reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja też jestem jakąś zawalona na Maxa [emoji58] ból gardła okropny od wczoraj i ciągle kichanie. Jak to znów jakieś chorbsko to ja się już poddaje
U mnie dziś 18 dc, ale nie dość że jestem mega przeziębiona, to dodatkowo mam jeszcze infekcje tam na dole.. mam nadzieję, że mi to przejdzie, bo to nic fajnego.. Jakby się udało przy tych wszystkich zdrowotnych trudnościach to byłby chyba cud.. Ale pewnie zacznę testować za tydzień lub osiem dni, bo owulacja prawdopodobnie była w 13 dc, a jakby czasem ten cud miałby się już zdarzyć, to trzeba włączyć leczenie jak najszybciej..

Na takie kreski to się miło patrzy, aż dech zapiera :) Teraz będzie tylko lepiej! Dużo zdróweczka :)
I nawet lakier pod kolor [emoji23] [emoji23] [emoji23] . Jakbys wiedziała, że będą 2 :)

Hahaha, wiesz ze nawet nie zwróciłam uwagi na kolory![emoji23][emoji23]
Oby było dobrze!!!! Bo już się martwie, ze jedna ciemniejsza druga jaśniejsza chociaż jnne czułości testu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Robię wieczorem około 18-20

No ok a jakby się trafiło że zrobiłam test 12 h przed owu to już będzie negatyw tak? Ciekawi mnie jak to działa
Robię od sierpnia testy. Jeszcze mi się się zdążyło ominąć. Choć czasami jest pozytw czyli dwie takie same kreski, a czasami linia testowa jest ciemniejsza. Nie ominiesz jeżeli robisz codziennie o tej samej porze. To ważne

reklama
Same blade od 12 dc, dzisiaj jest 18 dc, no ale robię dalej, pytam z ciekawości jak to działa:)
U mnie zawsze pozytyw byl 19dc a teraz w 21 dc. Może się coś przesunęło, a może był cykl bezowulacyjny.
Wpływ ma na wynik ma też ilość płynów które przyjęłaś i te które oddałaś [emoji6]

Ale zaglądała tu jedna staraczka która napisała że spisała cykl na straty bo testy owu nie pokazaly owulacji a w tym cyklu zaszła w ciaze[emoji846] więc próbować warto zawsze.

Do góry