reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny, które już zaszły: czy wszystkie miałyście plamienie implantacyjne?🤔
Czytałam, że to częste ale nie każdy to musi mieć.
Jestem 9dpo, i jako tako nie liczę na ciążę, bo mąż ma bardzo kiepskie wyniki nasienia, ale zaczęłam się już zastanawiać czy to że ja takiego nie ma mam traktować jako jasny przekaz: NOT THIS TIME HONEY 😅
Miałam taki śluz podbarwiony 12,13 i 16 stycznia, czyli 20,21 i 23 dc.

reklama
Mam tak jak w pierwszej ciąży odrzucenie od kawy i czuje się jakby coś mi zaszkodziło, jakby lekkie mdłości, oba te objawy mam jakoś od 12.01, wtedy kiedy wg apki wypadała owu. Miałam też śluz podbarwiony najpierw na brązowo, potem chwile na różowe i znowu na brązowo, 12,13 i 16 stycznia. Może wtedy doszło do zagnieżdżenia a nie do owu. A i od kilku dni czuje się ciągle glodna ale nie mam na nic specjalnie ochoty, jestem też wcześnie śpiąca.
No to sporo masz tych objawów :) życzę nudnych i spokojnych 9 mc :)

Wystraszyła mnie bo mam opryszczkę na ustach, a mówił ze od razu jestem skazana na poronienie. Później usg i mówi, ze ciąża bardzo wczesna nie widać jeszcze na usg i dobrze to robi, ze nic nie widacpdzy tej opryszcce i w poniedziałek wizyta. Gdyby było plamienie to od razu do niej mam jechać
opryszczka jest grozna dla ciazy jesli dochodzi do zarazenia wirusem po raz pierwszy w zyciu lub wystepuje w okolicach intymnych... jesli juz wczesniej mialas opryszczke tzn ze jestes nosicielem wirusa i nie powinno nic zagrazac dzidziusiowi.

opryszczka jest grozna dla ciazy jesli dochodzi do zarazenia wirusem po raz pierwszy w zyciu lub wystepuje w okolicach intymnych... jesli juz wczesniej mialas opryszczke tzn ze jestes nosicielem wirusa i nie powinno nic zagrazac dzidziusiowi.

Tak już miałam nie raz opryszczkę. To nie jest moja pierwsza. Czytałam tez na blogu mamaginekolog i nie Ma co się stresować

Mnie od wczoraj delikatnie cmi brzuch, tak chwilami. I ból gardła mam okropny. Ale ja nim nie przypisuje ciąży bo dziś dopiero 5 dpo. Więc to nie możliwe [emoji4]
@Verona26 co by Ci tu powiedziec....

Wstalam i nic wiecej ode mnie nie oczekujcie. Dalej sie czuje jakby mnie cos przezulo i wypluło. Zaraz sie zbiore i do gina jade cytologia+pewnie usg. Tzn. Planuje sie zebrac i jechac. Totalny brak weny do zycia. Wszystkich z domu wyslalam to najchetniej bym dalej spala ;)

Pewnie polowa tego co mnie boli jest wmawiana bo nie ma co sie doszukiwac objawow po tak krotkim czasie. Ale wazne ze sa, czy wmawiane czy nie [emoji14] przynajmniej czuje ze jednak zyje :D

Aldeee super!!!! [emoji173][emoji173][emoji173] Gratulacje Kochana! [emoji7] W końcu się doczekałas [emoji7]
Taki śluz podbarwiony. W ogóle wyszły komuś dwie kreski 6-7 dni przed @? U mnie dziś taka sytuacja. Nie wiem co myśleć. Ale już przynajmniej wiem skąd ten wkurw ostatnio i drażliwość na wszystko. Plamienie miałam 12,13,16 stycznia. Mniej więcej od tygodnia odrzuciło mnie od kawy i kilka dni cały dzień czuję takie łaskotanie w żołądku, jakbym się czym zatruła.

Skoczyłam do Rossmann i wzięłam test Pink. Na nim niestety już nic nie widać.. Może ten Bobo był wadliwy i niepotrzebnie się nakręcam. Jutro rano zrobię. Zobaczymy.

Mnie od wczoraj delikatnie cmi brzuch, tak chwilami. I ból gardła mam okropny. Ale ja nim nie przypisuje ciąży bo dziś dopiero 5 dpo. Więc to nie możliwe [emoji4]
Jak to niemożliwe, jak ja 2 DPO mam już zachcianki [emoji12][emoji1787] bo przecież to nie łakomstwo wieczorne, to na bank zachcianki ciążowe [emoji6]

reklama
Ja tez dzis jestem 9 dpo.. i kiepsko sie czuje. Czuje jakies skurcze w podbrzuszu i podgryzanie.. czy tak moze wygladac zagniezdzanie?

Do góry