reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A ja mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki :) teoria mowi ze do 12 dni zagniezdzenie. A w praktyce sie nie wypowiem :) u mnie 7dpo i wszystko mi przeszlo :) nawet zgaga.
Dziękuję i również za Ciebie trzymam kciuki !!! Ja nie mam żadnych objawów w sumie na nic ani na @ ani na ewentualną ciążę . Rano ciut mnie w sutkach szczypało i tyle. Nawet wlasnie mnie piersi na okres nie bolą ,już nic nie wiem w tym cyklu

reklama
Ja wlasnie tez o dziwo dzis sie dobrze czuje:) tzn. jak pomysle ile mam dzis sprzatania po wcozrajszym obiedzie o 21 to mi sie niedobrze robi [emoji23]ale tak to jest nawet ok. Zero bolu, zero niczego. Poza tym ze bęben wywalilo i jest opuchniety jak na okres ( wygladam jak w 11 miesiacu :D ) to na prawde nie jest zle :)
Dziękuję i również za Ciebie trzymam kciuki !!! Ja nie mam żadnych objawów w sumie na nic ani na @ ani na ewentualną ciążę . Rano ciut mnie w sutkach szczypało i tyle. Nawet wlasnie mnie piersi na okres nie bolą ,już nic nie wiem w tym cyklu

Jednej znajomej wygadalam ciaze [emoji14] to sie do mnie juz daawno nie odzywa :)

A zaczelo sie od : "wez odejdz bo smierdzisz" (akurat wrocilam z papierosa a ona wczesniej paląca)

Nadzieje zawsze trzeba miec i mimo rozczarowan podnosic sie i dążyc do celu dalej :)
Mnie ani od kawy ani fajek nie odrzuciło w pierwszej ciąży . Ciężko było odstawić palenie ale udało się . Kawę piłam całą ciążę . Teraz mam nadzieję że będę miała wstret bo wtedy łatwiej 😅

W takim razie trzymam mocno kciuki za kolejny cykl:*

Tez bym chciala miec mala roznice wieku :) ale u mnie to niemozliwe bo mloda w marcu 8 lat.
Tolo w kwietniu 4. Też chciałam mała różnice, ale tak to smignelo że późno się zorientowałam że to nie chu chu już mała różnica nie będzie [emoji6]

Ale czworaczki nam to wynagrodzą [emoji16]

A mnie w pierwszej jeszcze bardziej smakowaly(zeby nie bylo -odstawilam) i pachnialy fajki [emoji23] kawy praktycznie nie pijam bo musi byc na prawde dobra zebym rewolucji nie miala :) ale jak sie okazalo ze corka musi byc na nutramigenie-i to w moje urodziny- to fakt alkoholu nie wypilam mimo 18stki, ale kupilam sobie paczke najdrozszych jakie znalazlam :)
Mnie ani od kawy ani fajek nie odrzuciło w pierwszej ciąży . Ciężko było odstawić palenie ale udało się . Kawę piłam całą ciążę . Teraz mam nadzieję że będę miała wstret bo wtedy łatwiej [emoji28]

Mnie ani od kawy ani fajek nie odrzuciło w pierwszej ciąży . Ciężko było odstawić palenie ale udało się . Kawę piłam całą ciążę . Teraz mam nadzieję że będę miała wstret bo wtedy łatwiej 😅
ja kawe moglabym jesc na sucho lyzeczka 😂 😂 😂 staram sie pic jedna dziennie ale moja to taka typowa czarna parzona z 2 lyzeczek bez dodatku mleka wiec tez nie chce przeginac. papierosy przed ciaza mi smierdzialy, teraz mi pachna... za miesiac bedzie 4 lata jak rzucilam palenie i przyznam szczerze, ze mam straszna chec siegnac po jednego. najbardziej pachnie mi odymiony facet u ktorego da sie jeszcze wyczuc zapach perfum 😅😅😅😅😅 a kiedys tego nienawidzilam. co zrobic hehe.

Ja czuję ból piersi. Ale nie taki szczypiący jak powinien być przy objawach ciąży, tylko taki niepokojący w środku ciężki do zlokalizowania. Już sobie guzków wyszukuję z tego wszystkiego

Co tak skromnie ? ;) tylko czworaczki ? ;)

Ja w tym roku sie obudzilam jak mloda do szkoly poszla. Az sie poplakalam [emoji14] a myslalam ze bede wiecznie mloda :)

Tak liczac jak mi mloda numer wywinie taki jaki ja moim rodzicom to majac 36 lat bede babcia.... [emoji23]
Tolo w kwietniu 4. Też chciałam mała różnice, ale tak to smignelo że późno się zorientowałam że to nie chu chu już mała różnica nie będzie [emoji6]

reklama
Moja córka w sierpniu 4:) Też raczej dwóch lat różnicy z tego nie zrobię [emoji23]

Do góry