reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie trzeba będzie obniżyć prolaktynę, w poniedziałek powtórzę tsh.
A jeszcze jak jechaliśmy do labo to on się stresował ja też bo przecież to pali fajki a tu takie wyniki

Ale może kupić mu jakiś zestaw witamin?
ja mysle ze zen szen mozesz mu parzyc albo w tabletkach dawac, podobno dobrze wplywa i na potencje i na jakosc plemnikow. na pewno witaminy nie zaszkodza... no, z tsh to pilnuj tego, bo ja w poprzedniej ciazy mialam niezbadana niedoczynnosc i pan endokrynolog i pani ginekolog powiedzieli mi, ze to prawdopodobna przyczyna poronienia w 5 tygodniu. tarczyca nie pozwolila rozwinac sie zarodkowi. takze to jest bardzo wazne. z prolaktyna to sama nie wiem jak to jest, mialam badana i jeden dzien wynik 46, na drugi 12. roznica taka, ze pani doktor powiedziala, ze mam nie jesc kolacji, badz cos bardzo lekkiego i wiem, ze chmiel w piwie tez ja bardzo podnosi.

ja mysle ze zen szen mozesz mu parzyc albo w tabletkach dawac, podobno dobrze wplywa i na potencje i na jakosc plemnikow. na pewno witaminy nie zaszkodza... no, z tsh to pilnuj tego, bo ja w poprzedniej ciazy mialam niezbadana niedoczynnosc i pan endokrynolog i pani ginekolog powiedzieli mi, ze to prawdopodobna przyczyna poronienia w 5 tygodniu. tarczyca nie pozwolila rozwinac sie zarodkowi. takze to jest bardzo wazne. z prolaktyna to sama nie wiem jak to jest, mialam badana i jeden dzien wynik 46, na drugi 12. roznica taka, ze pani doktor powiedziala, ze mam nie jesc kolacji, badz cos bardzo lekkiego i wiem, ze chmiel w piwie tez ja bardzo podnosi.
U mnie ta prolaktyna też tak sobie skacze, liczę teraz na czwartek bo mam endo, znowu zaczęłam nabierać nadziei, że wszystko będzie dobrze :)

Na zdjęciu testy do 19dc. Drugie zdjęcie 20dc. Może nagle się pojawiać [emoji846]Zobacz załącznik 1069411Zobacz załącznik 1069412

A widzisz, to będę robić codziennie bez przerwy żeby nie przegapić 🙈

U mnie trzeba będzie obniżyć prolaktynę, w poniedziałek powtórzę tsh.
A jeszcze jak jechaliśmy do labo to on się stresował ja też bo przecież to pali fajki a tu takie wyniki

Ale może kupić mu jakiś zestaw witamin?

To pocieszające bo mój też pali fajki 🙈

Mi zawsze stopniowo a w tym miesiącu biel i nagle pozytyw

Będę zatem robić codziennie żeby nie przegapić 😀

Hej kobiety dzis robilam nie z rannego moczu tylko ok. 12:00 moją @ spóźnia się 11 dni w przybliżeniu jest tam druga kreska czy tylko ja ją widzę?🙈

Załączniki

• 20200117_142306.jpg
    20200117_142306.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 183
reklama
Do góry