reklama
Mrufka®®®
Fanka BB :)
Niestety biel ...Musi wyjść ja trzymam za to wszystkie 4 kciuki
Dziś powinien być pozytywnyLaski Pomóżcie... Pozytywny test owu czy negatywny? Bo patrzę na niego i kompletnie nie wiem
Trzymam! Mi apka pokazuje że @ za dwa dni...Módlcie się żebym nie dostała @ bo za trzy dni ma przyjść
Na razie nic nie czuję, tylko jeden dzień bolał mnie brzuch tak okresowo.
Trzymajcie kciuki!!
U mnie tak samo przytulamJest piekna biel. Gratuluję Daruniu [emoji2356] pyndze do endo
Żałuję że dałam się nakręcić na kolejny test następny najprędzej w niedzielę
sundee23
Nie robię, zaczekam jeszczeA test Kochana? Nie robisz?
P.S. Modlę się za Was wszystkie
martini87
Dziewczyny a ja nie wiem co się ze mną dzieje. Wczoraj Wam pisałam po wizycie w wc że dostałam okres. Przy podcieraniu się miałam ewidentna krew, czerwona. Później czułam że mi mokro i byłam przekonana że okres sobie leci. Po kilku godz jak poszłam do toalety patrzę a tam znowu brązowe plamienia ale dosyć duzo. W nocy nic. Rano nic. Teraz lekkie plamienia ale nie czerwone. Zwariować można ale w każdym razie nadal jestem w starym cyklu. Dziś ginekolog to może mi powie co się dzieje..
locala
Może implantacja [emoji57]
Dziewczyny a ja nie wiem co się ze mną dzieje. Wczoraj Wam pisałam po wizycie w wc że dostałam okres. Przy podcieraniu się miałam ewidentna krew, czerwona. Później czułam że mi mokro i byłam przekonana że okres sobie leci. Po kilku godz jak poszłam do toalety patrzę a tam znowu brązowe plamienia ale dosyć duzo. W nocy nic. Rano nic. Teraz lekkie plamienia ale nie czerwone. Zwariować można ale w każdym razie nadal jestem w starym cyklu. Dziś ginekolog to może mi powie co się dzieje..
martini87
Tylko ja już prawie tydzień plamie na brązowo.. martwi mnie to..Może implantacja [emoji57]
Wesoła_Aga
Zgłoś to lekarzowi. Może to co u mnie i potrzebna luteina na wywołanie okresu. Też tak plamilam a okresu nie było widać...
U mnie podobnie. W poniedziałek okres zaczęty. Już w wtorek wieczor koniec.
A środę plamilam W nocy czyli tej co była a teraz plemię już na różowo ...
Pokręcone te miesiączki ostro... a jeszcze 4 cykle temu krwawilam po 6 dni i plamilam.
reklama
Rudaa94
To w weekend ze mną testujesz ?
Nie wiem co sie dzieje ale ja dawno nie widzialam 2 kreseczek. Powinny byc codziennie !
Nie wiem co sie dzieje ale ja dawno nie widzialam 2 kreseczek. Powinny byc codziennie !
Ej co się dzieje, miały się posypać dwie krechy przecież [emoji849]
U mnie 5 dni dpo. Nie wytrzymam pewnie i 8 zrobię test. Będę tego żałować ale zrobię [emoji846]