reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Szukam kobietki która miała robione sono hsg, mam kilka pytań 🙈 obecny cykl przepadł @ przyszła wcześniej i nie wiem czy to nie kwestia ziół bo leci ze mnie jak z kranu 🤣🤣🤣

Witajcie,to i Ja również bym chciała dołączyć, czytam forum od dłuższego czasu ale jakoś do tej pory bez udzielania się.Starania na spokojnie w marcu i kwietniu,niestety bez rezultatu,później przerwa bo M w rozkładach,w tym miesiącu się udało po jednym jedynym weekendzie...SZOK...niestety radość nie trwała długo...ciąża biochemiczna 😔 bardzo to przeżywam, aktualnie po kontroli u gin,wszystko ok,jestem przed owu niestety ten mc spisuję na straty bo M znowu w delegacji 🤦‍♀️ także przycupnę tu i mam nadzieję że będzie jakoś lżej.
Jak długo czekałaś na @ po ciąży biochemicznej?

Szukam kobietki która miała robione sono hsg, mam kilka pytań 🙈 obecny cykl przepadł @ przyszła wcześniej i nie wiem czy to nie kwestia ziół bo leci ze mnie jak z kranu 🤣🤣🤣
Hej ja miałam w poprzednim cyklu. U mnie @ też przyszła wcześniej , miałam najkrótszy cykl w całym życiu trwał 26 dni ... Teraz jestem w drugim cyklu po sono hsg. Dziś mój 26 DC. Ogólnie po tym badaniu czuje jakby moje ciało inaczej reaguje na fazy cyklu. Nawet piersi już nie mam napuchnietych przed @ tylko bolące ale miękkie 🤔🤷

Ja sie rozkrecam wiec to prawie na 100% @ :( tylko teraz jak liczyc cykl...od wczorajszego prawie nic czy od dzis....
Ja zawsze liczę od dnia, w którym najbardziej boli mnie brzuch [emoji23] Od jakiegoś czasu 1-2 dni przed miesiączką mam plamienia i też czasem nie wiem jak liczyć. Byłam u lekarza, dostawałam luteinę, nic to nie zmienilo. Badałam progesteron, w normie...

Trzymam kciuki! A umiesz rozpoznać owulacje tuż po braniu tabletek? No ja totalnie nie 🙈
Nigdy wcześniej nie brałam, więc nie wiem czy rozpoznam. Ale ja w ogóle jak się staram z mężem, to nigdy nie wiem kiedy jest owulacja, bo przez stosunki ciężko mi ogarnąć czy to płodny śluz, czy nie 😉 My się w sumie zawsze spontanicznie kochaliśmy (dopiero przy ostatniej szóstej ciąży miałam testy przez własną ciekawość), no i zostały te testy owulacyjne z allegro, więc będę chciała z ciekawości je zrobić, żeby zobaczyć czy w ogóle owulacja będzie, czy nie.

Ja tu widzę drugą karteczkę [emoji1303]
W 24 dc robiłam taki sam ale u mnie biel. Dzisiaj w nocy brzuch bolał mnie jak na @ i sluz lekko różowy ale od 1 stycznia miałam taki stres,że nie mogę nic zjeść i wymiotuje plus kiepsko śpię obstawiam, że i @ się przesunie [emoji17]
Co do Tsh to ja od czerwca jestem na euthyrocie aktualnie 75 z 4.76 zeszło mi do 1.47 przy dawce 5 dni 75 weekend dawka 50. Teraz mi się zwiększyło do 2.18 więc moja endokrynolog poleciła brać dawkę 75 min stop.
Ja wczoraj miałam ten różowy śluz,a dziś jest jakby brązowy.Ranny test też bladzioch

reklama
Do góry