reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie dziś póki co plamienia juz brak. A przez te 2 ostatnie dni to miałam w kilku odcieniach raz brązowe, raz różowe, raz bordowe 🙈

reklama
Witajcie.
Proszę zerknijcie bo dzisiejszy dzień będzie w stresie i już zaczynam wątpić w to czy sobie za mocno nie wmawiam. To mój 5 cykl starań. Miesiączka powinna być jutro. Zero objawów takich jak zawsze w postaci plamienia na brązowo 2-3 dni wstecz. Miesiączka reguralnie 27-28 dni. Dziś rano zrobiłam test i jak mocno się przyjrzeć to widzę cień.. Ale nie wiem czy za mocno sobie nie wkrecam..
IMG_20200120_084902~2.jpg

Taki śluz podbarwiony. W ogóle wyszły komuś dwie kreski 6-7 dni przed @? U mnie dziś taka sytuacja. Nie wiem co myśleć. Ale już przynajmniej wiem skąd ten wkurw ostatnio i drażliwość na wszystko. Plamienie miałam 12,13,16 stycznia. Mniej więcej od tygodnia odrzuciło mnie od kawy i kilka dni cały dzień czuję takie łaskotanie w żołądku, jakbym się czym zatruła.
Może owu była szybciej?
Tak czy inaczej piękne, wyraźne dwie krechy. Gratulacje!

Ewidentnie ciąża 😍 super, gratuluję 🙂 u mnie wychodziły 10 dpo ale bladziutkie.. może się u Ciebie przestawiła owu 🙂
@olaaa7 piękne kreseczki- może to bliźniaki skoro taka gruba krecha??? :D
Nie mam pojęcia bo nie miałam jakiś objawów owu. Aplikacja mi wyliczyła na 12.01 i wtedy miałam pierwsze plamienie ale to raczej nie możliwe żeby owulacyjne bo test by dziś nie wyszedł. Może to implantacja była.
Zobaczymy jaka będzie beta. Wyniki dopiero po 16.

Gratulacje [emoji3590]
Taki śluz podbarwiony. W ogóle wyszły komuś dwie kreski 6-7 dni przed @? U mnie dziś taka sytuacja. Nie wiem co myśleć. Ale już przynajmniej wiem skąd ten wkurw ostatnio i drażliwość na wszystko. Plamienie miałam 12,13,16 stycznia. Mniej więcej od tygodnia odrzuciło mnie od kawy i kilka dni cały dzień czuję takie łaskotanie w żołądku, jakbym się czym zatruła.

Ja widzę cien [emoji6]
Witajcie.
Proszę zerknijcie bo dzisiejszy dzień będzie w stresie i już zaczynam wątpić w to czy sobie za mocno nie wmawiam. To mój 5 cykl starań. Miesiączka powinna być jutro. Zero objawów takich jak zawsze w postaci plamienia na brązowo 2-3 dni wstecz. Miesiączka reguralnie 27-28 dni. Dziś rano zrobiłam test i jak mocno się przyjrzeć to widzę cień.. Ale nie wiem czy za mocno sobie nie wkrecam.. Zobacz załącznik 1070255

reklama
Witajcie.
Proszę zerknijcie bo dzisiejszy dzień będzie w stresie i już zaczynam wątpić w to czy sobie za mocno nie wmawiam. To mój 5 cykl starań. Miesiączka powinna być jutro. Zero objawów takich jak zawsze w postaci plamienia na brązowo 2-3 dni wstecz. Miesiączka reguralnie 27-28 dni. Dziś rano zrobiłam test i jak mocno się przyjrzeć to widzę cień.. Ale nie wiem czy za mocno sobie nie wkrecam.. Zobacz załącznik 1070255
Też widzę [emoji846]

Do góry