Wesoła_Aga
Fanka BB :)
W środę mam wolne to zrobię wtedy
No to czekamy, czekamy na wyniczki. Koniecznie się podziel wynikiem i żadnej liczby z zerem na początku!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W środę mam wolne to zrobię wtedy
Obys miala dar przewidywaniaDawaj dawaj dawaj!!!! Takie pozytywne rozpoczęcie tygodnia jak znalazł
Czuje że w styczniu sypnie się mase kresek -wszak statystyki nie mogą kłamaćnajwiecej dzieci rodzi się końcem września początkiem października
Nie sluszalam nic takiego a mam z nia problem od lat. Dzien wczesniej tez nie wolno cwiczyc ani przytulac sie dla mnie logiczne jest ze robi sie w piwrwszych dniach bo od tego zalezy czy bedzie owulacja.. jesli bedzie za wysoka to blokuje owulacje.. pecherzyki wtedy nie rosna bo dochodzi do konfliktu jajniki-przysadkaNo właśnie mi lekarka powiedziała żebym zrobiła. Potem ktoś napisał że robi się ją dwa razy na początku i na końcu. Pielęgniarka to potwierdziła przy pobieraniu. Spytała tylko czy się nie denerwowałam i czy przypadkiem nue biegłam z trajka,autobusu bo to wrażliwy hormon. Nie lubi pośpiechu i nerwów Być może lepiej robić w pierwszej fazie
Musi być lepiej niż u mnie!!
Ja testuje jutro ale czy po raz któryś mam chęć oglądać biel [emoji2368]Mam źle przeczucia co do tego cyklu. Kłucie jajnika było wcześniej. Teraz teoretycznie powinien być dzień owu. Cisza. Jeszcze dziś przytulanki. Ale jakoś tak... Nie wiem...
Plusem jest to że mąż też się wkręcił i bardzo chce mieć drugiej. Cieszę się bo jak we wrześniu mi powiedział że chce poczekac jeszcze to przeżyłam to mega, bo ja chciałam JUŻ TERAZ NATYCHMIAST [emoji846] no nic... Jak nie październikowe dziecko to listopadowe będzie.. niech stracę [emoji6][emoji6] lubię listopad [emoji1]
Powoli Was nadrabiam bo w weekendy staram się odłożyć telefon na bok żeby pobyć z rodzinką. Antek mnie za dużo widzi z głową w tel więc biorę dopiero jak pójdzie spać. Czy któraś testowała? Czy któraś testuje jutro?
Miałam ale chyba przytulanek za mało było... Może rzeczywiście nie ma co świrować :/
Nie sluszalam nic takiego a mam z nia problem od lat. Dzien wczesniej tez nie wolno cwiczyc ani przytulac sie dla mnie logiczne jest ze robi sie w piwrwszych dniach bo od tego zalezy czy bedzie owulacja.. jesli bedzie za wysoka to blokuje owulacje.. pecherzyki wtedy nie rosna bo dochodzi do konfliktu jajniki-przysadka
Ooo dobrze wiedziec Ja z owulacjami problemów nie miałam inne hormony w normie były. Cykle raczej regularne. Ale to co piszesz ma sens. DziękiNie sluszalam nic takiego a mam z nia problem od lat. Dzien wczesniej tez nie wolno cwiczyc ani przytulac sie dla mnie logiczne jest ze robi sie w piwrwszych dniach bo od tego zalezy czy bedzie owulacja.. jesli bedzie za wysoka to blokuje owulacje.. pecherzyki wtedy nie rosna bo dochodzi do konfliktu jajniki-przysadka
Trzymam mocno kciuki!!Ja testuje jutro ale czy po raz któryś mam chęć oglądać biel [emoji2368]
Mam źle przeczucia co do tego cyklu. Kłucie jajnika było wcześniej. Teraz teoretycznie powinien być dzień owu. Cisza. Jeszcze dziś przytulanki. Ale jakoś tak... Nie wiem...
Plusem jest to że mąż też się wkręcił i bardzo chce mieć drugiej. Cieszę się bo jak we wrześniu mi powiedział że chce poczekac jeszcze to przeżyłam to mega, bo ja chciałam JUŻ TERAZ NATYCHMIAST [emoji846] no nic... Jak nie październikowe dziecko to listopadowe będzie.. niech stracę [emoji6][emoji6] lubię listopad [emoji1]
Powoli Was nadrabiam bo w weekendy staram się odłożyć telefon na bok żeby pobyć z rodzinką. Antek mnie za dużo widzi z głową w tel więc biorę dopiero jak pójdzie spać. Czy któraś testowała? Czy któraś testuje jutro?