reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Trzymam mocno kciuki!!

Ja jestem nienormalna i po przytulankach trzymam nogi w górze o rozmawiam z moim jajeczkiem żeby było takie miłe i grzeczne i się wzięło zapłodniło. A plemnikom kibicuje niech wygra najlepszy [emoji23] maz uważa że już mnie całkiem iuiuiu [emoji6]

A myslalam ze tylko mi juz na glowe siada :D

reklama
Trzymam mocno kciuki!!

Ja jestem nienormalna i po przytulankach trzymam nogi w górze o rozmawiam z moim jajeczkiem żeby było takie miłe i grzeczne i się wzięło zapłodniło. A plemnikom kibicuje niech wygra najlepszy [emoji23] maz uważa że już mnie całkiem iuiuiu [emoji6]
Mój mi sam kazał trzymac nogi w górze xD

Trzymam mocno kciuki!!

Od dzisiaj będę z nimi gadała!!!🤪😂🤣
Skoro na moje palmy działa to czemu nie na tych nicponiów kochanych😉

Jest tak wczesnie ( zazwyczaj zasypiam kolo 3) a dzis czuje sie jakbym maraton przebiegla (nie biegam) . Cholerne niskie cisnienie ... padam na twarz :D

Od dzisiaj będę z nimi gadała!!![emoji2957][emoji23][emoji1787]
Skoro na moje palmy działa to czemu nie na tych nicponiów kochanych[emoji6]
Ja dzisiaj jeszcze muszę im powiedzieć żeby byli kulturalnymi plemnikami i przepuszczali dziewczynki przodem, bo ostatnio zapomniałam [emoji23][emoji12]

Hej dziewczyny!! Dziś robiłam test- wyszedł pozytywny. Jestem po jednej stracie. Teraz przyjmowałam 3 msc duphaston i teraz wyszło to!! Przestałam właśnie po tych 10 dniach i nie wiem cyz brać dalej? Kurczę. I dodoatkowo na domiar złego mam chyba infekcje, a raczej na pewno odczuwam okropne swędzenie. Czy to może mieć wpływ na ciąże? Albo na wynik testu??

Załączniki

• IMG_6838.JPG
    IMG_6838.JPG
    2,4 MB · Wyświetleń: 130
reklama
Dziś 22dc na 27/28dc. Wytrzymam jeszcze tydzień. Wiele objawówciążowych już mam: Mdłości, senność i żyłki na jednej piersi. Też tak macie że jedna jest większa?🤪🤪
Pierońsko się boje że sobie je uroiłam🤪🤣
Nawet było plamienie w 20dc.
Oby to była ciąża🙏🙏🙏🙏 bo już dość mam ciągłych wizyt u endo i gino

Ja od zawsze mam jedną pierś większą a drugą mniejszą 😉

Mam umowę na 3 lata. Sytuacja jest dla mnie w tym momencie tak cholernie trudna, że nie wiem czy mnie nie zwolnią jeśli się okaże, że nie jestem.
Od razu poczułam łzy w oczach jak tylko od niego wyszłam. Naprawdę nie warto nikomu nic mówić. Ludzie są okropni.
Szef nie może Cię zwolnić od tak, macie umowę na czas określony, musi mieć konkretny powód żeby zwolnić, np drastyczne zaniedbanie z Twojej strony.

Do góry