reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No właśnie mi lekarka powiedziała żebym zrobiła. Potem ktoś napisał że robi się ją dwa razy na początku i na końcu. Pielęgniarka to potwierdziła przy pobieraniu. Spytała tylko czy się nie denerwowałam i czy przypadkiem nue biegłam z trajka,autobusu bo to wrażliwy hormon. Nie lubi pośpiechu i nerwów🤷‍♀️ Być może lepiej robić w pierwszej fazie🧐🤔
Nie sluszalam nic takiego a mam z nia problem od lat. Dzien wczesniej tez nie wolno cwiczyc ani przytulac sie ;) dla mnie logiczne jest ze robi sie w piwrwszych dniach bo od tego zalezy czy bedzie owulacja.. jesli bedzie za wysoka to blokuje owulacje.. pecherzyki wtedy nie rosna bo dochodzi do konfliktu jajniki-przysadka

Mam źle przeczucia co do tego cyklu. Kłucie jajnika było wcześniej. Teraz teoretycznie powinien być dzień owu. Cisza. Jeszcze dziś przytulanki. Ale jakoś tak... Nie wiem...

Plusem jest to że mąż też się wkręcił i bardzo chce mieć drugiej. Cieszę się bo jak we wrześniu mi powiedział że chce poczekac jeszcze to przeżyłam to mega, bo ja chciałam JUŻ TERAZ NATYCHMIAST [emoji846] no nic... Jak nie październikowe dziecko to listopadowe będzie.. niech stracę [emoji6][emoji6] lubię listopad [emoji1]

Powoli Was nadrabiam bo w weekendy staram się odłożyć telefon na bok żeby pobyć z rodzinką. Antek mnie za dużo widzi z głową w tel więc biorę dopiero jak pójdzie spać. Czy któraś testowała? Czy któraś testuje jutro?

Mam źle przeczucia co do tego cyklu. Kłucie jajnika było wcześniej. Teraz teoretycznie powinien być dzień owu. Cisza. Jeszcze dziś przytulanki. Ale jakoś tak... Nie wiem...

Plusem jest to że mąż też się wkręcił i bardzo chce mieć drugiej. Cieszę się bo jak we wrześniu mi powiedział że chce poczekac jeszcze to przeżyłam to mega, bo ja chciałam JUŻ TERAZ NATYCHMIAST [emoji846] no nic... Jak nie październikowe dziecko to listopadowe będzie.. niech stracę [emoji6][emoji6] lubię listopad [emoji1]

Powoli Was nadrabiam bo w weekendy staram się odłożyć telefon na bok żeby pobyć z rodzinką. Antek mnie za dużo widzi z głową w tel więc biorę dopiero jak pójdzie spać. Czy któraś testowała? Czy któraś testuje jutro?
Ja testuje jutro ale czy po raz któryś mam chęć oglądać biel [emoji2368]

Nie sluszalam nic takiego a mam z nia problem od lat. Dzien wczesniej tez nie wolno cwiczyc ani przytulac sie ;) dla mnie logiczne jest ze robi sie w piwrwszych dniach bo od tego zalezy czy bedzie owulacja.. jesli bedzie za wysoka to blokuje owulacje.. pecherzyki wtedy nie rosna bo dochodzi do konfliktu jajniki-przysadka
Ooo dobrze wiedziec👍 Ja z owulacjami problemów nie miałam inne hormony w normie były. Cykle raczej regularne. Ale to co piszesz ma sens. Dzięki

Ja testuje jutro ale czy po raz któryś mam chęć oglądać biel [emoji2368]
Trzymam mocno kciuki!!

Ja jestem nienormalna i po przytulankach trzymam nogi w górze o rozmawiam z moim jajeczkiem żeby było takie miłe i grzeczne i się wzięło zapłodniło. A plemnikom kibicuje niech wygra najlepszy [emoji23] maz uważa że już mnie całkiem iuiuiu [emoji6]

reklama

U mnie beta 0,1 [emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52]

Do góry