reklama
Gratulacje!!!! Niech rośnie jak szalonaMam bete! 42,9 Teraz mogę już powoli przesyłać Wam ciążowe fluidy
Verona26
Fanka BB :)
Chyba ich mdłości by się szybciej na teście pokazały niż nasze[emoji23][emoji23][emoji23]
Mój ma mdłości od weekendu to może też mu jeden test oddam [emoji23]
Verona26
Hahaha ja mam dokładnie to samo [emoji23][emoji23][emoji23]
Uh, co za dzień. Też tak macie, że od kiedy podjęłyście decyzję o staraniach, to ciężko wam w pracy? Mamy nowy rok i manager mnie ciśnie, żebym zrobiła plan rozwoju i cele na ten rok, a ja podczas całej rozmowy tylko myślałam, w którym kwartale się pojawią 2 kreski [emoji23]
ForgetMeeNot
Mam bete! 42,9[emoji173]️ Teraz mogę już powoli przesyłać Wam ciążowe fluidy
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ gratuluje i łapie fluidy [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
GratulacjeMam bete! 42,9 Teraz mogę już powoli przesyłać Wam ciążowe fluidy
ElaStyczna
Zbieram fluidy i mam nadzieje ze to uczucie infekcji i i mnie sie sprawdzi bo sluz mnie doslownie caly oblewaMam bete! 42,9❤ Teraz mogę już powoli przesyłać Wam ciążowe fluidy
Mrufka®®®
My próbowaliśmy ale to jest niewykonalne! No chyba że mielibyśmy znów po 23 lataNa pocieszenie Ci powiem że u nas to samo: codziennie sexy w okresie płodnym i nic, 3 razy w owulacje i przed nią i po niej i nic, z przerwami co 2 dni w okresie płodnym i w owulację i dalej nic. W tym cyklu złożyło się 3dni przed owu, w nią i po, i coś czuję że też nic nie próbowałam tylko co dwa dni w całym cyklu ale nie wiem czy dam radę
GratulacjeMam bete! 42,9❤ Teraz mogę już powoli przesyłać Wam ciążowe fluidy
reklama