reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Na jakie prywatnie?
Ja jedynie ortopede prywatnie odbebniam :D zbyt wielki Janusz ze mnie :D

Zapytal czy bardzo mi sie spieszy. I ze proponuje co 2 dzien przychodzic i sie sprawdzac.

I jak @ dostane to zaczniemy.

W sumie duzo sie nie dowiedzialam bo on taki malomowny :p
u mnie nie ma opcji monitorowania owu na NFZ. Zastanawiam się jak to jest prywatnie czy co dwa dni płaci sie jak za wizytę😱 Bo mój gin bierze 150,00 zł

reklama
Boże dziewczyny, ale mnie plecy napalają. Gorzej niż na okres, na szczęście brzuch mnie nie boli. Boje się, ze nic z tego nie będzie :(((

Hej, przez weekend się nie odzywałam, bo mam trochę depresyjny nastrój od soboty. Miałam jakieś nadzieję po tym hsg, że na pewno teraz się uda, że jak nie teraz to kiedy?? A teraz mnie jakoś nadzieja opuściła. Niby 14 dc, a nic nie czuję, śluzu również brak. Może cykl bezowulacyjny? Nie wiem, czy można taki wyczuć. Czuję się jakbym miała PMS.

Ola, gratuluję!!

Mam tak jak w pierwszej ciąży odrzucenie od kawy i czuje się jakby coś mi zaszkodziło, jakby lekkie mdłości, oba te objawy mam jakoś od 12.01, wtedy kiedy wg apki wypadała owu. Miałam też śluz podbarwiony najpierw na brązowo, potem chwile na różowe i znowu na brązowo, 12,13 i 16 stycznia. Może wtedy doszło do zagnieżdżenia a nie do owu. A i od kilku dni czuje się ciągle glodna ale nie mam na nic specjalnie ochoty, jestem też wcześnie śpiąca.
O matko kolor Twojego śluzu zgadza się z moim 😂 ale ja się nie chce nastawiać 🤭 znalazło by się u mnie parę objawów ciążowych ale nie wiem czy sobie nie wkręcam 🙈

Hej, przez weekend się nie odzywałam, bo mam trochę depresyjny nastrój od soboty. Miałam jakieś nadzieję po tym hsg, że na pewno teraz się uda, że jak nie teraz to kiedy?? A teraz mnie jakoś nadzieja opuściła. Niby 14 dc, a nic nie czuję, śluzu również brak. Może cykl bezowulacyjny? Nie wiem, czy można taki wyczuć. Czuję się jakbym miała PMS.

Myśl pozytywnie ,dopóki nie ma @ wszystko jest możliwe.
Sama miałam doła w weekend.W czerwcu dwa lata minie jak się staram o drugą ciąże. W tym cyklu od 10 dc miałam bóle jajnika a z ciekawości robiłam testy owu od 11 dc i od 14 dc wychodzą mi dwie kreski ale nie ma szalu. A najgorsze jest to,że jeśli nawet owu mi się przesunęła to ten cykl też bez efektu bo mój R na wyjeździe od soboty cały tydzień. Ogólnie z bezsilności płakać mi się chce😢

reklama
Do góry