reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
To raczej była pęknięta torbiel/cysta. Masz szczecie ze tak się skonczylo i nie musisaas być operowana jeśli to to. Ja bym pokazała się lekarzowi jescze za jakiś czas. Pewnie reszta się wchłonie stad brak już krwawienia. Dlatego zawsze warto przy braku @i negatywnych testach isc do lekarza wtedy daje coś na wywołanie i torbiel się wchłania zamiast pękać. A jak mocno boli brzuch tp już koniecznie do lekarza nie czekać. Idź na wizytę kontrolna za kilka dni a jakbyś się gorzej czuła to wcześniej.
My robiliśmy we wtorek a dziś piątek wyniki zaraz Wam wkleje :)

Ostatnio tylko czytam was i nic nie piszę prawie. Jestemw 16 dc, od 12 dnia robię testy owu ale póki co ciągle negatywne. Dziś będę robić piąty test. Jeśli patrzeć zgodnie z poprzednim cyklem to owu powinna być w środę 22 dc, to od kiedy ta kreska zaczęłaby grubnąć że tak powiem? [emoji85][emoji3][emoji3][emoji3]
Na zdjęciu testy do 19dc. Drugie zdjęcie 20dc. Może nagle się pojawiać [emoji846]
IMG_20200116_183233.jpeg
IMG_20200117_094546.jpeg

Podobne objawy miałam wczoraj tuż przed snem ale z prawym jajnikiem. Potem szczypniecie ale nic nieprzyjemnego tylko to czułam. Oby to była implementacja[emoji120][emoji120][emoji120]
Bo obawiam się wciąż że z jakimiś hormonami niedomagam. Dziś 21dc[emoji123]
Kiedy robisz test?[emoji847][emoji847][emoji847]
U mnie dziś 25 dc okres teoretycznie na 23stycznia. Chyba nie chce się rozczarować jak się spozni to zatestuje :)

reklama
Do góry