reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

O matko ! Ty jesteś bardziej cierpliwa niż ja ją czekam maks do poniedziałku to byłby mój 49 dc i zapisuje się do lekarza . Jak żyć się pytam 🧐

Nie jestem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mój gin do piątku na urlopie. Atakuje go w pierwszym możliwym terminie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A tak serio to plakac mi się chce z tej bezilnosci. Idę jutro na ta betę, która będzie pewnie kubłem zimnej wody

reklama
Nie jestem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mój gin do piątku na urlopie. Atakuje go w pierwszym możliwym terminie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A tak serio to plakac mi się chce z tej bezilnosci. Idę jutro na ta betę, która będzie pewnie kubłem zimnej wody
Powiem szczerze że mi też już chce się płakać :( łącze się w bólu .
Przeanalizowałam poprzednie tak długie cykle i przytulanki były w idealnych momentach a i tak @ przychodziła więc tracę nadzieję. Może też jutro wyskoczę na betę do diagnostyki żeby wylac na siebie też kubeł zimnej wody ...

Kurde zaczyna mnie pobolewac jak na owulacje a testy owu negatywne [emoji3525] wtf? Bo sama już nie wiem co myśleć.. Robiłam je od 9 dc. Nic nie było na nich (kreska o wiele słabsza niż kontrolna) w 11 dc kupiłam w rossmanie inne testy i zaczęłam wklejać sobie do notatnika żeby widzieć jak to wygląda i tego 11 dc popoludniu kreska była jakby najbardziej widoczna później robiłam wieczorem też 11dc i już znów słabiutka. Dziś 12dc robiony rano i słaba kreska a czuję już powoli ten charakterystyczny ból owulacyjny i totalnie zgłupiałam... Wcześniejszych testów nawet nie wklejałam bo uznałam, że to za wcześnie i nic na nich nie było [emoji849] i teraz nie wiem co myśleć... Totalnie zgłupiałam. Zobacz załącznik 1070825
Przytulanki na wszelki wypadek jak boli niech będą. Miałam identyko w tym cyklu. Bóle owu 17 i 18 DC a test owu pozytywny 20dc. A 20 i 21 w ogóle nic, żadnego bólu

U mnie 10 dc i jakieś lekkie plamienie brunatne mi się utrzymuje od @ lekarza mam na 27 stycznia podejrzy czy owulacja sie zbliża i ogólny przegląd. Mam tylko nadzieję, że to nie kolejny polip :/

Ja byłam dziś na badaniach, TSH 0,89 a progesteron tylko 17,7 [emoji53] Ostatnio po owu był 27, 35 a teraz tak mało. Mam przeczucia ze nic z tego cyklu nie będzie, a podobno łatwiej zajść w ciążę po poronieniu [emoji2370]

Powiem szczerze że mi też już chce się płakać :( łącze się w bólu .
Przeanalizowałam poprzednie tak długie cykle i przytulanki były w idealnych momentach a i tak @ przychodziła więc tracę nadzieję. Może też jutro wyskoczę na betę do diagnostyki żeby wylac na siebie też kubeł zimnej wody ...
Na pocieszenie Ci powiem że u nas to samo: codziennie sexy w okresie płodnym i nic, 3 razy w owulacje i przed nią i po niej i nic, z przerwami co 2 dni w okresie płodnym i w owulację i dalej nic. W tym cyklu złożyło się 3dni przed owu, w nią i po, i coś czuję że też nic 😂 nie próbowałam tylko co dwa dni w całym cyklu ale nie wiem czy dam radę 😅

@locala, u mnie progesteron w sobotę był na poziomie 11, także totalna dupa [emoji52][emoji52]
17,7 nie jest tragiczny, a do tego progesteron wydzielany jest pulsacyjne. Może trafiłaś na dołek po prostu
@eMeczka89, co dwa dni przez cały cykl to u mnie niewykonalne [emoji23] a Wy i tak macie niezłą częstotliwość

A ja nie dość, ze mam nienormalny cykl jeśli chodzi o długość, to jeszcze jest nienormalny pod względem śluzu....ciagle mam płodny śluz... non stop. To przecież niemozliwe

reklama
Do góry