reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

O matko ! Ty jesteś bardziej cierpliwa niż ja ją czekam maks do poniedziałku to byłby mój 49 dc i zapisuje się do lekarza . Jak żyć się pytam 🧐

Nie jestem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mój gin do piątku na urlopie. Atakuje go w pierwszym możliwym terminie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A tak serio to plakac mi się chce z tej bezilnosci. Idę jutro na ta betę, która będzie pewnie kubłem zimnej wody

reklama
Nie jestem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mój gin do piątku na urlopie. Atakuje go w pierwszym możliwym terminie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A tak serio to plakac mi się chce z tej bezilnosci. Idę jutro na ta betę, która będzie pewnie kubłem zimnej wody
Powiem szczerze że mi też już chce się płakać :( łącze się w bólu .
Przeanalizowałam poprzednie tak długie cykle i przytulanki były w idealnych momentach a i tak @ przychodziła więc tracę nadzieję. Może też jutro wyskoczę na betę do diagnostyki żeby wylac na siebie też kubeł zimnej wody ...

Kurde zaczyna mnie pobolewac jak na owulacje a testy owu negatywne [emoji3525] wtf? Bo sama już nie wiem co myśleć.. Robiłam je od 9 dc. Nic nie było na nich (kreska o wiele słabsza niż kontrolna) w 11 dc kupiłam w rossmanie inne testy i zaczęłam wklejać sobie do notatnika żeby widzieć jak to wygląda i tego 11 dc popoludniu kreska była jakby najbardziej widoczna później robiłam wieczorem też 11dc i już znów słabiutka. Dziś 12dc robiony rano i słaba kreska a czuję już powoli ten charakterystyczny ból owulacyjny i totalnie zgłupiałam... Wcześniejszych testów nawet nie wklejałam bo uznałam, że to za wcześnie i nic na nich nie było [emoji849] i teraz nie wiem co myśleć... Totalnie zgłupiałam. Zobacz załącznik 1070825
Przytulanki na wszelki wypadek jak boli niech będą. Miałam identyko w tym cyklu. Bóle owu 17 i 18 DC a test owu pozytywny 20dc. A 20 i 21 w ogóle nic, żadnego bólu

U mnie 10 dc i jakieś lekkie plamienie brunatne mi się utrzymuje od @ lekarza mam na 27 stycznia podejrzy czy owulacja sie zbliża i ogólny przegląd. Mam tylko nadzieję, że to nie kolejny polip :/

Ja byłam dziś na badaniach, TSH 0,89 a progesteron tylko 17,7 [emoji53] Ostatnio po owu był 27, 35 a teraz tak mało. Mam przeczucia ze nic z tego cyklu nie będzie, a podobno łatwiej zajść w ciążę po poronieniu [emoji2370]

Powiem szczerze że mi też już chce się płakać :( łącze się w bólu .
Przeanalizowałam poprzednie tak długie cykle i przytulanki były w idealnych momentach a i tak @ przychodziła więc tracę nadzieję. Może też jutro wyskoczę na betę do diagnostyki żeby wylac na siebie też kubeł zimnej wody ...
Na pocieszenie Ci powiem że u nas to samo: codziennie sexy w okresie płodnym i nic, 3 razy w owulacje i przed nią i po niej i nic, z przerwami co 2 dni w okresie płodnym i w owulację i dalej nic. W tym cyklu złożyło się 3dni przed owu, w nią i po, i coś czuję że też nic 😂 nie próbowałam tylko co dwa dni w całym cyklu ale nie wiem czy dam radę 😅

@locala, u mnie progesteron w sobotę był na poziomie 11, także totalna dupa [emoji52][emoji52]
17,7 nie jest tragiczny, a do tego progesteron wydzielany jest pulsacyjne. Może trafiłaś na dołek po prostu
@eMeczka89, co dwa dni przez cały cykl to u mnie niewykonalne [emoji23] a Wy i tak macie niezłą częstotliwość

A ja nie dość, ze mam nienormalny cykl jeśli chodzi o długość, to jeszcze jest nienormalny pod względem śluzu....ciagle mam płodny śluz... non stop. To przecież niemozliwe

reklama
Do góry