reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Skoro nie wiem czy mam owulację i kiedy mam to jakim cudem mam iść 3 dni przed nią 😂 pokręcone to wszystko 🙈
Ja mysle ze najlepiej najpierw sprawdzic czy ja masz.. a jak nie masz to zbadac czemu jej nie masz a nie od razu siegac bo jakies leki bo mozesz sobie zaszkodzic tylko i rozregulowac bardziej. Twoje hormony misza wrocic do normalnosci i moze potrzebuja wiecej czasu ;)

Powiem Wam Laski że podziwiam Waszą cierpliwość do cykli, szczególnie tych długich, ja mam cykle 25-26 dni (od zawsze), owulacja 11dc, i później tylko odczekać dwa tygodnie czy będzie okres.
Nieraz mi się zdarzy, że w miesiącu mam dwa okresy płodne, np raz na samym początku mca, a później zaczyna mi się
pod koniec miesiąca drugii cykl plodny... No ale co z tego skoro dwóch kresek ani slychu ani widu 🤦🏻‍♀️

Pomóżcie, mam już czarne myśli że to ciąża pozamaciczna czy coś :( już że stresu się poryczalam.

Załączniki

• Screenshot_20200120-163504.png
    Screenshot_20200120-163504.png
    627,8 KB · Wyświetleń: 198
Pomóżcie, mam już czarne myśli że to ciąża pozamaciczna czy coś :( już że stresu się poryczalam.
Nie znam sie ale zamiast sie stresowac umow sobie pilnie usg i bedzie wszystko wiadomo.. a moze po prostu ostatnio nie mialas normalnego okresu i przeskoczylas miesiac do przodu :) idz lekarz wszystko sprawdzi i zmierzy

reklama

Wow ale piękna wysoka beta! Jesteś rozumiem w którymś tygodniu ciążY (sory wszystkich nie zapamiętam ;)). Ja miałam pozamaciczną i nie utrzymuja się takie wysokie parametry. Beta wtedy baaardzo marnie rośnie. U mnie nie przekroczyła nawet tysiąca przez 2 mc ciąży. Raczej przy bliźniakach jest wysoka :D

Przy takiej becie na USG powinno być już widać co jest na rzeczy. Umawiaj się do lekarza i dawaj znać jak będzie po wizycie :) i nie stresuj się nam tu :)

Do góry