Cudowna wiadomośćNam się udało zajść w drugą ciążę właśnie w 1 cyklu po odstawieniu tabletek, które brałam wtedy 2 lataSyn jeden, zdrowy, donoszony - wszystko w porządku
Powodzenia![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Person tipping hand :person_tipping_hand: 💁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f481.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowna wiadomośćNam się udało zajść w drugą ciążę właśnie w 1 cyklu po odstawieniu tabletek, które brałam wtedy 2 lataSyn jeden, zdrowy, donoszony - wszystko w porządku
Powodzenia![]()
Dr. Szczudlik znowu prowadził dwie ciążę żony kuzynaByłam tam nawizycie w drugiej ciąży i trafiłam na dr Hrobaczewska. Mila ale dopiero na specjslizacji, a pytałam o lekarza z doświadczeniem. Chodź mój błąd - chciałam szybko termin bo u dr do której chciałam iść pierwszy termin miała dopiero po 8tc. Tydzień wcześniej byłam już trzeci raz u tej w H i było ok a tydzień później serce już nie biło.
Byłam u dr Szczudlika ale jakoś mu nie ufam. Chodź wydawał się ok, da mi dupka i heparyne. Ale jakoś nie przekonał mnie do siebie.
Byłam też u 2 innych lekarzy którzy pracują na Kopernika i było straszni.
Dziewczyny, czy kiedyś zdarzyło Wam się, że miałyście wodnisty śluz po owulacji? Normalnie miałam taki typowy, książkowy, a w tym cyklu wkładki są wręcz wilgotne. Chciałam sprawdzić jaką to ma konsystencje, ale jest jedynie wilgotne i bezbarwne. Zupełnie jakby ciekla ze mnie woda![]()
Ogólnie starania były dość spontaniczne bo mieliśmy zacząć pół roku późniejCudowna wiadomośća staraliście się wlsnie na zasadzie: co dwa dni, czy totalny spontan? Bo owulacji nie da się wyliczyć tak idealnie w pierwszym cyklu...
![]()
Dziewczyny help.Dziś24dc, cykle 31 dni, dosłownie kilka minut temu zrobiłam test(wiem powinnam z rannego moczu-no cóż).Czy ja już omamy mam czy jakiś cień cienia się pojawiaZobacz załącznik 1063766
A u mnie dalej brak krwawienia, za to od 3-4 dni pobolewają mnie jajniki i czuje non stop ciągniecie w okolicach miednicy - zupełnie inne niż ból okresowy...
Kiedy testujesz?