reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, podczytuje was regularnie, na razie się nie odzywam bo u mnie dopiero 5dpo, wiec czekam na bardziej ekscytujący czas:)

mam trochę inny problem jak zwykle z facetem🙄 dzisiaj poszliśmy z mężem na badanie nasienia, oczywiście cała drogę wielce obrażony, po badaniu strzelił mega focha ze chce mu udowodnić ze jego córka nie jest jego dzieckiem( z poprzedniego związku), ze okaże się ze jest bezpłodny i nasze małżeństwo się rozpadnie, ze go upokorzyłam itp🙄 miała któraś z was tez takie jazdy? Jak mu racjonalnie wytłumaczyć ze chodzi o to żeby nam się udało?
Wytłumacz mu że to że kiedyś tam miał super plemniki nie oznacza że w tym momencie też tak jest . Że dobrze to sprawdzić bo czesem zwykła zmiana gaci na luźniejsze wystarczy :)

Trzymam kciuki!!!!!
Dziekuje kochana :*

Mam nadzieje ze sie uda :) mam ogromna nadzieje :) bo jak wroce do pracy to juz bedzie po ptokach.... wroci stres, nerwy, wku**ienie wieczne i tyle z tego bedzie. Jeszcze 24.01 ortopeda mnie czeka i zobaczymy czy mnie wysle juz do pracy czy jeszcze posiedze w domu, bo jest raz lepiej raz gorzej... ale przynajmniej popracowac moglismy bez stresu ;) chociaz wczoraj to juz na noge nie moglam znow stanac... ajjj...

Wytłumacz mu że to że kiedyś tam miał super plemniki nie oznacza że w tym momencie też tak jest . Że dobrze to sprawdzić bo czesem zwykła zmiana gaci na luźniejsze wystarczy :)

Dokladnie. A druga sprawa ze to dla jego dobra i ze troszczysz sie o niego :) (a pozniej proponuje pizze/kebaba na poprawienie mu nastroju, u mnie dziala lepiej niz czekolada :p )

Powiedz, że wierzysz w jego płodność, ale czasem jakośc nasienia z jakiegoś powodu choćby tryb zycis mogła się obniżyć i trzeba przyjmować suplementy.
Dziewczyny, podczytuje was regularnie, na razie się nie odzywam bo u mnie dopiero 5dpo, wiec czekam na bardziej ekscytujący czas:)

mam trochę inny problem jak zwykle z facetem[emoji849] dzisiaj poszliśmy z mężem na badanie nasienia, oczywiście cała drogę wielce obrażony, po badaniu strzelił mega focha ze chce mu udowodnić ze jego córka nie jest jego dzieckiem( z poprzedniego związku), ze okaże się ze jest bezpłodny i nasze małżeństwo się rozpadnie, ze go upokorzyłam itp[emoji849] miała któraś z was tez takie jazdy? Jak mu racjonalnie wytłumaczyć ze chodzi o to żeby nam się udało?

20200117_095658.jpg

Zglupialam 🤣 albo ja cos zle robie albo tu cos nie pyklo.... :D

Chyba trzeba zrobic wynimi w przyszlym tygodniu....

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny:*
Z facetami gorzej niż babami...
na razie jest tak sfochowany ze żadne argumenty nie trafiają, poczekam na wyniki i jak zobaczy ze nie jest bezpłodny ( ew kilka parametrów będzie do poprawy) to się uspokoi.
Ile czekaliście na wyniki nasienia? Pani ma recepcji mówiła ze od 1-7 dni, tyle czekaliście ?

Do góry