reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Aga a jak j Ciebie? Nie mogę się doszukać. U mnie dziś dupa blada
Beta 0,2 także nie tym razem.
Wesoła_Aga
Od dzisiaj będę z nimi gadała!!!
Skoro na moje palmy działa to czemu nie na tych nicponiów kochanych
Też czasem gadałam, ale jakieś nieposłuchane było
Wesoła_Aga
A kiedy powinnaś mieć okres?
Ja miałam negatywną betę jak byłam w ciąży wiec nie jestem jej największą fanką [emoji6] może za wcześnie zrobiłaś?
Jak to... jak byłaś w ciąży??
Kiedy ją dokladnie robiłaś??
Daraa_94
[emoji56]Biel, nie mogę się tak ponosić emocjom i robić te testy, został mi ostatni i Juz za chiny więcej nie kupię. I nie wykonam przed @@Daraa_94 jak tam ?
[emoji48]A co Ty ********sz kupisz i to nie jeden a testowanka przed od groma.
Kasiam13161
O kurcze szkoda m, ale jestem z toba zobaczysz czy dostaniesz@Dziewczyny biel... Człowiek stary a głupi [emoji2368]
Już mi się śniły dziś 2 kreski więc jak wstałam to wiedziałam, że nic nie będzie...
ForgetMeeNot
A czy bezpieczny w ciazy? Zwłaszcza na początku? Na apce mi pokazuje 5 tydz (4+2). Dziś w aptece kupuje jeszcze test dla samej siebie i później beta. Ostatnim razem jak miałam to można powiedziecjakby dwie straty, pierwsza przestal się dzidziuś rozwiązać serduszko przestało bić, a później zrobiłam test ciążowy był pęcherzyk bo byłam u giną później krwawienie i po wszystkim. Dlatego teraz teoche się boje, ze dziś przewidywany termin miesiączki j dostanę krwawienie ( i plecy bolą mnie jak na miesiączkę . Piersi mam większe niż zwykle i mnie pobolewają dość mocno, zmęczenie w pracy ostatnio x100. Ech. Przepraszam, ale musiałam się wygadać. Czy jakbym jutro poszła na wizytę do ginekologa po tabletki to by mi zrobił usg przy okazji jak myślisz? Bo pewnie vedzie tylko opcja żeby babka na NFZ mnie wzięła..
Ja to w ciąży brałam tylko. Normalnie nie miewam infekcji. Luteina mnie tak załatwiła
ForgetMeeNot
Dziewczyny biel... Człowiek stary a głupi [emoji2368]
Już mi się śniły dziś 2 kreski więc jak wstałam to wiedziałam, że nic nie będzie...
A ile jesteś po owulacji?
Daraa_94
12dpo [emoji16]A ile jesteś po owulacji?
reklama
Kasiam13161
Ja po wczorajszym dniu to spac jie moglam glowa mnie teraz boli wogole zle sie czuje nie moge kurcze o tym przestac myslec, ale tak sobie mysle ze musze troszeczke wyluzowac do nastepnej@ dobrze zeby te badania wkoncu wypalily i meza i moje musze sie uspokoic i troche mniej stresowac.