reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Skoro nie wiem czy mam owulację i kiedy mam to jakim cudem mam iść 3 dni przed nią 😂 pokręcone to wszystko 🙈
Ja mysle ze najlepiej najpierw sprawdzic czy ja masz.. a jak nie masz to zbadac czemu jej nie masz a nie od razu siegac bo jakies leki bo mozesz sobie zaszkodzic tylko i rozregulowac bardziej. Twoje hormony misza wrocic do normalnosci i moze potrzebuja wiecej czasu ;)

Powiem Wam Laski że podziwiam Waszą cierpliwość do cykli, szczególnie tych długich, ja mam cykle 25-26 dni (od zawsze), owulacja 11dc, i później tylko odczekać dwa tygodnie czy będzie okres.
Nieraz mi się zdarzy, że w miesiącu mam dwa okresy płodne, np raz na samym początku mca, a później zaczyna mi się
pod koniec miesiąca drugii cykl plodny... No ale co z tego skoro dwóch kresek ani slychu ani widu 🤦🏻‍♀️

Pomóżcie, mam już czarne myśli że to ciąża pozamaciczna czy coś :( już że stresu się poryczalam.

Załączniki

• Screenshot_20200120-163504.png
    Screenshot_20200120-163504.png
    627,8 KB · Wyświetleń: 187
Pomóżcie, mam już czarne myśli że to ciąża pozamaciczna czy coś :( już że stresu się poryczalam.
Nie znam sie ale zamiast sie stresowac umow sobie pilnie usg i bedzie wszystko wiadomo.. a moze po prostu ostatnio nie mialas normalnego okresu i przeskoczylas miesiac do przodu :) idz lekarz wszystko sprawdzi i zmierzy

reklama

Wow ale piękna wysoka beta! Jesteś rozumiem w którymś tygodniu ciążY (sory wszystkich nie zapamiętam ;)). Ja miałam pozamaciczną i nie utrzymuja się takie wysokie parametry. Beta wtedy baaardzo marnie rośnie. U mnie nie przekroczyła nawet tysiąca przez 2 mc ciąży. Raczej przy bliźniakach jest wysoka :D

Przy takiej becie na USG powinno być już widać co jest na rzeczy. Umawiaj się do lekarza i dawaj znać jak będzie po wizycie :) i nie stresuj się nam tu :)

Do góry