olaaa7
Fanka BB :)
Pewnie byś się stresowała że taka wysoka.Co ja bym dała za taką bete...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie byś się stresowała że taka wysoka.Co ja bym dała za taką bete...
Wszystkie trzymamy kciuki ! Będzie dobrze !!!Pewnie byś się stresowała że taka wysoka.
Wszystkie trzymamy kciuki ! Będzie dobrze !!!
U mnie dzisiaj 1dc. @ wredota dotarła. Przyszła do mnie bo do Ciebie nie może !!!
A ja dziewczyny zawitalam do dentysty jak w tym miesiacu nie moge sie starac to chociaz spraedze czy zeby mam zdrowe a to w ewentuaoniej ciąży tez jest ważne.U mnie też zawitała.
O matko jaka wysoka beta ! Daj koniecznie znać po wizycieUmówiłam się na 19:40. Miałam ostatnia @ 24 grudnia, aż 6 dni. Nie wiem kiedy miałam owu.
U mnie też zawitała. [emoji849][emoji849]
Bardzo mi przykro!!!! Jeśli mogę coś doradzić, to warto poczekać chociaż trzy miesiące, bo jeśli to jakaś reakcja układu immuno, to lepiej dać czas mu się wygasić...Ja dopiero teraz bo musialam ostygnac..
Beta 7, doszlo krwawienie.
Na razie nie wiem czy robię przerwe czy staramy sie dalej.
Może zajme się teraz przez jakis czas soba..
Głowa do góry. Nowy cykl nowe rozdanie. 30 stycznia idę do gine na kontrolę po przeleczonej infekcji. Mam nadzieję że cyto wyjdzie okej a przy okazji dowiem się co z pęcherzykiem. Martwię się trochę bo od kilku msc rozlegulowuje mi się cykl.. było pięknie 28 dni a teraz raz 35 raz 32 dzisiaj 30...U mnie też zawitała.
Głowa do góry. Nowy cykl nowe rozdanie. 30 stycznia idę do gine na kontrolę po przeleczonej infekcji. Mam nadzieję że cyto wyjdzie okej a przy okazji dowiem się co z pęcherzykiem. Martwię się trochę bo od kilku msc rozlegulowuje mi się cykl.. było pięknie 28 dni a teraz raz 35 raz 32 dzisiaj 30...
Odebrałam też dzisiaj paczkę z inofemem. Może troszkę podreguluje cykl.