reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mój cykl i starania przy Waszych to jakiś żal [emoji23][emoji23][emoji23] Musi Wam się udać!
Idziemy łeb w łeb [emoji28]
Screenshot_20200121_122950.jpeg

reklama
Wczoraj jak zadzwoniłam się umówić do lekarza była bardzo miła pani w rejestracji i powiedziałam, że jestem olewana i żeby to zaznaczyła i że się staram o ciąże i to może być wykrzyknik w nawiasie sama się śmiać zaczęła :D
to prawda, czasem trzeba przejsc od lekarza do lekarza, zeby znalezc tego wlasciwego, ktory nie tylko bedzie patrzyl ile pacjentek dziennie przyjmuje ale wykaze troske o nasze zdrowie. ja mam wrazenie, ze takich lekarzy jest coraz mniej niestety.

Szaleństwo 🙈 ja zawsze chodzę do całodobowego laboratorium w szpitalu i w ciągu 2h mam wyniki przez internet, nie na moje nerwy taki czekanie 😁 oby betka była ciążowa 😘
Odświeżam apkę ciągle...oszaleje jeśli to będzie trzy dni. Progesteron miałam wysoki 23 więc teraz myśle że to był sygnał plus prolaktyna też za wysoka... mogłam pomyśleć że to ciążowe wyniki

niby do śmiechu takie olewanie ale jak przychodzi co do czego, i nie można mieć bobaska to jednak ten śmiech zamienia się w łzy. Szkoda że spora ilość lekarzy tak ma....
U mnie gdyby mój ginekolog w październiku bardziej się zainteresował byłabym w 3 miesiącu ciąży a tak mi powiedział "w ciąży na pewno będziesz", a ja już w niej byłam. Nie przepisać duphastonu czy euthyroxu, tydzień później poroniłam. Aktualnie gno.ja zabije jak go gdzieś spotkam na drodze.

Wczoraj jak zadzwoniłam się umówić do lekarza była bardzo miła pani w rejestracji i powiedziałam, że jestem olewana i żeby to zaznaczyła i że się staram o ciąże i to może być wykrzyknik w nawiasie sama się śmiać zaczęła :D
i dobrze! kazdy argument jest dobry hehe. ja chodze do mojej pani gin i lubie ja, babka fajna, doswiadczona, bdb opinie. ale problem mam z nia taki, ze poki przyjmuje mnie na pocztaku to jest super, ma czas, odp na pytania, dokladne badanie itd ale jesli mam wizyte pod koniec to jest dramat. zawsze ma opoznienia jakies i wszystko leci tasmowo, hehe. nastepna, nastepna... u nas i to nikogo lepszego w okolicy do 40km nie ma wiec trzymam sie jej.

reklama
Do góry