reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mam pytanie do tych z Was,które plamily przy implantacji, jak to plamienie wyglądało i ile trwało? U mnie tydzień do okresu a od wczoraj plamie. Tylko dziwne jakieś te plamienia i wątpię, żeby to była implantacja. Raczej okres wczesniej zawita przez tą ciążę biochem. :/

reklama
Mam pytanie do tych z Was,które plamily przy implantacji, jak to plamienie wyglądało i ile trwało? U mnie tydzień do okresu a od wczoraj plamie. Tylko dziwne jakieś te plamienia i wątpię, żeby to była implantacja. Raczej okres wczesniej zawita przez tą ciążę biochem. :/
Jak wydawało mi się w sierpniu że mam te plamienia to wyszukałam w grafice google. Tam jest pokazane jak to mniej więcej wygląda. Nie jest to najpiękniejszy widok na świecie ale co nieco rozjaśnia. Trzymam kciuki żeby to jednak było to [emoji846] czasowo idealnie by wypadało skoro masz tydzień do okresu

Moja koleżanka miała plamienie dosłownie 24 25 dnia cyklu a cykle ma 30 dniowe. Nigdy jej się okres nie spóźniał a tu była w szoku ze jest wcześniej. Plamiła dosłownie 2 dni. Już wtedy wiedziałam ze jej się udało, dodatkowo miała delikatne bóle w podbrzuszu a ja zawsze tak boli przy okresie ze ketolane wcina.

Kto kiedy teraz testuje? Ja myślę o wtorku (26dc) mimo braku większych objawów, tylko tyle że prawie codziennie od około 2 tyg pobolewa mnie podbrzusze, mam sporo mlecznego śluzu i spuchnięte podbrzusze... Ale nie chce sobie nic wmawiać, wolę się nastawiać na negatyw 😅
Ja chcę spróbować w niedzielę (27 dc), chociaż wolałabym szybciej, wiadomo :) objawów brak.

Ja zauważyłam żywa czerwona krew podczas podcierania, była to jednorazowa sytuacja. Byłam pewna że okres się zbliża.

Taki śluz podbarwiony. W ogóle wyszły komuś dwie kreski 6-7 dni przed @? U mnie dziś taka sytuacja. Nie wiem co myśleć. Ale już przynajmniej wiem skąd ten wkurw ostatnio i drażliwość na wszystko. Plamienie miałam 12,13,16 stycznia. Mniej więcej od tygodnia odrzuciło mnie od kawy i kilka dni cały dzień czuję takie łaskotanie w żołądku, jakbym się czym zatruła.

Załączniki

• IMG_20200120_062230584.jpg
    IMG_20200120_062230584.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 178
Taki śluz podbarwiony. W ogóle wyszły komuś dwie kreski 6-7 dni przed @? U mnie dziś taka sytuacja. Nie wiem co myśleć. Ale już przynajmniej wiem skąd ten wkurw ostatnio i drażliwość na wszystko. Plamienie miałam 12,13,16 stycznia. Mniej więcej od tygodnia odrzuciło mnie od kawy i kilka dni cały dzień czuję takie łaskotanie w żołądku, jakbym się czym zatruła.
6 dni przed to bardzo wcześnie ale test ewidentnie pozytywny :)

6 dni przed to bardzo wcześnie ale test ewidentnie pozytywny :)
Z jednej strony mnie to właśnie martwi że tak wcześnie wyszedł. No i te plamienia. W pierwszej ciąży nie miałam. Tak samo te mdłości, bo to chyba mdłości? Sama nie wiem bo też nie miałam wcale. Śmieje się że tym razem będzie albo dziewczynka albo bliźniaki skoro mam inne objawy.

Ostatnia edycja:
reklama
Z jednej strony mnie to właśnie martwi że tak wcześnie wyszedł. No i te plamienia. W pierwszej ciąży nie miałam. Tak samo te mdłości, bo to chyba mdłości? Sama nie wiem bo też nie miałam wcale. Śmieje się że tym razem będzie albo dziewczynka albo bliźniaki że skoro mam inne objawy.
Ja nigdy nie byłam w ciąży ale skoro test pokazuje dwie kreski to coś może być na rzeczy. Powtórz test jutro ale leć na betę :)

Do góry