Co do testu, to będzie już tą kreska mocno pogrubiona, można wtedy nie złapać tego najwyższego stężenia, ale na pewno nie będą to jakieś bladziochy..Robię wieczorem około 18-20
No ok a jakby się trafiło że zrobiłam test 12 h przed owu to już będzie negatyw tak? Ciekawi mnie jak to działa
reklama
Verona26
Fanka BB :)
Ja też jestem jakąś zawalona na Maxa [emoji58] ból gardła okropny od wczoraj i ciągle kichanie. Jak to znów jakieś chorbsko to ja się już poddaje
U mnie dziś 18 dc, ale nie dość że jestem mega przeziębiona, to dodatkowo mam jeszcze infekcje tam na dole.. mam nadzieję, że mi to przejdzie, bo to nic fajnego.. Jakby się udało przy tych wszystkich zdrowotnych trudnościach to byłby chyba cud.. Ale pewnie zacznę testować za tydzień lub osiem dni, bo owulacja prawdopodobnie była w 13 dc, a jakby czasem ten cud miałby się już zdarzyć, to trzeba włączyć leczenie jak najszybciej..
Verona26
No to ok powinno coś być A na żadnym nie było drugiej kreski?
Robię wieczorem około 18-20
No ok a jakby się trafiło że zrobiłam test 12 h przed owu to już będzie negatyw tak? Ciekawi mnie jak to działa
w_karolcia
Na takie kreski to się miło patrzy, aż dech zapiera Teraz będzie tylko lepiej! Dużo zdróweczka
I nawet lakier pod kolor [emoji23] [emoji23] [emoji23] . Jakbys wiedziała, że będą 2
Hahaha, wiesz ze nawet nie zwróciłam uwagi na kolory![emoji23][emoji23]
Oby było dobrze!!!! Bo już się martwie, ze jedna ciemniejsza druga jaśniejsza chociaż jnne czułości testu
Mikstura
Piękne!!
Zobacz załącznik 1070200Zobacz załącznik 1070201
1 zdjęcie testu z wczoraj, ale czułość 20
2 zdj z dziś i czułość 10
Robię od sierpnia testy. Jeszcze mi się się zdążyło ominąć. Choć czasami jest pozytw czyli dwie takie same kreski, a czasami linia testowa jest ciemniejsza. Nie ominiesz jeżeli robisz codziennie o tej samej porze. To ważneRobię wieczorem około 18-20
No to ok powinno coś być A na żadnym nie było drugiej kreski?
Same blade od 12 dc, dzisiaj jest 18 dc, no ale robię dalej, pytam z ciekawości jak to działa
Verona26
Rób dalej! Może coś Ci się opoznilo [emoji4] Spoko na w ostatnim cyklu mialam płodne od 26 dc tak ze różne rzeczy sie zdarzają
Same blade od 12 dc, dzisiaj jest 18 dc, no ale robię dalej, pytam z ciekawości jak to działa
Wesoła_Aga
Farciary mogą testować...
reklama
U mnie zawsze pozytyw byl 19dc a teraz w 21 dc. Może się coś przesunęło, a może był cykl bezowulacyjny.Same blade od 12 dc, dzisiaj jest 18 dc, no ale robię dalej, pytam z ciekawości jak to działa
Wpływ ma na wynik ma też ilość płynów które przyjęłaś i te które oddałaś [emoji6]
Ale zaglądała tu jedna staraczka która napisała że spisała cykl na straty bo testy owu nie pokazaly owulacji a w tym cyklu zaszła w ciaze[emoji846] więc próbować warto zawsze.