reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A ja dziś zaczęłam sezon kwiatkowy - wsadziłam pierwsze bratki. W styczniu!Zobacz załącznik 1071510
O jak super aż zamarzyła mi się już wiosna :)

Dziewczyny a ja nie wiem co się ze mną dzieje. Wczoraj Wam pisałam po wizycie w wc że dostałam okres. Przy podcieraniu się miałam ewidentna krew, czerwona. Później czułam że mi mokro i byłam przekonana że okres sobie leci. Po kilku godz jak poszłam do toalety patrzę a tam znowu brązowe plamienia ale dosyć duzo. W nocy nic. Rano nic. Teraz lekkie plamienia ale nie czerwone. Zwariować można ale w każdym razie nadal jestem w starym cyklu. Dziś ginekolog to może mi powie co się dzieje..
Tylko ja już prawie tydzień plamie na brązowo.. martwi mnie to..
Widzisz na moim przykładzie, że wszystko jest możliwe :) Ja miałam 6 dni mocne plamienia, normalnie czerwona krew, bez skrzepów. Potem jakoś 2 tygodnie później miałam dwa dni z rzędu śluz podbarwiony najpierw na brązowo, potem chwile na różowo i potem znowu brązowo, dwa dni przerwy i znowu jeden dzień brązowy śluz. Trzymam kciuki żeby się udało :) O której masz wizytę? Daj koniecznie znać co i jak :)

reklama
Kurczę, ilekroć czytam o tym to myślę, że jednak znowu zatestuję, bo u mnie po okresie też śluz zabarwiony na różowo, a to się nigdy u mnie nie zdarzało.

O jak super aż zamarzyła mi się już wiosna :)

Widzisz na moim przykładzie, że wszystko jest możliwe :) Ja miałam 6 dni mocne plamienia, normalnie czerwona krew, bez skrzepów. Potem jakoś 2 tygodnie później miałam dwa dni z rzędu śluz podbarwiony najpierw na brązowo, potem chwile na różowo i potem znowu brązowo, dwa dni przerwy i znowu jeden dzień brązowy śluz. Trzymam kciuki żeby się udało :) O której masz wizytę? Daj koniecznie znać co i jak :)
Właśnie wyszłam od lekarza. Okres nadchodzi. Endometrium 1 cm więc za mało na ciążowe. Szkoda. Przykro mi bardzo, że się nie udało. Po cichu miałam jednak nadzieję, że się w tym cyklu uda. Jak starałam się o pierwsze dziecko za każdym razem zachodziłam w ciążę przy pierwszym cyklu staran. 2 razy poroniłam ale z zajściem w kolejne ciążę nie miałam żadnego problemu. Teraz nie dość że nie tak łatwo mi zajść w ciążę to i poronienie też już mam za sobą.. gdybym wiedziała, że tak ciężko pójdzie już wcześniej bym się zabrała za starania. Z miesiąca na miesiąc gorzej znoszę te rozczarowania związane z brakiem ciąży bo tak bardzo marzylam, żeby między dziećmi była mała różnica wieku 😔

reklama
Skoro 11 dpo biel to już nie mam na co liczyć nie?
mi w 12dpo test wyszedl taki, ze kreski na zewnatrz pod slonce szukalam. w 13dpo wcale nie bylo lepiej ale jakis cien cienia sie pojawil choc moj P. tego nie widzial w ogole. w 14dpo mialam sluz zabarwiony krwia, taki maly skrzep. wiec nie wiem czy u mnie nie wtedy doszlo do zagniezdzenia. owulacje wiem kiedy mialam raz ze z testow a dwa, ze potwierdza to data porodu z usg. w 16 dniu cyklu beta wynosila 36. wiec nie wszystko jeszcze u Ciebie stracone mysle :)

Do góry