reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie się nie sprawdza wiesiolek, ale to może przez lek na stymulacje clostylbetgyt który powoduje właśnie problemy ze sluzem i nic nie pomaga [emoji2370]
Ja używam od grudnia i też nie widzę efektów, aczkolwiek gdzieś czytałam że na niektórych działa dopiero po ok. 3 mocach stosowania 🤔

Ja z kolei jak tylko wyczytam o jakimś "nowym" objawie ciąży to zaraz się go doszukuje. Metaliczny posmak w ustach-o tak, czuje. Ból zęba-o tak, boli 🤣 jakbym wyczytała ze objawem ciąży jest porost łusek, albo zmiana koloru oczu to pewnie i to bym zauważyła 🤣
A z tym bólem zębów to coś jest :) Ja w to nie wierzyłam, a od tyg pobolewa mnie ząb, który od 2 lat nie dawał o sobie znać. Już nie wiem czy to przypadek czy faktycznie może byc objaw :)

Dzięki dziewczyny:*
Z facetami gorzej niż babami...
na razie jest tak sfochowany ze żadne argumenty nie trafiają, poczekam na wyniki i jak zobaczy ze nie jest bezpłodny ( ew kilka parametrów będzie do poprawy) to się uspokoi.
Ile czekaliście na wyniki nasienia? Pani ma recepcji mówiła ze od 1-7 dni, tyle czekaliście ?
My czekaliśmy godzinkę

Ostatnio tylko czytam was i nic nie piszę prawie. Jestemw 16 dc, od 12 dnia robię testy owu ale póki co ciągle negatywne. Dziś będę robić piąty test. Jeśli patrzeć zgodnie z poprzednim cyklem to owu powinna być w środę 22 dc, to od kiedy ta kreska zaczęłaby grubnąć że tak powiem? 🙈😀😀😀

Ostatnio tylko czytam was i nic nie piszę prawie. Jestemw 16 dc, od 12 dnia robię testy owu ale póki co ciągle negatywne. Dziś będę robić piąty test. Jeśli patrzeć zgodnie z poprzednim cyklem to owu powinna być w środę 22 dc, to od kiedy ta kreska zaczęłaby grubnąć że tak powiem? 🙈😀😀😀
Różnie może z tego co już zauważyłam. Mi ciemnieje stopniowo ale np mojej koleżance z dnia na dzień wyszedł pozytywnie test

Witam Was Dziewczyny :-) Gratuluje oczywiscie nowych podwojnych kreseczek :-)
Sporadycznoe sie odzywam bo zazwyczaj wieje u mnie nuda ;-) testow owu nie robie i nie mierze temp. Ale cos z moim organizmem sie chyba zaczyna dziac.. od roku biore Duphaston na wyregulowanie cykli . Ale od jakis 3 miesiecy on mnie zawodzi.. cykle mialam zazwyczaj 31.. Ostatnio 29..A dzis 22 dzien cyklu a tu okres. Tylko taki niemrawy i tak jak przy @ bol jajnikow i czasem dolu kregoslupa. Wczoraj robilam test , oczywiscie negatyw..bo mialam ostatnio po przytulankach krew i chcialam sie upewnic ze to nie ciaza a dzis jakies krwawienie.. i teraz nie wiem czy brac dalej dupka bo dopiero dzis moj 5 dzien z Duphastonem.. Wiem.. najlepiej by było jakbym skomentowała sie z lekarzem ale ostatnio jak mojej doktorce o tym mowilam to to wogole zignorowala i mowila ze nic zlego w tym nie widzi..

Ostatnia edycja:
reklama
To chyba zależy od testów. Na różowych ciemniała mi stopniowo, na niebieskich pojawiała się nagle :p
IMG_20190822_224640.jpg

IMG_20191230_214303.jpg

Do góry