reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja dopiero teraz bo musialam ostygnac..
Beta 7, doszlo krwawienie.
Na razie nie wiem czy robię przerwe czy staramy sie dalej.
Może zajme się teraz przez jakis czas soba..
Bardzo mi przykro!!!! Jeśli mogę coś doradzić, to warto poczekać chociaż trzy miesiące, bo jeśli to jakaś reakcja układu immuno, to lepiej dać czas mu się wygasić...

U mnie też zawitała. 🙄🙄
Głowa do góry. Nowy cykl nowe rozdanie. 30 stycznia idę do gine na kontrolę po przeleczonej infekcji. Mam nadzieję że cyto wyjdzie okej a przy okazji dowiem się co z pęcherzykiem. Martwię się trochę bo od kilku msc rozlegulowuje mi się cykl.. było pięknie 28 dni a teraz raz 35 raz 32 dzisiaj 30...
Odebrałam też dzisiaj paczkę z inofemem. Może troszkę podreguluje cykl.

reklama
Głowa do góry. Nowy cykl nowe rozdanie. 30 stycznia idę do gine na kontrolę po przeleczonej infekcji. Mam nadzieję że cyto wyjdzie okej a przy okazji dowiem się co z pęcherzykiem. Martwię się trochę bo od kilku msc rozlegulowuje mi się cykl.. było pięknie 28 dni a teraz raz 35 raz 32 dzisiaj 30...
Odebrałam też dzisiaj paczkę z inofemem. Może troszkę podreguluje cykl.

Oj nie u mnie moja droga. Ja mogę co dwa cykle lub trzy, bo jedna strona niedrożna. ale Tobie kibicuje ✊✊

Do góry