reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Taki śluz podbarwiony. W ogóle wyszły komuś dwie kreski 6-7 dni przed @? U mnie dziś taka sytuacja. Nie wiem co myśleć. Ale już przynajmniej wiem skąd ten wkurw ostatnio i drażliwość na wszystko. Plamienie miałam 12,13,16 stycznia. Mniej więcej od tygodnia odrzuciło mnie od kawy i kilka dni cały dzień czuję takie łaskotanie w żołądku, jakbym się czym zatruła.
Ależ pozytyw [emoji846] nie trzeba się doszukiwać [emoji846]

reklama
Ja zauważyłam, że po pregna start minęło mi PMS, dosłownie wszystko! Zawsze mnie piersi bolały przed okresem, a w trakcie brania nic! A tak poza tym nie zauważyłam żadnej różnicy, a zależało mi na poprawie śluzu, owulacji itp i osobiście polecam Miositogyn GT :)
O kurde,ja biorę pregna start od 4 miesięcy i też mi minęły objawy PMS w tym bóle piersi przed okresem ,ale nie łączyam tego z pregna a tu widzisz.
Ja biorę bo gin mówi że ten zmetylowany kwas foliowy jest lepszy no i zawiera też wit D więc nie muszę jej lylac osobno.,ale jakichś cudownych właściwości chyba nie ma:-)

Ostatnia edycja:
@Verona26 co by Ci tu powiedziec....

Wstalam i nic wiecej ode mnie nie oczekujcie. Dalej sie czuje jakby mnie cos przezulo i wypluło. Zaraz sie zbiore i do gina jade cytologia+pewnie usg. Tzn. Planuje sie zebrac i jechac. Totalny brak weny do zycia. Wszystkich z domu wyslalam to najchetniej bym dalej spala ;)

Pewnie polowa tego co mnie boli jest wmawiana bo nie ma co sie doszukiwac objawow po tak krotkim czasie. Ale wazne ze sa, czy wmawiane czy nie :p przynajmniej czuje ze jednak zyje :D

Taki śluz podbarwiony. W ogóle wyszły komuś dwie kreski 6-7 dni przed @? U mnie dziś taka sytuacja. Nie wiem co myśleć. Ale już przynajmniej wiem skąd ten wkurw ostatnio i drażliwość na wszystko. Plamienie miałam 12,13,16 stycznia. Mniej więcej od tygodnia odrzuciło mnie od kawy i kilka dni cały dzień czuję takie łaskotanie w żołądku, jakbym się czym zatruła.
Gratulacje! Myslalam o Tobie wczoraj a tu prosze!

Ewidentnie ciąża 😍 super, gratuluję 🙂 u mnie wychodziły 10 dpo ale bladziutkie.. może się u Ciebie przestawiła owu 🙂

reklama
Do góry