reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej Dziewczyny.
Podpowiedzcie kiedy lepiej iść do gina, w pierwszej połowie cyklu zobaczyć czy są pęcherzyki czy w drugiej połowie cyklu zobaczyć czy była owulacja?
Czy ginka jest w stanie na 100% powiedzieć że była lub nie było owu? Czy zapłacę kase a ona mi powie że być może była ale nie wiadomo?
Niby owu mam mieć 23 stycznia a jeszcze jest dostępny termin na jutro więc mogłabym pójść ale może lepiej zacząć w nowym cyklu, sama nie wiem 🙈
Najlepiej i przed i po. Wtedy gin jest w stanie okreslic kiedy bedzie owulacja. Przed, bo po obserwacji rozwoju dominujacego pecherzyka powie kiedy najlepiej dzialac i po zeby zobaczyc czy pecherzyk rzeczywiscie pekl i czy doszlo do owulacji, bo czasami pecherzyk sie rozwija,a nie peka i wtedy jest cykl bezowulacyjny. Gin wszystko powinien pieknie stwierdzic.

Najlepiej i przed i po. Wtedy gin jest w stanie okreslic kiedy bedzie owulacja. Przed, bo po obserwacji rozwoju dominujacego pecherzyka powie kiedy najlepiej dzialac i po zeby zobaczyc czy pecherzyk rzeczywiscie pekl i czy doszlo do owulacji, bo czasami pecherzyk sie rozwija,a nie peka i wtedy jest cykl bezowulacyjny. Gin wszystko powinien pieknie stwierdzic.
A czy jeśli testy owu wychodzą pozytywne to też możliwe, że jednak pęcherzyk nie pęka?

reklama
Do góry