reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dodam tylko bo to bardzo przydatne, że u mnie obecnie sprawdziły się Rossmannowskie 10 i Pink płytkowy 25 - pokazały tak samo wyraźne kreski mimo, że Beta z krwi wtedy wynosiła 21.6 :)
Natomiast BabyBoom test pokazał ledwo widocznego bladziocha przy Becie ok.100 ;)
I z ciekawostek, popularne ostatnio Biedronki za złotówkę też się pięknie zabarwiały :)

reklama
Jeśli ciemnieje.. Mi 3 chińczyki dzień przed @ w sierpniu pokazały cienie i to już takie widoczne na zdjęciach i następnego dnia okrutnie @ przylazła z przytupem :/ Dlatego teraz im nie wierzyłam ;) Zrobiłam z rańca i od razu coś mi mignęło, powtórzyłam ok.16 i znowu cień. W szoku byłam bo z rana to był cień cienia i mimo nawodnienia nie zniknął z drugiego testu.
Ogólnie to dla mnie nowość bo te dziewczyny, które pamiętają moje wypowiedzi to wiedzą, że w obu ciążach widziałam tylko bladziochy, z drugim Synem dzień po terminie @ dopiero a tłuściochy na pamiątkę wychodziły 2 tygodnie po terminie @ ;) A dzisiaj niby 2 dni po terminie i proszę, takie cudo!
Tez zrobilam nie wiem po co 😂
U mnie z owulacji tez powinien byc syn, a zawsze chcialam corke ech :)

Załączniki

• 20200105_131925.jpg
    20200105_131925.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 146
  • 20200105_141902.jpg
    20200105_141902.jpg
    453,5 KB · Wyświetleń: 142
Ostatnia edycja:
Piękne te krechy ! Wysyłaj do nas fluidki ciążowe :)
Chyba najpiękniejsze kreski jakie tu widziałam [emoji3531]
Dziękuję Dziewczyny :*
Nieustannie wysyłam Fluidy i zaglądam z nadzieją na kolejne Krechy!!
Cieszcie się tymi staraniami mimo wszystko bo kiedyś to będą jedne z piękniejszych wspomnień :)
To moja 3 historia i mam nadzieję, że również zakończy się pozytywnie. Więcej dzieci nie planujemy więc chciałabym nacieszyć się każdym dniem, staranka też bardzo miło wspominam mimo wielu dołków i łez..

Moj dzis troche slabszy ale tez zrobilam nie wiem po co 😂
Ja mam całe 12 w galerii hahaha i jeden w koszu ;)
Zostanę chyba testerem zawodowym haha
Ale już dość, dzisiejszy był ostatni bo na dzisiaj przypadał termin @ wg OvuFriend :)

Częściej? Jeszcze częściej? 😂
Dziewczyny, z ręką na sercu - która z Was rzeczywiście przytula się że swoim partnerem co 2 dni? Dla mnie to jest niewykonalne... Praca, obowiązki, dodatkowe zajęcia, treningi i czasem ciężko jest znaleźć chęci i siłę 😥
U nas tym razem 6dc, maratonik od 8 do 11dc, 13, 14, 16dc, tak jakoś wyszło :biggrin2: a do @ prawdopodobnie ponad tydzień ;)

reklama
Aha

a co dokladnie mialas robione
Wszystko co chyba mozliwe. Mialam nawet jakies badanie na ktorego wynik czeka sie ponad miesiac ale nie pamietam co to dokladnie bylo.. cos na A..ACTH chyba. mialam testosteron, estradiol, prolaktyne, tsh, ft3, ft4, anty tpo, anty tg, kortyzol, fsh, progesteron. te pamietam.. mialam oczywiscie jakies podstawowe jak mocz co rano, glukoza, cholesterol, magnez, wapn, morfologie.. zrobili tez USG tarczycy i piersi ;) i jeszcze jakies badanie HGH

Do góry