reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Aldeee super!!!! [emoji173][emoji173][emoji173] Gratulacje Kochana! [emoji7] W końcu się doczekałas [emoji7]
No długo czekać nie musiałam, to 3 cykl. Mam nadzieję, że będzie ok i beta też wyjdzie dobrze.
Ja tez dzis jestem 9 dpo.. i kiepsko sie czuje. Czuje jakies skurcze w podbrzuszu i podgryzanie.. czy tak moze wygladac zagniezdzanie?
Nie mam pojęcia, ja nie czułam żadnych bóli podbrzusza.

reklama
Ja dopiero po. Od razu zaproponowal monitoring :D powiedzialam ze jak teraz nie zatrybi to zaczniemy. Zrobil stopien czystosci i w sumie to tyle no i nakazal kupic ta omegamed optime. No i trzyma kciuki.

To super że tak szybkonsie udało! [emoji173][emoji7] Zobaczysz wszystko będzie rok, beta też. Tak piękne kreski że nie może być inaczej! [emoji4]
No długo czekać nie musiałam, to 3 cykl. Mam nadzieję, że będzie ok i beta też wyjdzie dobrze.

Nie mam pojęcia, ja nie czułam żadnych bóli podbrzusza.

Mnie od wczoraj delikatnie cmi brzuch, tak chwilami. I ból gardła mam okropny. Ale ja nim nie przypisuje ciąży bo dziś dopiero 5 dpo. Więc to nie możliwe [emoji4]

No to tak jak u mnie :D gardlo mnie wczoraj bolalo. Bylam u gina i od razu zaproponowal wizyty co 2 dni celem sprawdzania owu. No i kazal mi ta omegamed optime koniecznie kupic. Lekarz z dobrymi opiniami to i moze wie co mowi ;)

Ja staram się nie wariowac [emoji4] I tak jakoś mam przeczucie że w tym cyklu nic z tego nie będzie.. normalnie to czuje jak nigdy [emoji58]
Jak to niemożliwe, jak ja 2 DPO mam już zachcianki [emoji12][emoji1787] bo przecież to nie łakomstwo wieczorne, to na bank zachcianki ciążowe [emoji6]

Byłaś prywatnie? Ogólnie jak to z tym monitorowaniem jest? Co 2 dni masz pryawatna wizytę czy jak?
No to tak jak u mnie :D gardlo mnie wczoraj bolalo. Bylam u gina i od razu zaproponowal wizyty co 2 dni celem sprawdzania owu. No i kazal mi ta omegamed optime koniecznie kupic. Lekarz z dobrymi opiniami to i moze wie co mowi ;)

Byłaś prywatnie? Ogólnie jak to z tym monitorowaniem jest? Co 2 dni masz pryawatna wizytę czy jak?

Na jakie prywatnie?
Ja jedynie ortopede prywatnie odbebniam :D zbyt wielki Janusz ze mnie :D

Zapytal czy bardzo mi sie spieszy. I ze proponuje co 2 dzien przychodzic i sie sprawdzac.

I jak @ dostane to zaczniemy.

W sumie duzo sie nie dowiedzialam bo on taki malomowny :p

Ooo! To fajnie że udało Ci się na kasę chorych. Ja nie miałam bym WGL możliwości chodzenia co 2 dni ze względu na prace
Na jakie prywatnie?
Ja jedynie ortopede prywatnie odbebniam :D zbyt wielki Janusz ze mnie :D

Zapytal czy bardzo mi sie spieszy. I ze proponuje co 2 dzien przychodzic i sie sprawdzac.

I jak @ dostane to zaczniemy.

W sumie duzo sie nie dowiedzialam bo on taki malomowny :p

To super że tak szybkonsie udało! [emoji173][emoji7] Zobaczysz wszystko będzie rok, beta też. Tak piękne kreski że nie może być inaczej! [emoji4]
Bardziej mnie zastanawia czemu one aż taki mocne wyszły skoro mam do @ 6-7 dni. Chyba musiało mi się wszystko poprzestawiać.

reklama
Moim zdaniem owu miałaś wcześniej jonie możliwe by 6-7 dni przed @wyszły takie krechy [emoji7] A działalności już wcześniej czy tylko jak apka pokazywała owu?
Bardziej mnie zastanawia czemu one aż taki mocne wyszły skoro mam do @ 6-7 dni. Chyba musiało mi się wszystko poprzestawiać.

Do góry