Aklime
Fanka BB :)
Tak choc ciezko wytrzymacMi też bardziej pod pomarańcze[emoji23] ale ważne, że Tobie pomogło [emoji3531] mówicie rodzicom na dzień babci i dziadka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak choc ciezko wytrzymacMi też bardziej pod pomarańcze[emoji23] ale ważne, że Tobie pomogło [emoji3531] mówicie rodzicom na dzień babci i dziadka?
Wystarcza jedneMiałam ale chyba przytulanek za mało było... Może rzeczywiście nie ma co świrować :/
Bierz duphaston dalej a niestety w 1 trymestrze nie wskazane jest leczenie infekcji ale kup jak najszybciej invag i zacznij uzywac. Trzyma sie go w lodowceHej dziewczyny!! Dziś robiłam test- wyszedł pozytywny. Jestem po jednej stracie. Teraz przyjmowałam 3 msc duphaston i teraz wyszło to!! Przestałam właśnie po tych 10 dniach i nie wiem cyz brać dalej? Kurczę. I dodoatkowo na domiar złego mam chyba infekcje, a raczej na pewno odczuwam okropne swędzenie. Czy to może mieć wpływ na ciąże? Albo na wynik testu??
Dziękuję Ci bardzo❤Nie przejmuj się bo nie warto, przede wszystkim nie zrobiłaś nic złego dlatego nie stresuj się! Jestem pewna, ze czeka na Ciebie coś cudownego❤❤❤
Idź do ginekologa. Mi przepisał macmiror. Pomoglo w 3 dni. A duphaston bierz dalej. Nie zaszkodzi a może pomóc.Hej dziewczyny!! Dziś robiłam test- wyszedł pozytywny. Jestem po jednej stracie. Teraz przyjmowałam 3 msc duphaston i teraz wyszło to!! Przestałam właśnie po tych 10 dniach i nie wiem cyz brać dalej? Kurczę. I dodoatkowo na domiar złego mam chyba infekcje, a raczej na pewno odczuwam okropne swędzenie. Czy to może mieć wpływ na ciąże? Albo na wynik testu??
Idź do ginekologa. Mi przepisał macmiror. Pomoglo w 3 dni. A duphaston bierz dalej. Nie zaszkodzi a może pomóc.