ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Melduję się z betą, wynik 181 [emoji846]
Aaaaaaaa [emoji7][emoji7] gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduję się z betą, wynik 181 [emoji846]
Hejka, może która będzie wiedziała w poniedziałek po poludniu miałam bete 27, dzisiaj rano 97, przyrost jest ok. Ale progesteron mam 17 czy wynik jest ok w ciąży? Czy za mało?
Ciut lepiej... dziękuje ze wszystkie słowa wsparcia, ale chyba na chwile się wycofam... dopóki z mężem nie dojdziemy do porozumienia (tzn o ile w końcu uda nam się o tym wszystkim pogadać)Dziś już lepiej? Nie załamuj się :*
Mnie przy przytulankach jakby jajniki ciągną. W sumie mało to przyjemne, ale koniec końców wiem że ZALICZYLISMY OWU[emoji12][emoji123]
Jezu jak ja to znam... Ten ból jest tak silny czasami że muszę brać leki [emoji58] dlatego też zdecydowałam się na testy owu żeby wiedzieć kiedy konkretnie będzie i starać się dzień lub dwa wcześniej bo jak już dochodzi do owu i pojawią się ten ból to jest to nie do wytrzymania. Nie ma opcji żadnego przytulania ani nic bo wykreca mnie na drugą stronę [emoji849]
Dokładnie, ale nie ukrywam, ze już mnie skręca [emoji2957] i doszukuje się objawów, chociaż wiem, ze to bez sensu[emoji85] próbuje chillowac
U mnie identycznie. Jak są seksy w owu to czuć ja baaaardzo, tzn. jajniki.
Hej u mnie cykle 28 dni.test pozytywny już w 26 a dziś dostałam @
Dlatego nie powinno się robić testów przed dniem okresu bo może być biochemiczna ciąża i okres normalnie przychodzi a kobieta załamana.
U mnie dziś przyszła @ więc 1dc.
Ten cykl odpuszczam bo w lutym lecimi na krótki urlop i kolejna @ ma być 2-3 dni przed wylotem więc nie chce schizowac. Niestety owu nie wypada na wakacjach ;(.
Gin na NFZ dałby mi skierowanie na progesteron, prolaktynę, cytomegalie itd ?
Może warto zrobić a prywatnie drogo.
W tym cyklu chce się zbadać.
Nikt Ci nie da skierowania na te badania jak nie jesteś w ciąży, tzn hormony może i tak ale np cytomegalie tylko w ciąży refundują.Tez mam właśnie pierwszy cykl po odstawieniu anty. Dziś 22dc, bolą same sutki, mega wrażliwe, śluzu mam duzo, od dwóch dni mega wodnistego, ale mam tez tak jak Ty- ciężko mi cokolwiek ocenić po odstawieniu tabletek
Mnie pierwszy cykl po odstawieniu antykoncepcji tak bolały sutki że myślałam że umrę i byłam w szoku co się dzieje. Śluzu też miałam dużo, raz przy przytulankach mój mówi że cały biały jest
W kolejnych cyklach już się to uspokoiło.Kto Ci mówił że przyrost ok? Dla mnie coś niski ten przyrost jak po 4 dniach... malutko. Leć do dr niech daje leki
Nie po 4 dniach tylko od pon po południu do dzisiaj to 3 dni ewentualnie i ponad 300% wzrost więc to jest w porządku.
Czy któraś testuje na dniach ?