Dużo zdrowia dla WasKobietki kochane mialam dac znac to daje mamy 2 serduszka ciąza blizniacza dwujajowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo zdrowia dla WasKobietki kochane mialam dac znac to daje mamy 2 serduszka ciąza blizniacza dwujajowa
Fantastycznie!Kobietki kochane mialam dac znac to daje mamy 2 serduszka ciąza blizniacza dwujajowa
Super! Czyli jest szansa na parkęKobietki kochane mialam dac znac to daje mamy 2 serduszka ciąza blizniacza dwujajowa
Kobietki kochane mialam dac znac to daje [emoji4] mamy 2 serduszka [emoji3][emoji3059] ciąza blizniacza dwujajowa [emoji4]
A ja dziś po pracy wstąpiłam do sklepu i kupiłam śledzie [emoji16] echh te zachcianki ciążowe 3 DPO [emoji1787] będą czworaczki jak nic [emoji12]
Najcudowniej [emoji3590]Kobietki kochane mialam dac znac to daje [emoji4] mamy 2 serduszka [emoji3][emoji3059] ciąza blizniacza dwujajowa [emoji4]
Beta 119 to 4 tydzHej dziewczyny !
Mam pytanie, dziś 28dc powinien pojawić się okres. Test pozytywny beta 119.
Kalendarzyk wskazuje na 4 tydz ciąży a beta
Na 2/3...
Czy to dobry wynik? W czwartek oczywiście powtórzę