reklama
kiwaczka89
Fanka BB :)
Wiktoria_22
Witajcie.
Proszę zerknijcie bo dzisiejszy dzień będzie w stresie i już zaczynam wątpić w to czy sobie za mocno nie wmawiam. To mój 5 cykl starań. Miesiączka powinna być jutro. Zero objawów takich jak zawsze w postaci plamienia na brązowo 2-3 dni wstecz. Miesiączka reguralnie 27-28 dni. Dziś rano zrobiłam test i jak mocno się przyjrzeć to widzę cień.. Ale nie wiem czy za mocno sobie nie wkrecam..
Proszę zerknijcie bo dzisiejszy dzień będzie w stresie i już zaczynam wątpić w to czy sobie za mocno nie wmawiam. To mój 5 cykl starań. Miesiączka powinna być jutro. Zero objawów takich jak zawsze w postaci plamienia na brązowo 2-3 dni wstecz. Miesiączka reguralnie 27-28 dni. Dziś rano zrobiłam test i jak mocno się przyjrzeć to widzę cień.. Ale nie wiem czy za mocno sobie nie wkrecam..
katherinnn
Może owu była szybciej?Taki śluz podbarwiony. W ogóle wyszły komuś dwie kreski 6-7 dni przed @? U mnie dziś taka sytuacja. Nie wiem co myśleć. Ale już przynajmniej wiem skąd ten wkurw ostatnio i drażliwość na wszystko. Plamienie miałam 12,13,16 stycznia. Mniej więcej od tygodnia odrzuciło mnie od kawy i kilka dni cały dzień czuję takie łaskotanie w żołądku, jakbym się czym zatruła.
Tak czy inaczej piękne, wyraźne dwie krechy. Gratulacje!
olaaa7
Ewidentnie ciąża super, gratuluję u mnie wychodziły 10 dpo ale bladziutkie.. może się u Ciebie przestawiła owu
Nie mam pojęcia bo nie miałam jakiś objawów owu. Aplikacja mi wyliczyła na 12.01 i wtedy miałam pierwsze plamienie ale to raczej nie możliwe żeby owulacyjne bo test by dziś nie wyszedł. Może to implantacja była.@olaaa7 piękne kreseczki- może to bliźniaki skoro taka gruba krecha???
Zobaczymy jaka będzie beta. Wyniki dopiero po 16.
locala
[emoji1364][emoji1364]
Ja wczoraj miałam bladoblazowy uplaw na papierze. Jednorazowa akcja.
locala
Gratulacje [emoji3590]
Taki śluz podbarwiony. W ogóle wyszły komuś dwie kreski 6-7 dni przed @? U mnie dziś taka sytuacja. Nie wiem co myśleć. Ale już przynajmniej wiem skąd ten wkurw ostatnio i drażliwość na wszystko. Plamienie miałam 12,13,16 stycznia. Mniej więcej od tygodnia odrzuciło mnie od kawy i kilka dni cały dzień czuję takie łaskotanie w żołądku, jakbym się czym zatruła.
locala
Ja widzę cien [emoji6]
Witajcie.
Proszę zerknijcie bo dzisiejszy dzień będzie w stresie i już zaczynam wątpić w to czy sobie za mocno nie wmawiam. To mój 5 cykl starań. Miesiączka powinna być jutro. Zero objawów takich jak zawsze w postaci plamienia na brązowo 2-3 dni wstecz. Miesiączka reguralnie 27-28 dni. Dziś rano zrobiłam test i jak mocno się przyjrzeć to widzę cień.. Ale nie wiem czy za mocno sobie nie wkrecam.. Zobacz załącznik 1070255
Wiktoria_22
Jejku. Może nie zwariowałam. Poczekam do jutra i rano zrobię Pink test bo chyba ma czułość 10, dziś zrobiłam Bobo a tu 25Ja widzę cien [emoji6]
reklama
Też widzę [emoji846]Witajcie.
Proszę zerknijcie bo dzisiejszy dzień będzie w stresie i już zaczynam wątpić w to czy sobie za mocno nie wmawiam. To mój 5 cykl starań. Miesiączka powinna być jutro. Zero objawów takich jak zawsze w postaci plamienia na brązowo 2-3 dni wstecz. Miesiączka reguralnie 27-28 dni. Dziś rano zrobiłam test i jak mocno się przyjrzeć to widzę cień.. Ale nie wiem czy za mocno sobie nie wkrecam.. Zobacz załącznik 1070255