reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wg wyniku z labo, pokazuje 7tydzien... Wiesz kiedy miałaś owu??
Nie znam sie ale zamiast sie stresowac umow sobie pilnie usg i bedzie wszystko wiadomo.. a moze po prostu ostatnio nie mialas normalnego okresu i przeskoczylas miesiac do przodu :) idz lekarz wszystko sprawdzi i zmierzy
Nie znam sie za bardzo na tych wynikach, ale ja bym to bardziej odczytywala jako 6 tydzien. Glowa do gory:*
Umówiłam się na 19:40. Miałam ostatnia @ 24 grudnia, aż 6 dni. Nie wiem kiedy miałam owu.

Umówiłam się na 19:40. Miałam ostatnia @ 24 grudnia, aż 6 dni. Nie wiem kiedy miałam owu.

Na dziś się udało wizytę? Superowo!

Myśle, że będzie superowy wieczór dla Ciebie :) Zaraz ja się pobecze... taka piękna beta... Głowa do góry mamuśka, czuje, że będzie dobrze :)

Moja przyjaciółka normalnie miesiączkowała i też w drugim miesiącu jej wyszła ciąża :D

3mam kciuki, aby lekarz potwierdzil nasze przypuszczenie. Od razu daj znac:*
To czekamy na dobre wieści :)
Na dziś się udało wizytę? Superowo!

Myśle, że będzie superowy wieczór dla Ciebie :) Zaraz ja się pobecze... taka piękna beta... Głowa do góry mamuśka, czuje, że będzie dobrze :)

Moja przyjaciółka normalnie miesiączkowała i też w drugim miesiącu jej wyszła ciąża :D
WysokaDawaj znać zaraz po, może mnoga ciąża
Kochana piękna beta! A może to blizniaki [emoji7][emoji7] dwaj znać po wizycie [emoji1364]
Dzięki dziewczyny oczywiście dam znać.

reklama
Do góry