reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No ja już się pakuje do psychiatry 🤦‍♀️ 42dc! [emoji19]🤯

Ja razem z Tobą... u mnie dziś 54 dc i @ bra. Na bobo teście znowu taki sam cień jak w sobotę przy negatywnej becie, także uważam gnoza negatywny ponieważ test z apteki biały... na DOZ strumieniowym cień cienia... powtórzę jutro i pójdę fal pewności na betę.. jak jutro będzie znowu negatywna to przybajmniej nie będę sibie robiła już zbędnych nadziei.. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
...ale serio już mi bba głowę siada teb cykl i ta niepewność.
W sobotę gin. Mam nadzieje, ze mi coś rozjaśni bo autentycznie zwariuje [emoji26]

reklama
Ja razem z Tobą... u mnie dziś 54 dc i @ bra. Na bobo teście znowu taki sam cień jak w sobotę przy negatywnej becie, także uważam gnoza negatywny ponieważ test z apteki biały... na DOZ strumieniowym cień cienia... powtórzę jutro i pójdę fal pewności na betę.. jak jutro będzie znowu negatywna to przybajmniej nie będę sibie robiła już zbędnych nadziei.. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
...ale serio już mi bba głowę siada teb cykl i ta niepewność.
W sobotę gin. Mam nadzieje, ze mi coś rozjaśni bo autentycznie zwariuje [emoji26]
O matko ! Ty jesteś bardziej cierpliwa niż ja ją czekam maks do poniedziałku to byłby mój 49 dc i zapisuje się do lekarza . Jak żyć się pytam 🧐

@olaaa7 gratuluje [emoji7] i łapie ciążowe fluidy
Może miałaś owulacje wcześniej i dlatego tak wcześnie takie piękne kreski
To tak jakby 7 tydzien. Skoro karmisz piersią to może zaszłaś dużo wczeniej. Spokojnie. Ginekolog koniecznie a ukojeni nerwów [emoji846]
Okazało się że @ która była w grudniu i trwała 6 dni to nie była @ tylko jakieś plamienie :) Mimo. że byłam pewna że to @ bo codziennie krwawiłam. Ale co przeżyłam to nie życzę nikomu.

Dziewczyny przepraszam że dopiero teraz wróciłam po 21 zanim ogarnęłam młodego to była prawie 22 [emoji85] już pisze co i jak.
Ten okres w grudniu to było widocznie takie długie plamienie bo fasolka ma 1,42cm i wygląda na 7+5 tc. Kamień z serca. Serduszko biło [emoji7] Dawno nie czułam takiej ulgi. Takim sposobem zostałam sierpniówka [emoji85]

Moje przeogromne gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]

Kurde zaczyna mnie pobolewac jak na owulacje a testy owu negatywne ☹️ wtf? Bo sama już nie wiem co myśleć.. Robiłam je od 9 dc. Nic nie było na nich (kreska o wiele słabsza niż kontrolna) w 11 dc kupiłam w rossmanie inne testy i zaczęłam wklejać sobie do notatnika żeby widzieć jak to wygląda i tego 11 dc popoludniu kreska była jakby najbardziej widoczna później robiłam wieczorem też 11dc i już znów słabiutka. Dziś 12dc robiony rano i słaba kreska a czuję już powoli ten charakterystyczny ból owulacyjny i totalnie zgłupiałam... Wcześniejszych testów nawet nie wklejałam bo uznałam, że to za wcześnie i nic na nich nie było 🙄 i teraz nie wiem co myśleć... Totalnie zgłupiałam.
IMG_20200121_141413.jpg

reklama
Kurde zaczyna mnie pobolewac jak na owulacje a testy owu negatywne ☹️ wtf? Bo sama już nie wiem co myśleć.. Robiłam je od 9 dc. Nic nie było na nich (kreska o wiele słabsza niż kontrolna) w 11 dc kupiłam w rossmanie inne testy i zaczęłam wklejać sobie do notatnika żeby widzieć jak to wygląda i tego 11 dc popoludniu kreska była jakby najbardziej widoczna później robiłam wieczorem też 11dc i już znów słabiutka. Dziś 12dc robiony rano i słaba kreska a czuję już powoli ten charakterystyczny ból owulacyjny i totalnie zgłupiałam... Wcześniejszych testów nawet nie wklejałam bo uznałam, że to za wcześnie i nic na nich nie było [emoji849] i teraz nie wiem co myśleć... Totalnie zgłupiałam. Zobacz załącznik 1070825

Może wieczorem lub jutro będziesz miała super pozytyw [emoji846]

Do góry