reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No ja już się pakuje do psychiatry 🤦‍♀️ 42dc! [emoji19]🤯

Ja razem z Tobą... u mnie dziś 54 dc i @ bra. Na bobo teście znowu taki sam cień jak w sobotę przy negatywnej becie, także uważam gnoza negatywny ponieważ test z apteki biały... na DOZ strumieniowym cień cienia... powtórzę jutro i pójdę fal pewności na betę.. jak jutro będzie znowu negatywna to przybajmniej nie będę sibie robiła już zbędnych nadziei.. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
...ale serio już mi bba głowę siada teb cykl i ta niepewność.
W sobotę gin. Mam nadzieje, ze mi coś rozjaśni bo autentycznie zwariuje [emoji26]

reklama
Ja razem z Tobą... u mnie dziś 54 dc i @ bra. Na bobo teście znowu taki sam cień jak w sobotę przy negatywnej becie, także uważam gnoza negatywny ponieważ test z apteki biały... na DOZ strumieniowym cień cienia... powtórzę jutro i pójdę fal pewności na betę.. jak jutro będzie znowu negatywna to przybajmniej nie będę sibie robiła już zbędnych nadziei.. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
...ale serio już mi bba głowę siada teb cykl i ta niepewność.
W sobotę gin. Mam nadzieje, ze mi coś rozjaśni bo autentycznie zwariuje [emoji26]
O matko ! Ty jesteś bardziej cierpliwa niż ja ją czekam maks do poniedziałku to byłby mój 49 dc i zapisuje się do lekarza . Jak żyć się pytam 🧐

@olaaa7 gratuluje [emoji7] i łapie ciążowe fluidy
Może miałaś owulacje wcześniej i dlatego tak wcześnie takie piękne kreski
To tak jakby 7 tydzien. Skoro karmisz piersią to może zaszłaś dużo wczeniej. Spokojnie. Ginekolog koniecznie a ukojeni nerwów [emoji846]
Okazało się że @ która była w grudniu i trwała 6 dni to nie była @ tylko jakieś plamienie :) Mimo. że byłam pewna że to @ bo codziennie krwawiłam. Ale co przeżyłam to nie życzę nikomu.

Dziewczyny przepraszam że dopiero teraz wróciłam po 21 zanim ogarnęłam młodego to była prawie 22 [emoji85] już pisze co i jak.
Ten okres w grudniu to było widocznie takie długie plamienie bo fasolka ma 1,42cm i wygląda na 7+5 tc. Kamień z serca. Serduszko biło [emoji7] Dawno nie czułam takiej ulgi. Takim sposobem zostałam sierpniówka [emoji85]

Moje przeogromne gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]

Kurde zaczyna mnie pobolewac jak na owulacje a testy owu negatywne ☹️ wtf? Bo sama już nie wiem co myśleć.. Robiłam je od 9 dc. Nic nie było na nich (kreska o wiele słabsza niż kontrolna) w 11 dc kupiłam w rossmanie inne testy i zaczęłam wklejać sobie do notatnika żeby widzieć jak to wygląda i tego 11 dc popoludniu kreska była jakby najbardziej widoczna później robiłam wieczorem też 11dc i już znów słabiutka. Dziś 12dc robiony rano i słaba kreska a czuję już powoli ten charakterystyczny ból owulacyjny i totalnie zgłupiałam... Wcześniejszych testów nawet nie wklejałam bo uznałam, że to za wcześnie i nic na nich nie było 🙄 i teraz nie wiem co myśleć... Totalnie zgłupiałam.
IMG_20200121_141413.jpg

reklama
Kurde zaczyna mnie pobolewac jak na owulacje a testy owu negatywne ☹️ wtf? Bo sama już nie wiem co myśleć.. Robiłam je od 9 dc. Nic nie było na nich (kreska o wiele słabsza niż kontrolna) w 11 dc kupiłam w rossmanie inne testy i zaczęłam wklejać sobie do notatnika żeby widzieć jak to wygląda i tego 11 dc popoludniu kreska była jakby najbardziej widoczna później robiłam wieczorem też 11dc i już znów słabiutka. Dziś 12dc robiony rano i słaba kreska a czuję już powoli ten charakterystyczny ból owulacyjny i totalnie zgłupiałam... Wcześniejszych testów nawet nie wklejałam bo uznałam, że to za wcześnie i nic na nich nie było [emoji849] i teraz nie wiem co myśleć... Totalnie zgłupiałam. Zobacz załącznik 1070825

Może wieczorem lub jutro będziesz miała super pozytyw [emoji846]

Do góry