Przykro mi w każdym razie nie załamuj się ! Jeszcze wszytko przed nami !Oj nie u mnie moja droga. Ja mogę co dwa cykle lub trzy, bo jedna strona niedrożna. ale Tobie kibicuje
reklama
Milipiet
Fanka BB :)
Najlepiej i przed i po. Wtedy gin jest w stanie okreslic kiedy bedzie owulacja. Przed, bo po obserwacji rozwoju dominujacego pecherzyka powie kiedy najlepiej dzialac i po zeby zobaczyc czy pecherzyk rzeczywiscie pekl i czy doszlo do owulacji, bo czasami pecherzyk sie rozwija,a nie peka i wtedy jest cykl bezowulacyjny. Gin wszystko powinien pieknie stwierdzic.Hej Dziewczyny.
Podpowiedzcie kiedy lepiej iść do gina, w pierwszej połowie cyklu zobaczyć czy są pęcherzyki czy w drugiej połowie cyklu zobaczyć czy była owulacja?
Czy ginka jest w stanie na 100% powiedzieć że była lub nie było owu? Czy zapłacę kase a ona mi powie że być może była ale nie wiadomo?
Niby owu mam mieć 23 stycznia a jeszcze jest dostępny termin na jutro więc mogłabym pójść ale może lepiej zacząć w nowym cyklu, sama nie wiem
ElaStyczna
Czekam na informacje na pewno bedzie dobrze a nuz beda blizniakiUmówiłam się na 19:40. Miałam ostatnia @ 24 grudnia, aż 6 dni. Nie wiem kiedy miałam owu.
Matka. Wariatka
Waaaaat?! O ja pierdziele jaka wysoka ta beta czyli, że co? Że w 6 tyg już jesteś? Czy ja jakoś źle patrzę na to? Miałaś w rodzinie bliźniaki?Pomóżcie, mam już czarne myśli że to ciąża pozamaciczna czy coś już że stresu się poryczalam.
Pisz od razu, bo przy takiej becie to już będzie dzidzia, albo dwie, albo trzy Trzymamy kciuki!!!Pewnie byś się stresowała że taka wysoka.
Matka. Wariatka
A czy jeśli testy owu wychodzą pozytywne to też możliwe, że jednak pęcherzyk nie pęka?Najlepiej i przed i po. Wtedy gin jest w stanie okreslic kiedy bedzie owulacja. Przed, bo po obserwacji rozwoju dominujacego pecherzyka powie kiedy najlepiej dzialac i po zeby zobaczyc czy pecherzyk rzeczywiscie pekl i czy doszlo do owulacji, bo czasami pecherzyk sie rozwija,a nie peka i wtedy jest cykl bezowulacyjny. Gin wszystko powinien pieknie stwierdzic.
wiola0904
gratulacje!!! piekna beta! bedzie widac juz dzidziusia albo i dwaPomóżcie, mam już czarne myśli że to ciąża pozamaciczna czy coś już że stresu się poryczalam.
MamaBuni
I jaCo ja bym dała za taką bete...
AnnaŻet
Jak na moje bliźniakiDzięki dziewczyny oczywiście dam znać.
reklama
O nie ((((( przykro mi a wierzylam ze bedzie dobrze, dbaj o siebiePowodzenia dla testujacych
Ja na razie uciekam z forum.
Moze bede podczytywac ale udzielać raczej slabo