reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny mam iść na badania hormonalne do szpitala od 3 dnia cyklu na 4 dni . I może któraś była co dokładnie robia?czyto moze zależy jak kto? Bo czekam na @ już czuje przyjdzie, i jak się znowu nie dostanę to chyba coś zrobię sama ale nie mam pojęcia co
Mnie robili caly czas badania.. 7 rano 22 wieczorem 24 i 2 w nocy. I tak przez 4 dni ;)

reklama
Dziś mój 27 DC ciągnie mnie w podbrzuszu znowu . Wczoraj była cisza . Nie jest to taki ból jak na @ tylko tak jakby parcie w środku . Do testów jeszcze tydzień ;( zwariuję chyba

Dziś mój 27 DC ciągnie mnie w podbrzuszu znowu . Wczoraj była cisza . Nie jest to taki ból jak na @ tylko tak jakby parcie w środku . Do testów jeszcze tydzień ;( zwariuję chyba

U mnie też jest coś takiego. Niby nie boli jak do okresu, ale takie dziwne uczucie w bólu. Ja mam do testowania jeszcze ze dwa tygodnie. No to czekanie jest okropne - fakt. Oby szybko minęło.

To krwawienie które się zaczęło uznałam jako początek spóźnionej miesiączki, moja gin też mówiła że można to tak traktować, aktualnie 19 dc i mam nadzieję że będzie w miarę regularnie jak wcześniej, zobaczymy...oby nic się nie rozciągnęło w czasie.
Ty też po biochemicznej?
Hej, Dzięki za odpowiedź. Tak też, pod koniec listopada, gdyby uznać krwawienie za poczatek cyklu to już jestem pięć i pół tygodnia bez miesiączki. Nie zabezpieczaliśmy się ale lekarz mówił że w tym miesiącu raczej się nie uda bo za cienkie endometrium. Czytałam też że do 6 tygodni pojawia się okres, mam wszystkie objawy przedokresowe ale ciągle się nie pojawił. Z drugiej strony nie chce się łudzić że nam się udało, no nic zobaczymy co będzie 😀

A co do częstotliwości brykania - najlepiej niech się wypowiedzą te, co zaciążyły - który harmonogram sexów był skuteczny u nich.
1 Syn : Co drugi dzień i wyszło 2 dni przed i w dzień owulacji.
2 Syn : Maraton zakończony 3 dni przed owu, która wg USG jedbak się przesunęła i ten kolejny raz po kilku dniach okazał się razem w samą owulację ;)
Numer3 : Maraton od 8dc do 15dc - z przerwą 14dc bo miałam silne bóle owulacyjne i wtedy wg mnie nastąpiła owu a wg aplikacji albo 15dc albo 17dc ale to raczej wykluczam bo dokładnie czułam zagnieżdżenie w 21dc i pierwszy pozytywny test w 24dc no i 29dc miałam typowe bóle @ więc myślę, że wtedy @ miała w planie przyjść..
Raczej nie pomogłam bo 3 ciąże z trzema różnymi statystykami ;)

Jak na więcej niż jednym blada kreska to na pewno ciąża [emoji846][emoji846][emoji16]
Jeśli ciemnieje.. Mi 3 chińczyki dzień przed @ w sierpniu pokazały cienie i to już takie widoczne na zdjęciach i następnego dnia okrutnie @ przylazła z przytupem :/ Dlatego teraz im nie wierzyłam ;) Zrobiłam z rańca i od razu coś mi mignęło, powtórzyłam ok.16 i znowu cień. W szoku byłam bo z rana to był cień cienia i mimo nawodnienia nie zniknął z drugiego testu.
Ogólnie to dla mnie nowość bo te dziewczyny, które pamiętają moje wypowiedzi to wiedzą, że w obu ciążach widziałam tylko bladziochy, z drugim Synem dzień po terminie @ dopiero a tłuściochy na pamiątkę wychodziły 2 tygodnie po terminie @ ;) A dzisiaj niby 2 dni po terminie i proszę, takie cudo!

Załączniki

• 20200105_140833(1).jpg
    20200105_140833(1).jpg
    1 MB · Wyświetleń: 156
Jeśli ciemnieje.. Mi 3 chińczyki dzień przed @ w sierpniu pokazały cienie i to już takie widoczne na zdjęciach i następnego dnia okrutnie @ przylazła z przytupem :/ Dlatego teraz im nie wierzyłam ;) Zrobiłam z rańca i od razu coś mi mignęło, powtórzyłam ok.16 i znowu cień. W szoku byłam bo z rana to był cień cienia i mimo nawodnienia nie zniknął z drugiego testu.
Ogólnie to dla mnie nowość bo te dziewczyny, które pamiętają moje wypowiedzi to wiedzą, że w obu ciążach widziałam tylko bladziochy, z drugim Synem dzień po terminie @ dopiero a tłuściochy na pamiątkę wychodziły 2 tygodnie po terminie @ ;) A dzisiaj niby 2 dni po terminie i proszę, takie cudo!
Gratulacje ❤️

Piękne te krechy ! Wysyłaj do nas fluidki ciążowe :)

reklama
Chyba najpiękniejsze kreski jakie tu widziałam [emoji3531]

Do góry