kasiaa91
Fanka BB :)
Chciałabym takNam się udało zajść w drugą ciążę właśnie w 1 cyklu po odstawieniu tabletek, które brałam wtedy 2 lata Syn jeden, zdrowy, donoszony - wszystko w porządku
Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym takNam się udało zajść w drugą ciążę właśnie w 1 cyklu po odstawieniu tabletek, które brałam wtedy 2 lata Syn jeden, zdrowy, donoszony - wszystko w porządku
Powodzenia
To jedziemy na tym samym wózku, tylko ja jestem dziś w 3 dc, a tabletki brałam trzy miesiące No i co ma być to będzie.. do tej pory każdy nasz cykl był udany, chociaż szczęście nie trwało długo, więc zobaczymy jak tym razemCudowna wiadomość a staraliście się wlsnie na zasadzie: co dwa dni, czy totalny spontan? Bo owulacji nie da się wyliczyć tak idealnie w pierwszym cyklu...
Ojej biedna mi te mdłości przeszły więc chyba jednak nie złapałam tej jelitowki od siostry.A ja dziś od nowa rozstrój żołądka...
23 dc
Koleżanki też prowadzi. Ale jak dla mnie jest taki trochę zbyt medyczny.Dr. Szczudlik znowu prowadził dwie ciążę żony kuzyna [emoji846] i ona z kolei jest nim zachwycona ( drugie dziecko teraz 17 grudnia urodziła ) , ale naprawdę z ręką na sercu polecam Ci moją Panią Ginekolog, bo nie dość , że jest świetnym specjalistą to jest przede wszystkim cudownym człowiekiem [emoji106].
Są przypadki gdy testy wychodzą dopiero po terminie @.Cześć wszystkim dzis 23dc (cykle 28 dniowe) zrobiłam rano test, nie wytrzymałam i oczywiście negatyw... Wiem, że za wcześnie ale ciągle myślę tylko o tym. Test miałam o czułości 10, myślicie że powinien już coś pokazać jeśli bym była w ciąży? Owulacja była 27. 12 (czułam jak zwykle) a od owulacji co jakiś czas pobolewa mnie jajnik, jestem zmęczona a jednocześnie nie moge spać. Piersi też pobolewaja od owulacji a zawsze na 2-3 dni przed okresem. Sama nie wiem co myśleć, staram się być cierpliwa ale to nie jest łatwe... Tym bardziej że widziałam dziewczyny które tym testem miały już 2 kreski na podobnym poziomie cyklu. Choć nie ma się co sugerować bo przecież każda z nas jest inna i nie wiadomo kiedy doszło do zagniezdzenia (o ile doszło w ogóle). Ahhh musiałam się wygadac bo na żywo nikomu nie moge.
Nawet te super czułe? nienawidzę tego oczekiwaniaSą przypadki gdy testy wychodzą dopiero po terminie @.