locala
Fanka BB :)
[emoji1787][emoji28]
Zaczynam sie bac isc do gina przez was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczynam sie bac isc do gina przez was
Ja używam od grudnia i też nie widzę efektów, aczkolwiek gdzieś czytałam że na niektórych działa dopiero po ok. 3 mocach stosowaniaU mnie się nie sprawdza wiesiolek, ale to może przez lek na stymulacje clostylbetgyt który powoduje właśnie problemy ze sluzem i nic nie pomaga [emoji2370]
Ja używam od grudnia i też nie widzę efektów, aczkolwiek gdzieś czytałam że na niektórych działa dopiero po ok. 3 mocach stosowania [emoji848]
A z tym bólem zębów to coś jest Ja w to nie wierzyłam, a od tyg pobolewa mnie ząb, który od 2 lat nie dawał o sobie znać. Już nie wiem czy to przypadek czy faktycznie może byc objawJa z kolei jak tylko wyczytam o jakimś "nowym" objawie ciąży to zaraz się go doszukuje. Metaliczny posmak w ustach-o tak, czuje. Ból zęba-o tak, boli jakbym wyczytała ze objawem ciąży jest porost łusek, albo zmiana koloru oczu to pewnie i to bym zauważyła
My czekaliśmy godzinkęDzięki dziewczyny:*
Z facetami gorzej niż babami...
na razie jest tak sfochowany ze żadne argumenty nie trafiają, poczekam na wyniki i jak zobaczy ze nie jest bezpłodny ( ew kilka parametrów będzie do poprawy) to się uspokoi.
Ile czekaliście na wyniki nasienia? Pani ma recepcji mówiła ze od 1-7 dni, tyle czekaliście ?
Różnie może z tego co już zauważyłam. Mi ciemnieje stopniowo ale np mojej koleżance z dnia na dzień wyszedł pozytywnie testOstatnio tylko czytam was i nic nie piszę prawie. Jestemw 16 dc, od 12 dnia robię testy owu ale póki co ciągle negatywne. Dziś będę robić piąty test. Jeśli patrzeć zgodnie z poprzednim cyklem to owu powinna być w środę 22 dc, to od kiedy ta kreska zaczęłaby grubnąć że tak powiem?
To chyba zależy od testów. Na różowych ciemniała mi stopniowo, na niebieskich pojawiała się nagleOstatnio tylko czytam was i nic nie piszę prawie. Jestemw 16 dc, od 12 dnia robię testy owu ale póki co ciągle negatywne. Dziś będę robić piąty test. Jeśli patrzeć zgodnie z poprzednim cyklem to owu powinna być w środę 22 dc, to od kiedy ta kreska zaczęłaby grubnąć że tak powiem?