reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A ja mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki :) teoria mowi ze do 12 dni zagniezdzenie. A w praktyce sie nie wypowiem :) u mnie 7dpo i wszystko mi przeszlo :) nawet zgaga.
Dziękuję i również za Ciebie trzymam kciuki !!! Ja nie mam żadnych objawów w sumie na nic ani na @ ani na ewentualną ciążę . Rano ciut mnie w sutkach szczypało i tyle. Nawet wlasnie mnie piersi na okres nie bolą ,już nic nie wiem w tym cyklu

reklama
Ja wlasnie tez o dziwo dzis sie dobrze czuje:) tzn. jak pomysle ile mam dzis sprzatania po wcozrajszym obiedzie o 21 to mi sie niedobrze robi [emoji23]ale tak to jest nawet ok. Zero bolu, zero niczego. Poza tym ze bęben wywalilo i jest opuchniety jak na okres ( wygladam jak w 11 miesiacu :D ) to na prawde nie jest zle :)
Dziękuję i również za Ciebie trzymam kciuki !!! Ja nie mam żadnych objawów w sumie na nic ani na @ ani na ewentualną ciążę . Rano ciut mnie w sutkach szczypało i tyle. Nawet wlasnie mnie piersi na okres nie bolą ,już nic nie wiem w tym cyklu

Jednej znajomej wygadalam ciaze [emoji14] to sie do mnie juz daawno nie odzywa :)

A zaczelo sie od : "wez odejdz bo smierdzisz" (akurat wrocilam z papierosa a ona wczesniej paląca)

Nadzieje zawsze trzeba miec i mimo rozczarowan podnosic sie i dążyc do celu dalej :)
Mnie ani od kawy ani fajek nie odrzuciło w pierwszej ciąży . Ciężko było odstawić palenie ale udało się . Kawę piłam całą ciążę . Teraz mam nadzieję że będę miała wstret bo wtedy łatwiej 😅

W takim razie trzymam mocno kciuki za kolejny cykl:*

Tez bym chciala miec mala roznice wieku :) ale u mnie to niemozliwe bo mloda w marcu 8 lat.
Tolo w kwietniu 4. Też chciałam mała różnice, ale tak to smignelo że późno się zorientowałam że to nie chu chu już mała różnica nie będzie [emoji6]

Ale czworaczki nam to wynagrodzą [emoji16]

A mnie w pierwszej jeszcze bardziej smakowaly(zeby nie bylo -odstawilam) i pachnialy fajki [emoji23] kawy praktycznie nie pijam bo musi byc na prawde dobra zebym rewolucji nie miala :) ale jak sie okazalo ze corka musi byc na nutramigenie-i to w moje urodziny- to fakt alkoholu nie wypilam mimo 18stki, ale kupilam sobie paczke najdrozszych jakie znalazlam :)
Mnie ani od kawy ani fajek nie odrzuciło w pierwszej ciąży . Ciężko było odstawić palenie ale udało się . Kawę piłam całą ciążę . Teraz mam nadzieję że będę miała wstret bo wtedy łatwiej [emoji28]

Mnie ani od kawy ani fajek nie odrzuciło w pierwszej ciąży . Ciężko było odstawić palenie ale udało się . Kawę piłam całą ciążę . Teraz mam nadzieję że będę miała wstret bo wtedy łatwiej 😅
ja kawe moglabym jesc na sucho lyzeczka 😂 😂 😂 staram sie pic jedna dziennie ale moja to taka typowa czarna parzona z 2 lyzeczek bez dodatku mleka wiec tez nie chce przeginac. papierosy przed ciaza mi smierdzialy, teraz mi pachna... za miesiac bedzie 4 lata jak rzucilam palenie i przyznam szczerze, ze mam straszna chec siegnac po jednego. najbardziej pachnie mi odymiony facet u ktorego da sie jeszcze wyczuc zapach perfum 😅😅😅😅😅 a kiedys tego nienawidzilam. co zrobic hehe.

Ja czuję ból piersi. Ale nie taki szczypiący jak powinien być przy objawach ciąży, tylko taki niepokojący w środku ciężki do zlokalizowania. Już sobie guzków wyszukuję z tego wszystkiego

Co tak skromnie ? ;) tylko czworaczki ? ;)

Ja w tym roku sie obudzilam jak mloda do szkoly poszla. Az sie poplakalam [emoji14] a myslalam ze bede wiecznie mloda :)

Tak liczac jak mi mloda numer wywinie taki jaki ja moim rodzicom to majac 36 lat bede babcia.... [emoji23]
Tolo w kwietniu 4. Też chciałam mała różnice, ale tak to smignelo że późno się zorientowałam że to nie chu chu już mała różnica nie będzie [emoji6]

reklama
Moja córka w sierpniu 4:) Też raczej dwóch lat różnicy z tego nie zrobię [emoji23]

Do góry