MamaBuni
Fanka BB :)
ooo masz prawie cykl jak mójU nas w tym miesiacu wyglada to tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo masz prawie cykl jak mójU nas w tym miesiacu wyglada to tak
Jasne ze tak zrobic zrobie, bede sie probowac dostac jak teraz dostane@ no co zrobic odpuscic jie moge, najwyzej jakies zrobie i pojde do jakiegos jak inne bedzie trzeba to tez sie zrobitarczyce zbadaj bo to wazne, moze utrudniac zajscie w ciaze. same badania na tarczyce to naprawde groszowe sprawy. reszte fatycznie jak jest mozliwosc to trzeba probowac na nfz bo wszystko teraz kosztuje kolosalne pieniadze neistety
Mój cykl i starania przy Waszych to jakiś żal [emoji23][emoji23][emoji23] Musi Wam się udać!
Wiem kochana pisalas, no tak trzeba u innego probowac co zrobic.Kasia ja już Ci pisałam, też jestem olewana przez lekarzy więc jak nie ten to inny do skutku! [emoji4]
Chyba tak bo tylki kasa i kasa i wszyscy lekarze tak i tylki patrza zeby albo cie odeslac albo ze wszystko ok i zadowoleni.to prawda, czasem trzeba przejsc od lekarza do lekarza, zeby znalezc tego wlasciwego, ktory nie tylko bedzie patrzyl ile pacjentek dziennie przyjmuje ale wykaze troske o nasze zdrowie. ja mam wrazenie, ze takich lekarzy jest coraz mniej niestety.
Gratuluję kochana ale masz niespodziankeDziewczyny przepraszam że dopiero teraz wróciłam po 21 zanim ogarnęłam młodego to była prawie 22 [emoji85] już pisze co i jak.
Ten okres w grudniu to było widocznie takie długie plamienie bo fasolka ma 1,42cm i wygląda na 7+5 tc. Kamień z serca. Serduszko biło [emoji7] Dawno nie czułam takiej ulgi. Takim sposobem zostałam sierpniówka [emoji85]
Ale maraton [emoji173][emoji173]
Widzę I to całkiem wyraźnieCześć! wiem że nie powinnam jeszcze testować zostało mi trzy dni do ale coś mnie obudziło wcześniej i bardzo mnie mdli
Też widzicie?