locala
Fanka BB :)
Idziemy łeb w łeb [emoji28]Mój cykl i starania przy Waszych to jakiś żal [emoji23][emoji23][emoji23] Musi Wam się udać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idziemy łeb w łeb [emoji28]Mój cykl i starania przy Waszych to jakiś żal [emoji23][emoji23][emoji23] Musi Wam się udać!
to prawda, czasem trzeba przejsc od lekarza do lekarza, zeby znalezc tego wlasciwego, ktory nie tylko bedzie patrzyl ile pacjentek dziennie przyjmuje ale wykaze troske o nasze zdrowie. ja mam wrazenie, ze takich lekarzy jest coraz mniej niestety.
Odświeżam apkę ciągle...oszaleje jeśli to będzie trzy dni. Progesteron miałam wysoki 23 więc teraz myśle że to był sygnał plus prolaktyna też za wysoka... mogłam pomyśleć że to ciążowe wynikiSzaleństwo ja zawsze chodzę do całodobowego laboratorium w szpitalu i w ciągu 2h mam wyniki przez internet, nie na moje nerwy taki czekanie oby betka była ciążowa
A człowiek szuka przyczyny co jest nie tak bardzo się cieszę, że się udało ale będzie wrześniowekOdświeżam apkę ciągle...oszaleje jeśli to będzie trzy dni. Progesteron miałam wysoki 23 więc teraz myśle że to był sygnał plus prolaktyna też za wysoka... mogłam pomyśleć że to ciążowe wyniki
I nawet infekcja u nas na lactovaginaluIdziemy łeb w łeb [emoji28]Zobacz załącznik 1070774
I nawet infekcja u nas na lactovaginalu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85]
i dobrze! kazdy argument jest dobry hehe. ja chodze do mojej pani gin i lubie ja, babka fajna, doswiadczona, bdb opinie. ale problem mam z nia taki, ze poki przyjmuje mnie na pocztaku to jest super, ma czas, odp na pytania, dokladne badanie itd ale jesli mam wizyte pod koniec to jest dramat. zawsze ma opoznienia jakies i wszystko leci tasmowo, hehe. nastepna, nastepna... u nas i to nikogo lepszego w okolicy do 40km nie ma wiec trzymam sie jej.Wczoraj jak zadzwoniłam się umówić do lekarza była bardzo miła pani w rejestracji i powiedziałam, że jestem olewana i żeby to zaznaczyła i że się staram o ciąże i to może być wykrzyknik w nawiasie sama się śmiać zaczęła
Mój ma mdłości od weekendu to może też mu jeden test oddam [emoji23]
U mnie za wcześnie na testy ale kusi mnie bo mam jutro urodziny i jakby co byłby fajny prezentKtoś testuje ze mną jutro ? Przynoszę szczęście chyba bo już kilka podwójnych kreseczek się pojawiło w dniu kiedy ja też testowałam mogę zostac Waszym nadwornym testerem