reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej, przez weekend się nie odzywałam, bo mam trochę depresyjny nastrój od soboty. Miałam jakieś nadzieję po tym hsg, że na pewno teraz się uda, że jak nie teraz to kiedy?? A teraz mnie jakoś nadzieja opuściła. Niby 14 dc, a nic nie czuję, śluzu również brak. Może cykl bezowulacyjny? Nie wiem, czy można taki wyczuć. Czuję się jakbym miała PMS.

Ola, gratuluję!!
Myśl pozytywnie ,dopóki nie ma @ wszystko jest możliwe.
Sama miałam doła w weekend.W czerwcu dwa lata minie jak się staram o drugą ciąże. W tym cyklu od 10 dc miałam bóle jajnika a z ciekawości robiłam testy owu od 11 dc i od 14 dc wychodzą mi dwie kreski ale nie ma szalu. A najgorsze jest to,że jeśli nawet owu mi się przesunęła to ten cykl też bez efektu bo mój R na wyjeździe od soboty cały tydzień. Ogólnie z bezsilności płakać mi się chce😢[/QUOTE]

reklama
Dzięki Kochana. Fajnie jest się czasami wygadać, a wiadomo, że w realu nikt nie jest w takiej sytuacji jak ja [emoji849] U mnie już 26 cykl starań:(

Dzięki Kochana. Fajnie jest się czasami wygadać, a wiadomo, że w realu nikt nie jest w takiej sytuacji jak ja [emoji849] U mnie już 26 cykl starań:(

Już wczoraj stwierdziłam,że najwidoczniej nie jest mi dane mięć dzidzię😔
Może z 30 min temu koleżanka z pracy zrobiła test... II kreski płakała bi zna chłopaka 4 miesiące a z kluchą w gardle 😪

No nie [emoji44] Nie ma sprawiedliwości na świecie [emoji34]
Już wczoraj stwierdziłam,że najwidoczniej nie jest mi dane mięć dzidzię[emoji17]
Może z 30 min temu koleżanka z pracy zrobiła test... II kreski płakała bi zna chłopaka 4 miesiące a z kluchą w gardle [emoji25]

Tez bylam w szoku jak pisalyscie ze platne wiec na pewno bym sie nie zdecydowała.
Ale skoro powiedzial ze wtedy wizyty co 2 dni i da znac kiedy seksy dzialac to chyba to mial na mysli... bo nic innego nie przychodzi mi na mysl.
@Verona26 no ja nie wiem jak to wtedy z praca pogodzic ale o tyle dobrze ze on tez nie raz do 18.30 jest wiec sie bym wyrobila. A nowy cykl mam nadzieje ze !nie zaczynam ! po powrocie do pracy. Wiec moze nie bedzie potrzeby. Tylko wlasnie nakazal mi ta optime zamowic to zaraz gdzies poszukam na necie bo to co mam to mi sie konczy.

Dziewczyny, które już zaszły: czy wszystkie miałyście plamienie implantacyjne?🤔
Czytałam, że to częste ale nie każdy to musi mieć.
Jestem 9dpo, i jako tako nie liczę na ciążę, bo mąż ma bardzo kiepskie wyniki nasienia, ale zaczęłam się już zastanawiać czy to że ja takiego nie ma mam traktować jako jasny przekaz: NOT THIS TIME HONEY 😅
Ja nie mialam plamienia implantacyjnego 😊

Hej, przez weekend się nie odzywałam, bo mam trochę depresyjny nastrój od soboty. Miałam jakieś nadzieję po tym hsg, że na pewno teraz się uda, że jak nie teraz to kiedy?? A teraz mnie jakoś nadzieja opuściła. Niby 14 dc, a nic nie czuję, śluzu również brak. Może cykl bezowulacyjny? Nie wiem, czy można taki wyczuć. Czuję się jakbym miała PMS.

Ola, gratuluję!!
A podczas hsg lekarz nie mówił czy widać pęcherzyki? Ja miałam podobno ładny dominujący ale w cyklu z hsg nie zaskoczyło :/

Moim zdaniem owu miałaś wcześniej jonie możliwe by 6-7 dni przed @wyszły takie krechy [emoji7] A działalności już wcześniej czy tylko jak apka pokazywała owu?
No też tak myślę ale nie miałam żadnych objawów. Działaliśmy 31 grudnia, 1,5,7,8,10,12 i 14 stycznia i koniec.

olaaa7 zdradź swój sposób na takie piękne dwie kreseczki😊
Żebym ja to wiedziała :)

O matko kolor Twojego śluzu zgadza się z moim 😂 ale ja się nie chce nastawiać 🤭 znalazło by się u mnie parę objawów ciążowych ale nie wiem czy sobie nie wkręcam 🙈
Ja też bym nie zrobiła, nawet nie byłam nastawiona na 2 kreski gdyby nie to że od kilku dni mnie muli żołądek. Przeżyłam szok bo kreska zrobiła się od razu, w pierwszej chwili myślałam, że to ta kontrolna się najpierw robi ale dopiero potem patrzę a to przecież testowa.

Wg mnie te plamienia, które miałaś to była juz implantacja. Możliwe, że Ci się cykl poprzestawiał bo naprawdę ciemne te krechy jak na 6 dpo :)
Tak musiało być. Z synem miałam owu 14dc (byłam pewna bo miała tylko tego dnia silny ból podbrzusza) a test robiłam w 29 dc i kreska była jaśniejsza niż ta dzisiejsza.

Ja staram się nie wariowac [emoji4] I tak jakoś mam przeczucie że w tym cyklu nic z tego nie będzie.. normalnie to czuje jak nigdy [emoji58]
Nie no jasne [emoji6] w pierwszej ciąży miałam objawy dopiero w 8tc, więc nie nastawiam się że coś poczuje tak szybko [emoji6]

reklama
Do góry