Zosia280919
Zaciekawiona BB
Ladne kreseczkiCześć! wiem że nie powinnam jeszcze testować zostało mi trzy dni do ale coś mnie obudziło wcześniej i bardzo mnie mdli
Też widzicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ladne kreseczkiCześć! wiem że nie powinnam jeszcze testować zostało mi trzy dni do ale coś mnie obudziło wcześniej i bardzo mnie mdli
Też widzicie?
Macie jakiś śluz laski ? Bo u mnie Sahara jakiej już dawno nie było [emoji23][emoji23][emoji23]
U może ciut ciut na wkładce. Ale zaczynam czuć jakieś napięcie w podbrzuszu więc chyba jednak @ się zbliżaMacie jakiś śluz laski ? Bo u mnie Sahara jakiej już dawno nie było [emoji23][emoji23][emoji23]
Mi bobo czasami cień pokazuje. Oby u Ciebie ciąża!
A ja właśnie kupiłam 5 pinkowMi tez, tak jaki Pink a ciąży brak [emoji36][emoji36][emoji36][emoji24][emoji24][emoji24]
Masakra jakie wy maratony robicie, u mnie tylko trzy razy przytulanki były w tym cyklu a już 20 dc [emoji85]
A ja naiwnie myślę że uda mi się zajść [emoji2356]
Kiedy testujesz ?Idziemy łeb w łeb [emoji28]Zobacz załącznik 1070774
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] To musiała być dobre impreza [emoji23][emoji23][emoji23]