Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Hej. Mnie w nocy obudził ból lewego jajnika i takie dziwne uczucie drapania po środku podbrzusza[emoji25][emoji849] teraz boli mnie głowa i piersi są jakby z kamienia [emoji43]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Mnie w nocy obudził ból lewego jajnika i takie dziwne uczucie drapania po środku podbrzusza[emoji25][emoji849] teraz boli mnie głowa i piersi są jakby z kamienia [emoji43]
Jak długo czekałaś na @ po ciąży biochemicznej?Witajcie,to i Ja również bym chciała dołączyć, czytam forum od dłuższego czasu ale jakoś do tej pory bez udzielania się.Starania na spokojnie w marcu i kwietniu,niestety bez rezultatu,później przerwa bo M w rozkładach,w tym miesiącu się udało po jednym jedynym weekendzie...SZOK...niestety radość nie trwała długo...ciąża biochemiczna bardzo to przeżywam, aktualnie po kontroli u gin,wszystko ok,jestem przed owu niestety ten mc spisuję na straty bo M znowu w delegacji także przycupnę tu i mam nadzieję że będzie jakoś lżej.
Dziewczyny u mnie depresja mamy jechać do mojej Chrzestnej ona ma małe wnuki, a kuzynka w ciąży z bliźniaczkami mam już tak dosyć pytań kiedy my, że jak ktoś mi je zada to się rozplacze...
Ja sie rozkrecam wiec to prawie na 100% @ tylko teraz jak liczyc cykl...od wczorajszego prawie nic czy od dzis....
Hej ja miałam w poprzednim cyklu. U mnie @ też przyszła wcześniej , miałam najkrótszy cykl w całym życiu trwał 26 dni ... Teraz jestem w drugim cyklu po sono hsg. Dziś mój 26 DC. Ogólnie po tym badaniu czuje jakby moje ciało inaczej reaguje na fazy cyklu. Nawet piersi już nie mam napuchnietych przed @ tylko bolące ale miękkieSzukam kobietki która miała robione sono hsg, mam kilka pytań obecny cykl przepadł @ przyszła wcześniej i nie wiem czy to nie kwestia ziół bo leci ze mnie jak z kranu
Ja zawsze liczę od dnia, w którym najbardziej boli mnie brzuch [emoji23] Od jakiegoś czasu 1-2 dni przed miesiączką mam plamienia i też czasem nie wiem jak liczyć. Byłam u lekarza, dostawałam luteinę, nic to nie zmienilo. Badałam progesteron, w normie...Ja sie rozkrecam wiec to prawie na 100% @ tylko teraz jak liczyc cykl...od wczorajszego prawie nic czy od dzis....
Nigdy wcześniej nie brałam, więc nie wiem czy rozpoznam. Ale ja w ogóle jak się staram z mężem, to nigdy nie wiem kiedy jest owulacja, bo przez stosunki ciężko mi ogarnąć czy to płodny śluz, czy nie My się w sumie zawsze spontanicznie kochaliśmy (dopiero przy ostatniej szóstej ciąży miałam testy przez własną ciekawość), no i zostały te testy owulacyjne z allegro, więc będę chciała z ciekawości je zrobić, żeby zobaczyć czy w ogóle owulacja będzie, czy nie.Trzymam kciuki! A umiesz rozpoznać owulacje tuż po braniu tabletek? No ja totalnie nie
Ja wczoraj miałam ten różowy śluz,a dziś jest jakby brązowy.Ranny test też bladziochJa tu widzę drugą karteczkę [emoji1303]
W 24 dc robiłam taki sam ale u mnie biel. Dzisiaj w nocy brzuch bolał mnie jak na @ i sluz lekko różowy ale od 1 stycznia miałam taki stres,że nie mogę nic zjeść i wymiotuje plus kiepsko śpię obstawiam, że i @ się przesunie [emoji17]
Co do Tsh to ja od czerwca jestem na euthyrocie aktualnie 75 z 4.76 zeszło mi do 1.47 przy dawce 5 dni 75 weekend dawka 50. Teraz mi się zwiększyło do 2.18 więc moja endokrynolog poleciła brać dawkę 75 min stop.