reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Aldeee super!!!! [emoji173][emoji173][emoji173] Gratulacje Kochana! [emoji7] W końcu się doczekałas [emoji7]
No długo czekać nie musiałam, to 3 cykl. Mam nadzieję, że będzie ok i beta też wyjdzie dobrze.
Ja tez dzis jestem 9 dpo.. i kiepsko sie czuje. Czuje jakies skurcze w podbrzuszu i podgryzanie.. czy tak moze wygladac zagniezdzanie?
Nie mam pojęcia, ja nie czułam żadnych bóli podbrzusza.

reklama
Ja dopiero po. Od razu zaproponowal monitoring :D powiedzialam ze jak teraz nie zatrybi to zaczniemy. Zrobil stopien czystosci i w sumie to tyle no i nakazal kupic ta omegamed optime. No i trzyma kciuki.

To super że tak szybkonsie udało! [emoji173][emoji7] Zobaczysz wszystko będzie rok, beta też. Tak piękne kreski że nie może być inaczej! [emoji4]
No długo czekać nie musiałam, to 3 cykl. Mam nadzieję, że będzie ok i beta też wyjdzie dobrze.

Nie mam pojęcia, ja nie czułam żadnych bóli podbrzusza.

Mnie od wczoraj delikatnie cmi brzuch, tak chwilami. I ból gardła mam okropny. Ale ja nim nie przypisuje ciąży bo dziś dopiero 5 dpo. Więc to nie możliwe [emoji4]

No to tak jak u mnie :D gardlo mnie wczoraj bolalo. Bylam u gina i od razu zaproponowal wizyty co 2 dni celem sprawdzania owu. No i kazal mi ta omegamed optime koniecznie kupic. Lekarz z dobrymi opiniami to i moze wie co mowi ;)

Ja staram się nie wariowac [emoji4] I tak jakoś mam przeczucie że w tym cyklu nic z tego nie będzie.. normalnie to czuje jak nigdy [emoji58]
Jak to niemożliwe, jak ja 2 DPO mam już zachcianki [emoji12][emoji1787] bo przecież to nie łakomstwo wieczorne, to na bank zachcianki ciążowe [emoji6]

Byłaś prywatnie? Ogólnie jak to z tym monitorowaniem jest? Co 2 dni masz pryawatna wizytę czy jak?
No to tak jak u mnie :D gardlo mnie wczoraj bolalo. Bylam u gina i od razu zaproponowal wizyty co 2 dni celem sprawdzania owu. No i kazal mi ta omegamed optime koniecznie kupic. Lekarz z dobrymi opiniami to i moze wie co mowi ;)

Byłaś prywatnie? Ogólnie jak to z tym monitorowaniem jest? Co 2 dni masz pryawatna wizytę czy jak?

Na jakie prywatnie?
Ja jedynie ortopede prywatnie odbebniam :D zbyt wielki Janusz ze mnie :D

Zapytal czy bardzo mi sie spieszy. I ze proponuje co 2 dzien przychodzic i sie sprawdzac.

I jak @ dostane to zaczniemy.

W sumie duzo sie nie dowiedzialam bo on taki malomowny :p

Ooo! To fajnie że udało Ci się na kasę chorych. Ja nie miałam bym WGL możliwości chodzenia co 2 dni ze względu na prace
Na jakie prywatnie?
Ja jedynie ortopede prywatnie odbebniam :D zbyt wielki Janusz ze mnie :D

Zapytal czy bardzo mi sie spieszy. I ze proponuje co 2 dzien przychodzic i sie sprawdzac.

I jak @ dostane to zaczniemy.

W sumie duzo sie nie dowiedzialam bo on taki malomowny :p

To super że tak szybkonsie udało! [emoji173][emoji7] Zobaczysz wszystko będzie rok, beta też. Tak piękne kreski że nie może być inaczej! [emoji4]
Bardziej mnie zastanawia czemu one aż taki mocne wyszły skoro mam do @ 6-7 dni. Chyba musiało mi się wszystko poprzestawiać.

reklama
Moim zdaniem owu miałaś wcześniej jonie możliwe by 6-7 dni przed @wyszły takie krechy [emoji7] A działalności już wcześniej czy tylko jak apka pokazywała owu?
Bardziej mnie zastanawia czemu one aż taki mocne wyszły skoro mam do @ 6-7 dni. Chyba musiało mi się wszystko poprzestawiać.

Do góry