reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
i dobrze! kazdy argument jest dobry hehe. ja chodze do mojej pani gin i lubie ja, babka fajna, doswiadczona, bdb opinie. ale problem mam z nia taki, ze poki przyjmuje mnie na pocztaku to jest super, ma czas, odp na pytania, dokladne badanie itd ale jesli mam wizyte pod koniec to jest dramat. zawsze ma opoznienia jakies i wszystko leci tasmowo, hehe. nastepna, nastepna... u nas i to nikogo lepszego w okolicy do 40km nie ma wiec trzymam sie jej.
Ja teraz się tak umówiłam że przyjdzie mi rodzic w Poznaniu [emoji2356]
Eh .. Te humorki, zależy na jaki się trafi

niby do śmiechu takie olewanie ale jak przychodzi co do czego, i nie można mieć bobaska to jednak ten śmiech zamienia się w łzy. Szkoda że spora ilość lekarzy tak ma....
U mnie gdyby mój ginekolog w październiku bardziej się zainteresował byłabym w 3 miesiącu ciąży a tak mi powiedział "w ciąży na pewno będziesz", a ja już w niej byłam. Nie przepisać duphastonu czy euthyroxu, tydzień później poroniłam. Aktualnie gno.ja zabije jak go gdzieś spotkam na drodze.
wiesz mysle, ze nie tylko lekarze sa winni. my tez sie dokladamy do tego. ja pierwsza ciaze poronilam we wrzesniu. prawdopodobnie przez niedoczynnosc tarczycy (zdanie mojej pani ginekolog i endokrynologa) ale wiadomo, ze powodow moze byc mnostwo. tak czy inaczej, nie pofatygowalam sie sama na badania przed planowaniem ciazy, ot, zeby chociaz sprawdzic czy tsh, morfologia, mocz ok. a przeciez to wszystko ma na ciaze ogromny wplyw wiec ja mam zal sama do siebie...

Hej
Dziś rano testowałam. Chyba jest biel.. Więc nic innego jak czekać na miesiączkę ten wczorajszy cień to może moje zwidy. Piersi wybuchna mi lada moment. Podbrzusze pobolewa. Dziwne bo ani grama plamienia. Okres odkad go dostałam czyli już jakieś 15 lat. Wiedziałam jak się zbliża, że plamie z 2 dni wcześniej na brązowo i był jak w zegareczku. Wczoraj powinien wystąpić a ni ma. Poczekam jeszcze dwa dni i znów zrobię test jeśli @ sie nie pojawi. Jutro mam urodziny i już tak liczyłam, że może mały prezent [emoji4]
O no proszę, to jutro razem świętujemy 😁🎉

reklama
Do góry