ElaStyczna
Fanka BB :)
Ja tez.. nawet jak coazy nie ma. Nie ufam mu juz. Znaczy cieniom nie ufam bo jak widac wyrazna kreske to wiadomo ze cos jest na rzeczyZawsze widzę na nim cien IIkreski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez.. nawet jak coazy nie ma. Nie ufam mu juz. Znaczy cieniom nie ufam bo jak widac wyrazna kreske to wiadomo ze cos jest na rzeczyZawsze widzę na nim cien IIkreski
Ja mysle ze najlepiej najpierw sprawdzic czy ja masz.. a jak nie masz to zbadac czemu jej nie masz a nie od razu siegac bo jakies leki bo mozesz sobie zaszkodzic tylko i rozregulowac bardziej. Twoje hormony misza wrocic do normalnosci i moze potrzebuja wiecej czasuSkoro nie wiem czy mam owulację i kiedy mam to jakim cudem mam iść 3 dni przed nią pokręcone to wszystko
Ja dopiero teraz bo musialam ostygnac..
Beta 7, doszlo krwawienie.
Na razie nie wiem czy robię przerwe czy staramy sie dalej.
Może zajme się teraz przez jakis czas soba..
Wg wyniku z labo, pokazuje 7tydzien... Wiesz kiedy miałaś owu??Pomóżcie, mam już czarne myśli że to ciąża pozamaciczna czy coś już że stresu się poryczalam.
Nie znam sie ale zamiast sie stresowac umow sobie pilnie usg i bedzie wszystko wiadomo.. a moze po prostu ostatnio nie mialas normalnego okresu i przeskoczylas miesiac do przodu idz lekarz wszystko sprawdzi i zmierzyPomóżcie, mam już czarne myśli że to ciąża pozamaciczna czy coś już że stresu się poryczalam.
Pomóżcie, mam już czarne myśli że to ciąża pozamaciczna czy coś już że stresu się poryczalam.