Ale 2 dni po owulacji to byłby już rekord [emoji6][emoji6]Ale każda ciąża inna, ja w pierwszej wcale nie miałam objawów a teraz już mnie muli całe dnie, masakra.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale 2 dni po owulacji to byłby już rekord [emoji6][emoji6]Ale każda ciąża inna, ja w pierwszej wcale nie miałam objawów a teraz już mnie muli całe dnie, masakra.
A podczas hsg lekarz nie mówił czy widać pęcherzyki? Ja miałam podobno ładny dominujący ale w cyklu z hsg nie zaskoczyło :/
Wiem co czujesz . Też tak miałam szczególnie że sam mi mówił że teraz to nam się uda ....a tu @ przyszła strasznie szybko. Przepłakałam cały dzień. Dziś mój 42 dc i nie wiem co tam się w środku dzieje ,testy negatywne.Właśnie nic nie mówił... No właśnie ja się za bardzo nastawiam chyba na ten cykl [emoji853]
A który Ty jesteś dzień cyklu?Ale 2 dni po owulacji to byłby już rekord [emoji6][emoji6]
Wiem co czujesz . Też tak miałam szczególnie że sam mi mówił że teraz to nam się uda ....a tu @ przyszła strasznie szybko. Przepłakałam cały dzień. Dziś mój 42 dc i nie wiem co tam się w środku dzieje ,testy negatywne.
Właśnie jadę do domu tak mnie głowa bolała że dyrektor kazał mi isc do domu
Nie wiem. Jeszcze czekam@Smerfetka94 jak beta?
Nie no jasne [emoji6] w pierwszej ciąży miałam objawy dopiero w 8tc, więc nie nastawiam się że coś poczuje tak szybko [emoji6]
A który Ty jesteś dzień cyklu?
Mi jest cały dzień niedobrze, ale choćby nie wiem co przecież to niemożliwe ze to objaw. Chociaż człowiekowi jakoś lepiej na duszy, mimo że objaw wymyślony [emoji1787]