kasiaa91
Fanka BB :)
Chciałabym takNam się udało zajść w drugą ciążę właśnie w 1 cyklu po odstawieniu tabletek, które brałam wtedy 2 lataSyn jeden, zdrowy, donoszony - wszystko w porządku
Powodzenia![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym takNam się udało zajść w drugą ciążę właśnie w 1 cyklu po odstawieniu tabletek, które brałam wtedy 2 lataSyn jeden, zdrowy, donoszony - wszystko w porządku
Powodzenia![]()
To jedziemy na tym samym wózku, tylko ja jestem dziś w 3 dc, a tabletki brałam trzy miesiąceCudowna wiadomośća staraliście się wlsnie na zasadzie: co dwa dni, czy totalny spontan? Bo owulacji nie da się wyliczyć tak idealnie w pierwszym cyklu...
![]()
Ojej biednaA ja dziś od nowa rozstrój żołądka...
23 dc
Koleżanki też prowadzi. Ale jak dla mnie jest taki trochę zbyt medyczny.Dr. Szczudlik znowu prowadził dwie ciążę żony kuzyna [emoji846] i ona z kolei jest nim zachwycona ( drugie dziecko teraz 17 grudnia urodziła) , ale naprawdę z ręką na sercu polecam Ci moją Panią Ginekolog, bo nie dość , że jest świetnym specjalistą to jest przede wszystkim cudownym człowiekiem [emoji106].
Są przypadki gdy testy wychodzą dopiero po terminie @.Cześć wszystkimdzis 23dc (cykle 28 dniowe) zrobiłam rano test, nie wytrzymałam i oczywiście negatyw... Wiem, że za wcześnie ale ciągle myślę tylko o tym. Test miałam o czułości 10, myślicie że powinien już coś pokazać jeśli bym była w ciąży? Owulacja była 27. 12 (czułam jak zwykle) a od owulacji co jakiś czas pobolewa mnie jajnik, jestem zmęczona a jednocześnie nie moge spać. Piersi też pobolewaja od owulacji a zawsze na 2-3 dni przed okresem. Sama nie wiem co myśleć, staram się być cierpliwa ale to nie jest łatwe... Tym bardziej że widziałam dziewczyny które tym testem miały już 2 kreski na podobnym poziomie cyklu. Choć nie ma się co sugerować bo przecież każda z nas jest inna i nie wiadomo kiedy doszło do zagniezdzenia (o ile doszło w ogóle). Ahhh musiałam się wygadac bo na żywo nikomu nie moge.
Nawet te super czułe?Są przypadki gdy testy wychodzą dopiero po terminie @.