie juz daawno nie odzywa :)

A zaczelo sie od : "wez odejdz bo smierdzisz" (akurat wrocilam z papierosa a ona wczesniej paląca)

Nadzieje zawsze trzeba miec i mimo rozczarowan podnosic sie i dążyc do celu dalej :)
Ojej to nadal mam nadzieję poki @ nie ma

Do góry