reklama
Mrufka®®®
Fanka BB :)
U mnie kolejny test 26dc,do @5 dniZobacz załącznik 1064362
Widzę cień
U mnie kolejny test 26dc,do @5 dniZobacz załącznik 1064362
Piękna druga krecha wodzisz na pokuszenie tym testem ... Ja 25dc a do @6 dni ale jak tak dalej pójdzie to do piątku z testowaniem nie wytrzymam i już we wtorek pękne
PaulinaF
Początkująca w BB
Super ja nieumie się doczekać też tej 2 kreseczkiU mnie kolejny test 26dc,do @5 dniZobacz załącznik 1064362
Jest!!!!!!! Blada, ale jestU mnie kolejny test 26dc,do @5 dniZobacz załącznik 1064362
Paulina_1982
A ja sie czuje coraz bardziej PMS- owo więc nawet nie będę testować. :-(
Kuuurcze, u mnie dopiero 11dc a już nie mogę doczekac się końcówki cyklu stawiamy na seks co dwa dni, zobaczymy co z tego wyjdzie trzymam kciuki żeby to był PMSA ja sie czuje coraz bardziej PMS- owo więc nawet nie będę testować. :-(
Jak rozmawiałem ze swoją ginekolog, to poleciła raz na 2 dni - długość życia plemników wyrównuje ten odstęp, zabezpieczasz się przed przesunięciem owulacji, a sperma ma tez lepsza jakość niż przy codziennych staraniach.Dziewczyny, jak uważacie: lepiej celować z seksem w dni płodne czy po prostu seks co dwa dni przez cały cykl (oprócz @ of course) [emoji3590]
Ale z drugiej strony najlepiej też skupić się na swoich potrzebach i nic na siłę - jak się chce częściej to droga wolna [emoji11]
annamariam
U nas przy staraniach co 2 nic nie wychodziło przed pół roku. W końcu był miesiąc, że w okresie owulacji 3 dni pod rząd i właśnie jestem w 20 tc[emoji3059]
Jak rozmawiałem ze swoją ginekolog, to poleciła raz na 2 dni - długość życia plemników wyrównuje ten odstęp, zabezpieczasz się przed przesunięciem owulacji, a sperma ma tez lepsza jakość niż przy codziennych staraniach.
Ale z drugiej strony najlepiej też skupić się na swoich potrzebach i nic na siłę - jak się chce częściej to droga wolna [emoji11]
reklama
PaulinaF
Początkująca w BB
Myślę że to też zależy od każdej z Nas indywidualnieU nas przy staraniach co 2 nic nie wychodziło przed pół roku. W końcu był miesiąc, że w okresie owulacji 3 dni pod rząd i właśnie jestem w 20 tc[emoji3059]