reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
To ja też się pożalę, ale nie na męża tylko na pracę, która mi wszystko komplikuje :( Liczyłam na ten cykl, ale akurat w okresie około owulacyjnym pracowałam w nocy, więc nie było jak się "spotkać", w ciągu dnia byłam ledwo żywa, a później znowu 12h w robocie i po wszystkim. Udało się tylko raz. Jak coś z tego wyjdzie to będzie cud... I znowu trzeba czekać do kolejnej owulacji...

Ohhh gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7] to pierwsze dzieciątko ?
Dzięki, dziecko drugie, pierwsze urodziłam jak miałam 34 lata. Syn ma 6 lat i codziennie prosi żebym jutro urodziła mu siostrę i brata 😂, więc nie mogę mu odmówić 😁 tzn. wszystkich życzeń nie spełnię ale postaram się chociaż w połowie

Kurde laski Ale się denerwuje przed tym jutrzejszym USG... Ten guzek cały czas Jet i jak naciągane skóre pod piersią to co przez nią widzę. Wystaje... cholerka byle by to nie było nic groźnego [emoji25][emoji26] Trzymajcie za mnie jutro kciuki![emoji25]
Trzymam kciuki!

Ja tak miałam w 13 tv podczas seksu, bolało jak cholera i w ten dzień test owu był pozytywny. Ciekawe czy coś z tego bedzie[emoji4]

To mnie ze 2 dni temu poskrecalo podczas seksow.... a dzis skrecam sie bez seksow :D moze prysznic pomoze, bo piguł nie chce brac... od listopada jadlam na potęgę po urazie :) Mąż dzis zawalony robotą chyba, wiec wroci przeżuty i wypluty... chyba zostaje mi liczyc na ostatnie dni ;)

reklama
Do góry