reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Z tym to różnie bywa. Z pierwszą ciąża za 1 stosunkiem się udało. Prawdopodobnie dzień przed owulacja. Niestety ciąża poroniona.
Za drugim razem codziennie parę dni przed w trakcie i po dniach płodnych. W niektóre dni po 2-3 razy. Aktualnie 24 dc na teście blade kreski. Więc Zobaczymy co będzie dalej
A co do częstotliwości brykania - najlepiej niech się wypowiedzą te, co zaciążyły - który harmonogram sexów był skuteczny u nich.

reklama
Częściej? Jeszcze częściej? 😂
Dziewczyny, z ręką na sercu - która z Was rzeczywiście przytula się że swoim partnerem co 2 dni? Dla mnie to jest niewykonalne... Praca, obowiązki, dodatkowe zajęcia, treningi i czasem ciężko jest znaleźć chęci i siłę 😥

u mnie jak przyszła owulacja to było dzień w dzień :yes:, ale czy coś to da to nie wiem :oo:

Wydaje mi się że Pregnyl to jak owulacja.
Czyli jeśliby coś miało z tego wyjść to najpóźniej 2 tygodnie.
Ale najlepsza jest beta w tym przypadku, a nie sikance.
Mi kazali zrobić betę 14 dni po transferze, niezależnie od objawów. Dopiero po negatywnej becie mogłam odstawić Luteinę i czekać na @.
We wtorek wybiorę się na betę i wszystko się rozjaśni ☺ niby pękły dwa pęcherzyki ale one w dniu zastrzyku miały po 12mm i zastanawiam się czy możliwe żeby jeszcze urosły bo wiem że pękły jakos dwa dni po zastrzyku . Z największego 18mm zrobiła się torbiel .. więc jak teraz boli brzuch to nie zwalam na ewentualną ciążę bo wiem że to torbiel ..

@Katerinka80 gratuluje [emoji7] u mnie wczoraj cień cienia na pinku, na dzisjeszhm innym a apteki biel, ale ja mam pecha do pinkow. Już nie pierwszy raz pokazał mi kreske.
U mnie dziś 38dc. Na betę mogę pójść dopiero w środę i jak @ do środy nie przyjdzie to pewnie przespaceruje się do laboratorium, zrobiona beta jest doskonałym wywoływaczem @..., chociaż dziwnie się czuje od wczoraj, podobnie jak w mojej pierwszej ciąży...

U mnie i na pinku i na tych z Allegro blade kreski więc nie wiem czy oszukują.Do @mam jeszcze 5dni,nie wiem czy się nakręcać
@Katerinka80 gratuluje [emoji7] u mnie wczoraj cień cienia na pinku, na dzisjeszhm innym a apteki biel, ale ja mam pecha do pinkow. Już nie pierwszy raz pokazał mi kreske.
U mnie dziś 38dc. Na betę mogę pójść dopiero w środę i jak @ do środy nie przyjdzie to pewnie przespaceruje się do laboratorium, zrobiona beta jest doskonałym wywoływaczem @..., chociaż dziwnie się czuje od wczoraj, podobnie jak w mojej pierwszej ciąży...

reklama
Do góry