reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny!! Dziś robiłam test- wyszedł pozytywny. Jestem po jednej stracie. Teraz przyjmowałam 3 msc duphaston i teraz wyszło to!! Przestałam właśnie po tych 10 dniach i nie wiem cyz brać dalej? Kurczę. I dodoatkowo na domiar złego mam chyba infekcje, a raczej na pewno odczuwam okropne swędzenie. Czy to może mieć wpływ na ciąże? Albo na wynik testu??
Bierz duphaston dalej :) a niestety w 1 trymestrze nie wskazane jest leczenie infekcji ale kup jak najszybciej invag i zacznij uzywac. Trzyma sie go w lodowce

u mnie plamienie na rozowo,pewnie @ sie rozkreci...trzymam kciuki z Was wszystkie ✊ moj mnie juz pociesza,ze jak nie teraz,to walczymy dalej,ze jak nam nigdy nie wyjdzie,to nic,zaplanujemy cos innego,adoptujemy kolejnego psa...kochany facet 💕

Hej dziewczyny!! Dziś robiłam test- wyszedł pozytywny. Jestem po jednej stracie. Teraz przyjmowałam 3 msc duphaston i teraz wyszło to!! Przestałam właśnie po tych 10 dniach i nie wiem cyz brać dalej? Kurczę. I dodoatkowo na domiar złego mam chyba infekcje, a raczej na pewno odczuwam okropne swędzenie. Czy to może mieć wpływ na ciąże? Albo na wynik testu??
Idź do ginekologa. Mi przepisał macmiror. Pomoglo w 3 dni. A duphaston bierz dalej. Nie zaszkodzi a może pomóc.

reklama
Do góry