reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie dziś póki co plamienia juz brak. A przez te 2 ostatnie dni to miałam w kilku odcieniach raz brązowe, raz różowe, raz bordowe 🙈

reklama
Witajcie.
Proszę zerknijcie bo dzisiejszy dzień będzie w stresie i już zaczynam wątpić w to czy sobie za mocno nie wmawiam. To mój 5 cykl starań. Miesiączka powinna być jutro. Zero objawów takich jak zawsze w postaci plamienia na brązowo 2-3 dni wstecz. Miesiączka reguralnie 27-28 dni. Dziś rano zrobiłam test i jak mocno się przyjrzeć to widzę cień.. Ale nie wiem czy za mocno sobie nie wkrecam..
IMG_20200120_084902~2.jpg

Taki śluz podbarwiony. W ogóle wyszły komuś dwie kreski 6-7 dni przed @? U mnie dziś taka sytuacja. Nie wiem co myśleć. Ale już przynajmniej wiem skąd ten wkurw ostatnio i drażliwość na wszystko. Plamienie miałam 12,13,16 stycznia. Mniej więcej od tygodnia odrzuciło mnie od kawy i kilka dni cały dzień czuję takie łaskotanie w żołądku, jakbym się czym zatruła.
Może owu była szybciej?
Tak czy inaczej piękne, wyraźne dwie krechy. Gratulacje!

Ewidentnie ciąża 😍 super, gratuluję 🙂 u mnie wychodziły 10 dpo ale bladziutkie.. może się u Ciebie przestawiła owu 🙂
@olaaa7 piękne kreseczki- może to bliźniaki skoro taka gruba krecha??? :D
Nie mam pojęcia bo nie miałam jakiś objawów owu. Aplikacja mi wyliczyła na 12.01 i wtedy miałam pierwsze plamienie ale to raczej nie możliwe żeby owulacyjne bo test by dziś nie wyszedł. Może to implantacja była.
Zobaczymy jaka będzie beta. Wyniki dopiero po 16.

Gratulacje [emoji3590]
Taki śluz podbarwiony. W ogóle wyszły komuś dwie kreski 6-7 dni przed @? U mnie dziś taka sytuacja. Nie wiem co myśleć. Ale już przynajmniej wiem skąd ten wkurw ostatnio i drażliwość na wszystko. Plamienie miałam 12,13,16 stycznia. Mniej więcej od tygodnia odrzuciło mnie od kawy i kilka dni cały dzień czuję takie łaskotanie w żołądku, jakbym się czym zatruła.

Ja widzę cien [emoji6]
Witajcie.
Proszę zerknijcie bo dzisiejszy dzień będzie w stresie i już zaczynam wątpić w to czy sobie za mocno nie wmawiam. To mój 5 cykl starań. Miesiączka powinna być jutro. Zero objawów takich jak zawsze w postaci plamienia na brązowo 2-3 dni wstecz. Miesiączka reguralnie 27-28 dni. Dziś rano zrobiłam test i jak mocno się przyjrzeć to widzę cień.. Ale nie wiem czy za mocno sobie nie wkrecam.. Zobacz załącznik 1070255

reklama
Witajcie.
Proszę zerknijcie bo dzisiejszy dzień będzie w stresie i już zaczynam wątpić w to czy sobie za mocno nie wmawiam. To mój 5 cykl starań. Miesiączka powinna być jutro. Zero objawów takich jak zawsze w postaci plamienia na brązowo 2-3 dni wstecz. Miesiączka reguralnie 27-28 dni. Dziś rano zrobiłam test i jak mocno się przyjrzeć to widzę cień.. Ale nie wiem czy za mocno sobie nie wkrecam.. Zobacz załącznik 1070255
Też widzę [emoji846]

Do góry